Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 119 sonuç

Konu: FM2009 Hata: "Failed to setup graphics system"

ya benım ekran kartım mobility radeon 9000 bunun guncel drıverını nerden bulabılırım.

evet arkadaslar sorun cozuldu.

http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en

bu lınktekı dosyayı ındırıp kurarsanız sorun ortadak kalkıyo

Nesil
    2006
    Yer
    turksportal.net

Quote Originally Posted by INCIK View Post
    To fix the failed to set up graphics system issue you will need to download this Microsoft Direct X SDK:

Link to the SDK: http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en

Once you have downloaded this run the installer program and once completed run the game again and you should be good to go.

Please note. The Patch fixes a number of issues with compatability so I advise you to install the patch before you do this.

If you are running through STEAM this will be downloaded automatically if you are not the patch is available here:

Torrent download - http://torrent.sigames.com:7000/torr...FAB48A95F07341 65615

Please be aware, if you download the torrent version you will need to use a torrent client such as Bitorrent.

A direct download of the patch can be obtained here:

Download - http://rapidshare.de/files/40902317/...9.1.0Patch.exe

sigames forumundan alıntıdır.
    benimde ekrankartım ati 9250 ve ilk linki yukledim ve artık calisiyo cok tesekkurler...

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

483 mb miş dosyanın toplam boyutu sanırım ama fm 2009 yüklemeden önce bunu yükleyeceğim benim ekran kartım da Ati 9250 umarım kunduzzz gibi ben de oyunu yüklediğimde 2D ile oynarım.Link için teşekkürler INCIK.
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Default linki download edince çalışacakmı oyun?

arkadaslar radeon 9200 ekran kartım.çalışmıyor bendede ekran kartından dolayı hata veriyor.peki linki download edince çalışacakmı oyun? bedavadan indirmeyi beklemeyelim bide. ? bilen biri varsa acilen bekliyorum cvbı.

yaw admin,amir,memur yokmu bu soruyu cvplayan bekliyorum merakla..

Default full sürümde ekran kartı hatası.?

arkadaslar full sürümde ekran kartımdan dolayı hata verdi. radeon 9200 var bende. nasıl olacak bilen varmı.? acilen beklyorm.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    yaw arkadas konuyu tasıyacagına cvp yazsan konu acmam acil lazım. biliyorsan yazarmısın?
    Last edited by pipetjan : 16.Kasım.2008 at 02:27 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

arkadaslar ben 32mb ekran kartı ıle 2dyı sorunsuz oynuyorum.483 mblık dosyayı ındırın ve kurun sorun kalmayacaktır.

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Ben o dosyayı indirdim kurdum.Artık oyunu alınca 128 mb Ati Radeon 9250 ile oynarım o zaman ben de.Teşekkürler.
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en

Bunu yüklerseniz sorun kalmıo arkadaşlar 2d yi rahtlıkla oynayabılırsınız ....

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

483MB olduğunuda belirtelimde
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

valla kotalıyım ama hiç acımadım indirdim şimdi açıldı oyun

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Benim ekran kartım GeForce4 MX 440 with AGP8X.Ve maalesefki onboard.Sanırım mevcut sistemle bu sene fm 09'u oynayamayacağım.
    So what?
    Saike

Ben GeForce FX 5200 ile açıyorum, 3D oynuyorum. :S

atı radeon x550 256 mb 128 bit ddr ekran kartım var 3d oynayablr miyimm yoksa ekran kartını değiştrmk gerekir mi???

yaw walla indirdim yukledim ama hala ayni hatayi veriyo lutfen bi yardim edin

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

483 mb beni bitirir bu ay

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by almlyf69ali55 View Post
    yaw walla indirdim yukledim ama hala ayni hatayi veriyo lutfen bi yardim edin
    9.1 yaması ile oyunu yamadın mı ?
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

19. Default

oyunu kurduktan sonra veya önce yüklememiz fark ediyor mu?

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Önce direct X i güncelleyiniz. SDK veya Runtime dosyalarını ardından oyunu kurun ve hemen ardın 9.1 yamasını kurun. (Not: STEAM ile oyunu satın aldığınızda yama otomatik geliyor ztn o yüzden ekstradan indirmenize gerek yok)
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

hocam bende de ati radeon 9200 ekran kartı var.oyunu kurdum ve bu hatayı verdi.

http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en burdaki dosyayı yükleyince sorun ortadan kalkacak mı? internetim kotalı o yüzden emin değilken yüklemek istemiyorum. şimdiden teşekkürler

Quote Originally Posted by emreeea View Post
    hocam bende de ati radeon 9200 ekran kartı var.oyunu kurdum ve bu hatayı verdi.

http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en burdaki dosyayı yükleyince sorun ortadan kalkacak mı? internetim kotalı o yüzden emin değilken yüklemek istemiyorum. şimdiden teşekkürler
    bende aynı sorun kurduktan sonra ortadan kalktı

tamam o zaman hocam sağolasın. yükliyeyim ben

ya şu dosyanın rapid linki yokmu yha çok yavaş iniyo :S

arkadaşlar verilen linkte sorun yaşayan var mı? explorer sayfayı bulamıyor hatası geliyor download a bastığımda. başka link de bulamadım bütün siteler microsoft sitesine yönlendirdi.

Quote Originally Posted by mcann View Post
    arkadaşlar verilen linkte sorun yaşayan var mı? explorer sayfayı bulamıyor hatası geliyor download a bastığımda. başka link de bulamadım bütün siteler microsoft sitesine yönlendirdi.
    Arkadasım bende sayfa açıldı acaba niçin sende açılmadı

eger laptoplar uyumlu deilse, bi çözümü yok mu acaba?

Quote Originally Posted by azalkmar View Post
    Arkadasım bende sayfa açıldı acaba niçin sende açılmadı
    site açıldı ama dosyayı indiremiyorum sayfa görüntelenemiyor hatası veriyo sorun nerde anlayamadım..

Arkadaşlar DirectX'in bu güncellemesini yükledim. Peki bunu yüklememe gerek var mı? 1. dosya, 2. dosyayı da barındırıyor mu? 2. linkte ki güncellemenin de önemli olduğunu bir sitede okudum da...

Ayrıca, ilk güncellemeyi (468 MB) yüklememe rağmen ve dosyanın versiyonu 9.25... olmasına rağmen bilgisayarımdaki DirectX'in sayfasında 9.0c (4.09...) yazıyor. Ne demektir bu? Güncellenmedi mi DirectX'im?

Cevap verecek olanlara şimdiden teşekkürler.

Quote Originally Posted by Vieri View Post

Bir çok dizüstü bilgisayar sürümü FM 09 ile uyumlu değil bu nedenle çalışmayabilir.
    bu sorunun bi çaresi yok mu?

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri