Sayfa 9 / 16 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 472 sonuç

Konu: FM 2009 Steam Üzerinden Alanlar / Almak İsteyenler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

aktive ettim be oley be
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

bnde ettim hayirli olsun herkese bol fm li gunler

Sendit'den ortaklaşa aldığımız oyunun gelmesini beklerken, oyunun korsanının bu kadar çabuk nete düşeceğini tahmin bile etmiyordum. Az önce merak ettim gerçek mi diye denedim ve 9.0.1 patchini indirdi ve sorunsuz çalıştı oyun. Demekki bu kadar önlem boşaymış.

Oyunu Steam'den aldım. Oyunu DVD'ye çekmek ve daha sonra kuracağım zaman elimde bir DVD olmasını istiyorum. AMa Steam'den çektiğimde oyunun bulunduğu yerde Setup dosyası yok.. Ayrıca oyunu Steam üzerinden açıyorum fakat Programlar arasında oyunla ilgili birşey görünmüyor. Nasıl çözebiliriz bunu?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bak steamdan indirdikten sonra fm 2009 yazar sağ tıkla backup files yap sports interactive klasörünü seç ondan sonra backup yap "DVD" olarak!!! Sonra at bi DVD'ye. Kur oyna
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Teşekkür ederim.

Sanırım böyle yapınca, Steam'e gerek kalmayacak. Ayrıca Program Files, Sports Interactive klasörü içerisinde görebileceğim?

arkadaslar bi problem var yardim ederseniz,Steam`den almak istiyordum oyunu girdim vs,
    oyunu satin almaya tikladigimda "This item is currently unavailable in your region"
    bulundugum yerde bunu alamayacagima dair bu yazi cikti..
    1-bu neden olabilir?ben almanyadayim
    2-hala oyunu orj almayi tavsiye ediyormusunuz?orjinal alan arkadaslarin ne düsündügünü merak ediyorum acikcasi,,saolun simdiden

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

kesinlikle orjinal al korsan da hataların hiçbiri düzeltilmemiş olacak
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

geçen seneden daha hızlı bu oyun , kesinlikle..
    hiç donma takılma yapmıyor ..

benim problemle ilgili fikri olan var mi?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Farklar :

ORJİNAL

BENİM OYUNUM ORJİNAL..
    DONMA - TATİLE GİTMEME GİBİ SORUNLAR KESİNLİKLE YOK , OYUNUN BOYUTU BİLE FARKLI..
    SİZDEKİ DOSYA SAYISI İLE ORJİNALDEKİ DOSYA SAYISI ARASINDA ÇOK FARK VAR !
    KALİTELİ Bİ OYUN İÇİN MUTLAKA ORJİNAL ALMANIZI ÖNERİRİM..

Ve işte orjinaldeki tatil .. Korsanda bu yok..

Ve Yasal olmayan oyunun boyutu ve dosya sayısına bakınız
    Tatile çıkma yok , donma var ve bi kaç sezon sonra sorun çıkacağı söyleniyor..

arkadaşlar steam download boyutu ne kadar

sagolun yardim ve fikirler icin,ayrica almanyada olanlar icin söylüyorum,ne kadar dogrudur bilemem ama,bi forum sitesinde okudum simdi,almanyada steam den 17sinde indirilebilecekmisiz oyunu,,niyeyse artik ,silent hill de burda subat`ta cikacakmis zaten öff pööff

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galiba almanyada çıkmıyormuş orjinal cd , steamdan indirmek durumundasınız , kusura bakma yardımcı olmadım , konuyla bilgim olmadığı için sallamak da istemedim.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Arkadaşlar rica etsem birisi şu back-up işini detaylı şekilde adım adım anlatabilrmi acaba?Bir çok arkadaşta bunu merak ediyor hem.

Şimdiden çok teşekkürler..
    Şu kaldırımda resmin olsaydı
    Eğilip öperken görenler, Varsın dileniyorum sansaydı

en azindan orjinalin cok dha iyi oldugunu gösterdin,görüntülerle,bu da bisey sagol
    almanya gecen senede bulamamistim evet 07ve 08 i sahte oynadim ne yazik ki,bakalim bu sene orj olacak ins,,steam in keyfini bekliyelim

steamden aldığınızda editor çıkıyor mu ve indirdiğimiz dosya boyutu ne kadar

2.3 GB falan oyna giriyo kapanıyo bide Pruduct key istiyo. fazla bilgimde yok kusura bakmayın ''steam'' neki.

Exclamation

pardon ya steam aldım uyelik falan filan yaptım onu. onunlamı bişe yapıcaz.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by jarule View Post
    arkadaslar fm 2009 yukledim ama oyunu acarken ''Pruduct key'' istiyo bilgisi olan varmı.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    arkadaslar fm 2009 yukledim ama oyunu acarken ''Pruduct key'' istiyo bilgisi olan varmı
    Quote Originally Posted by shadow43 View Post
    arkadaşlar çıkar mı çıkmaz mı derken korsan olarak indirdim oyunu.hem de patchini bile yaptıktan sonra ilacını veriyosun.herşeyiyle hazır şekilde oynuyorum şu anda.galatasarayla başladım bile kariyerime.inanmazsınız orkun uşakı satışa koydum 3 milyon euroya liverpool aldı.ben böle bi şey görmedim hayatımda
    ama yine de parayla almak lazım.korsana karşıyım.25güne askere gitcem yoksa bende steamden alcaktım.
    bende indirdim abi patchini de yaptım bişeler update etti hala calısmıyo daha ne yapmam gerekiyo oyuna giriyo ligleri seciyon menejer bilgilerini yapıyon sonra onaylayınca kapanıyo birden bire oyun
    Last edited by jarule : 15.Kasım.2008 at 15:57 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

ya arkadaşlar bende yükledim en son cd key istedi.orda bi siteye girdim boşlık var üstte Enter Your License Key yanda ise look up key yazıyo.boşluğra ne yazacağım lütfennn yardımmm.

ben oyun cdciden aldım product activation codu istio bnde öle bi cod yok nasıl yüklycm

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

steamdan indirdiğiniz yerdeki launchun altında cd ke yazar kopyalayın yapıştırun
    Futbolcu Bilgileri

Herkese iyi günler arkadaşlar...
    Kuzenim steam den almş oyunu, bildiğim kadarıyla 5 tane aktivasyon kodu var.
    Şimdi bu 4 tane daha download anlamına mı geliyo?
    ben steam programını indrdim şu anda update yapıyo, kuzenimin hesabıyla indrmek için ne yapmam gerekiyo yardımcı olrsanız sevinirm.

Yaw ne biçim şey bu steam... Keşke normal dvd alsaydım. Hemen oyuna ulaşalım diye aldım.. Rezil olduk...

Lütfen yardım istiyorum.. Bu steam'i yükleyince bilgisayara birşeyler oluyor. Kitliyor kendini sapıtmaya başlıyor.

Oyun oynarken steam'e ihtiyaç olmayacaktı hani? Steam'i siliyorum hiçbir şekilde oyunu açmak mümkün değil. Backup dosyalarını DVD'ye alıp, normal oyunu kurmak gibi bir şansımız da yok.. Ne biçim şey bu böyle...

Birileri yardımcı olursa çok sevinirim. Sabahtan beri bununla uğraşıyorum. 5 defa bilgisayarın sistemini geri aldım, düzelsin diye... Steam'i yeniden yükle, yeniden oyunun dosyalarını al... Sıkıldım, işkence oldu...

Yardım rica ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Steamdan indirdikten sonra çift tıklayınca ve ya launch yapınca aktive ister onu yapmak için çift tıklıyorduk ya oraya sağ tıklayıp oradan key ile ilgili olan şeye basıyoruz ondan sonra aktive yerine yapıştıyoruz oyun aktive oluyor ondan sonra çift tıkladığımız yerden yine sağ tıklayıp create shortcut gibi bir şey olması lazım böylece fm 2009 elinizde oluyor
    Futbolcu Bilgileri

arkadaşlar steam i kurduktan sonra cd key istedi
    oraya ne yazıcam acaba?!?
    bir de onu yazdıktan sonra aktivasyon gibi bişeyler okudum.
    bilen bir arkadaş kurulum u anlatabilir mi ?
    bi cok kişiye yardımcı olacaktır

teşekkürler...

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by NeFoOo View Post
    arkadaşlar steam i kurduktan sonra cd key istedi
    oraya ne yazıcam acaba?!?
    bir de onu yazdıktan sonra aktivasyon gibi bişeyler okudum.
    bilen bir arkadaş kurulum u anlatabilir mi ?
    bi cok kişiye yardımcı olacaktır

teşekkürler...

oyunu orijinal olarak aldıysanız KEY CODE zaten onunla birlikte geliyor. Bunun dışında internetten ücretsiz bir biçimde (korsan) edindiyseniz bunun cevabını burada bulamazsınız üzgünümki.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Default hay steam gibi senin

arkadaşlar indirim.. önce cd key ile aktivasyonu yapamadım..demo yüklemiştim önceden.. sildim..tekrar yükledim 10 saat sürdü..oyuna başladım bu kez..logoları falan yükleyeyim dedim..gene sapıttı..tekrar sildim..14 saatte yeniden yükledim..(bu arada bu silme ve yeniden yüklemeler 5 hakkımdan gidiyor mu emin deiğilim) grafik ekleme nasıl yapacağız fikrim yok..her oynamak istediğim de stream üzerinden mi oyuna girmek zorundayım..öyleyse sinir oldum..velhasıl kelam paramla rezil oldum..oyundan da soğudum..orjinal alacaklar kesinlikle steame bulaşmasın..orjinal dvd alsınlar..

29. Default

Şu an steam üzerinden indiriyorum oyunu. bakalım konu ile ilgili ne yazılmış diye okumaya başladım fakat yine korsan oyun tartışmaları ile karşılaştım ve sıkılıp okumayı bırakıyorum bu başlığı. Ayda 6.6 YTL i bir kenara biriktiremeyen adamın oyunda oynamaya hakkı olmadığı gibi burada insanların bilgi almasını engellemeyede hakkı yoktur.

birisinden rica etsem türkiyedeki kiralık oyuncuların listesini koyabilirm i

Sayfa 9 / 16 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon

Mesaj Yetkileri