1 ile 30 arası toplam 472 sonuç

Konu: FM 2009 Steam Üzerinden Alanlar / Almak İsteyenler

Hybrid View

Default hay steam gibi senin

arkadaşlar indirim.. önce cd key ile aktivasyonu yapamadım..demo yüklemiştim önceden.. sildim..tekrar yükledim 10 saat sürdü..oyuna başladım bu kez..logoları falan yükleyeyim dedim..gene sapıttı..tekrar sildim..14 saatte yeniden yükledim..(bu arada bu silme ve yeniden yüklemeler 5 hakkımdan gidiyor mu emin deiğilim) grafik ekleme nasıl yapacağız fikrim yok..her oynamak istediğim de stream üzerinden mi oyuna girmek zorundayım..öyleyse sinir oldum..velhasıl kelam paramla rezil oldum..oyundan da soğudum..orjinal alacaklar kesinlikle steame bulaşmasın..orjinal dvd alsınlar..

Quote Originally Posted by peso View Post
    arkadaşlar indirim.. önce cd key ile aktivasyonu yapamadım..demo yüklemiştim önceden.. sildim..tekrar yükledim 10 saat sürdü..oyuna başladım bu kez..logoları falan yükleyeyim dedim..gene sapıttı..tekrar sildim..14 saatte yeniden yükledim..(bu arada bu silme ve yeniden yüklemeler 5 hakkımdan gidiyor mu emin deiğilim) grafik ekleme nasıl yapacağız fikrim yok..her oynamak istediğim de stream üzerinden mi oyuna girmek zorundayım..öyleyse sinir oldum..velhasıl kelam paramla rezil oldum..oyundan da soğudum..orjinal alacaklar kesinlikle steame bulaşmasın..orjinal dvd alsınlar..
    Orjinal DVDde de Steam ile aktivasyon secenegi var.Yani oyunu DVD seklinde almis olsaniz bile aktivasyonu Steam den yapiyorsunuz.Ama Uniloc secenegi de oldugu icin Steam ile ugrasmak zorunda kalmiyorsunuz.

Sanirim ben oyunu en once alanlardan oldugum icin Steam ile alakali en ufak problem yasamadim.Problemlerin de yogunluk kaynakli oldugunu dusunursek sansliymisim

3. Default

Quote Originally Posted by peso View Post
    Sevgili arkadaşım ben biraz önce steam ile indirdim.. indirdiğinde her yerde key yazıyor fakat ne aktivasyon istedi ne cd key istedi... hemde update i yapılmış olarak hemen oynamaya başladım. Çok mutluyum (: steam i tavsiye ederim herkese.

Mesaj Yetkileri