Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 43 arası toplam 43 sonuç

Konu: Pascal Nouma: “Ben gay’im”

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Quote Originally Posted by kavara
    Türkçeyi ögrendikten sonra bu adama Show programı teklif ederler vaLLa
    Eskiler bilir. Bu tür bir programı yıllr önce Çanakkalespor'lu Komphela yapıyordu. Programın ismi de Akın Akın Komphela'ydı Komphela yarım yamalak Türkçe'siyle herkesi gülmekten kırıp geçiriyordu. Bence Pascal Nouma da Türkiye'ye gelmiş en renkli simalardan birisi. Futbolu tam anlamıyla bıraktıktan sonra bu tür bir show programı yapmaya kalkarsa en büyük izleyicilerinden biri de ben olurum herhalde. Türkiye'ye son gelişinde toprağı öperek "Allaah Vatanıma geldim" demesini unutamam

Quote Originally Posted by hurmet
    bence deniz sekiyi beğenmedi ayıp olmasın diye gayim dedi
    hehe Süper yaa!!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by demirhan1984
    Eskiler bilir. Bu tür bir programı yıllr önce Çanakkalespor'lu Komphela yapıyordu. Programın ismi de Akın Akın Komphela'ydı Komphela yarım yamalak Türkçe'siyle herkesi gülmekten kırıp geçiriyordu. Bence Pascal Nouma da Türkiye'ye gelmiş en renkli simalardan birisi. Futbolu tam anlamıyla bıraktıktan sonra bu tür bir show programı yapmaya kalkarsa en büyük izleyicilerinden biri de ben olurum herhalde. Türkiye'ye son gelişinde toprağı öperek "Allaah Vatanıma geldim" demesini unutamam

yapsında programına güzeL 1 isim lazim.mesela TombaLaci nasiL

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by cifaaa
    fotoya baksana çok yakışıyolar birbirine (deniz seki - pascal nouma )
    cikolata ve süt ayrılmaz ikili

pascal o hareketi fener e değil serdar bilgiliye yapmıştı zamanında, ben öyle biliorm

bide kompela olayı benmde aklıma geldi ilk bu film i duyunca, ama işalla o durumlara düşmez pascal

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Sempatik bir isim
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

selman hatırladım o programı ya hatta komphela süper bişey söylemişti şimdi yazamam sitede yazma cezası falan verirler anladın sen anladın

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

pascal ii adam ya. gene yapmış yapıcanı bu arada şov işi bencede süper olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Quote Originally Posted by gorkemyilmazkarasu
    selman hatırladım o programı ya hatta komphela süper bişey söylemişti şimdi yazamam sitede yazma cezası falan verirler anladın sen anladın

Anladım Görkem. Hatta o cümlesi meşhur olmuştu Kompi'nin "z" yerine "j" harfini kullanıyordu

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by nekop
    cikolata ve süt ayrılmaz ikili
    sütlü çikolata
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    34

Quote Originally Posted by francesco10
    pascal o hareketi fener e değil serdar bilgiliye yapmıştı zamanında, ben öyle biliorm

bide kompela olayı benmde aklıma geldi ilk bu film i duyunca, ama işalla o durumlara düşmez pascal
    bence özel birsine yapmadı belki top gelmiştir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Anladım Görkem. Hatta o cümlesi meşhur olmuştu Kompi'nin "z" yerine "j" harfini kullanıyordu
    selman merak ettim walla ney ki bu

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

valla bende merak ettim
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri