ya benım ekran kartım mobility radeon 9000 bunun guncel drıverını nerden bulabılırım.
ya benım ekran kartım mobility radeon 9000 bunun guncel drıverını nerden bulabılırım.
evet arkadaslar sorun cozuldu.
http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en
bu lınktekı dosyayı ındırıp kurarsanız sorun ortadak kalkıyo
483 mb miş dosyanın toplam boyutu sanırım ama fm 2009 yüklemeden önce bunu yükleyeceğim benim ekran kartım da Ati 9250 umarım kunduzzz gibi ben de oyunu yüklediğimde 2D ile oynarım.Link için teşekkürler INCIK.
arkadaslar radeon 9200 ekran kartım.çalışmıyor bendede ekran kartından dolayı hata veriyor.peki linki download edince çalışacakmı oyun? bedavadan indirmeyi beklemeyelim bide. ? bilen biri varsa acilen bekliyorum cvbı.
yaw admin,amir,memur yokmu bu soruyu cvplayan bekliyorum merakla..
arkadaslar full sürümde ekran kartımdan dolayı hata verdi. radeon 9200 var bende. nasıl olacak bilen varmı.? acilen beklyorm.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yaw arkadas konuyu tasıyacagına cvp yazsan konu acmam acil lazım. biliyorsan yazarmısın?
Last edited by pipetjan : 16.Kasım.2008 at 02:27 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
arkadaslar ben 32mb ekran kartı ıle 2dyı sorunsuz oynuyorum.483 mblık dosyayı ındırın ve kurun sorun kalmayacaktır.
Ben o dosyayı indirdim kurdum.Artık oyunu alınca 128 mb Ati Radeon 9250 ile oynarım o zaman ben de.Teşekkürler.
http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en
Bunu yüklerseniz sorun kalmıo arkadaşlar 2d yi rahtlıkla oynayabılırsınız ....
483MB olduğunuda belirtelimde![]()
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
valla kotalıyım ama hiç acımadım indirdim şimdi açıldı oyun
Benim ekran kartım GeForce4 MX 440 with AGP8X.Ve maalesefki onboard.Sanırım mevcut sistemle bu sene fm 09'u oynayamayacağım.
So what?
Saike
Ben GeForce FX 5200 ile açıyorum, 3D oynuyorum. :S
atı radeon x550 256 mb 128 bit ddr ekran kartım var 3d oynayablr miyimm yoksa ekran kartını değiştrmk gerekir mi???
yaw walla indirdim yukledim ama hala ayni hatayi veriyo lutfen bi yardim edin
483 mb beni bitirir bu ay![]()
oyunu kurduktan sonra veya önce yüklememiz fark ediyor mu?
Önce direct X i güncelleyiniz. SDK veya Runtime dosyalarını ardından oyunu kurun ve hemen ardın 9.1 yamasını kurun. (Not: STEAM ile oyunu satın aldığınızda yama otomatik geliyor ztn o yüzden ekstradan indirmenize gerek yok)
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
hocam bende de ati radeon 9200 ekran kartı var.oyunu kurdum ve bu hatayı verdi.
http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en burdaki dosyayı yükleyince sorun ortadan kalkacak mı? internetim kotalı o yüzden emin değilken yüklemek istemiyorum. şimdiden teşekkürler
tamam o zaman hocam sağolasın. yükliyeyim ben
ya şu dosyanın rapid linki yokmu yha çok yavaş iniyo :S
arkadaşlar verilen linkte sorun yaşayan var mı? explorer sayfayı bulamıyor hatası geliyor download a bastığımda. başka link de bulamadım bütün siteler microsoft sitesine yönlendirdi.
eger laptoplar uyumlu deilse, bi çözümü yok mu acaba?
Arkadaşlar DirectX'in bu güncellemesini yükledim. Peki bunu yüklememe gerek var mı? 1. dosya, 2. dosyayı da barındırıyor mu? 2. linkte ki güncellemenin de önemli olduğunu bir sitede okudum da...
Ayrıca, ilk güncellemeyi (468 MB) yüklememe rağmen ve dosyanın versiyonu 9.25... olmasına rağmen bilgisayarımdaki DirectX'in sayfasında 9.0c (4.09...) yazıyor. Ne demektir bu? Güncellenmedi mi DirectX'im?
Cevap verecek olanlara şimdiden teşekkürler.