arkadaslar biri bana sunu soyleyebilirmi ben fransada yasiyorum oyunu alicam fakat eger ben bu oyunu alirsam orjinalini ayni sifre ile iki kuzenim de aktivasyon yapabilirmi ucumuz internet uzerinden oynayabilirmiyiz biri cevaplarsa sevinirim saolun
Evet
Hayır
arkadaslar biri bana sunu soyleyebilirmi ben fransada yasiyorum oyunu alicam fakat eger ben bu oyunu alirsam orjinalini ayni sifre ile iki kuzenim de aktivasyon yapabilirmi ucumuz internet uzerinden oynayabilirmiyiz biri cevaplarsa sevinirim saolun
5 tane farklı bilgisayara kurulum yapabiliyorsun. Bunları lisans koltuğu olarak adlandırabiliriz. Kuzenlerini bu koltuklara alabilirsin. Yalnız 5 tane lisans koltuğundan birisini kaybetmemek için olası format, bilgisayar değişikliklerinde oyunu silip deakivasyon yaparak lisans koltuğunu boşaltıyorsun. Eğer dolu lisans koltuğundan kalkmadan format vs benzeri bir donanım değişikliğine gidersen oyunu tekrar kurduğunda eski lisans koltuğunu kullanamazsın kısacası lisans koltuğunu çöpe atmış olursun.
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht