birincisi demekki delgadonun puanlarini diger oyunculara gore oldugundan yuksek vermislerki ca si mesela nobreye gore cok yuksek cikmis burdan anlasiliyorki ya delgadonun belirttigim gibi bir kac ozelliginin dusmesi gerekir yada nobrenin belirttigim gibi bir kac ozelliginin yukeslmesi gerekir ikincisi basta yazdigimi okumadin sanirim ilk kez bu foruma yaziyorum o yuzden anlamamak icin ugras verdigim yok
yine ayni seyi soylemissin ilk kez yaziyorum bu forumda ve bundan sonra aklimda tutarim. ben her oyuncunun elimden geldigince katilmadigim ve katildigim ozelliklerini belirttim zaten tam okumadin sanirim yazimi.dedigim gibi demekki ozellikleri yuksek ki ca si yuksek cikiyor. ben sadece ozellikler uzerinde net bir rakam belirtmedim cunku bu bana dusmez bu arastirmacilarin daha iyi bilecegi bir istir diye dusundum. genel yazilar yazmadim dikkat edersen tek tek ozelliklerin artmasi veya azalmasi gerektigini soyledim
ben de buna katilmiyorum delgadonun ca si ile pa si arasinda daha cok fark olmasi gerekiyor. su anda potansiyelinden az oynamasi gerekiyor ve ilerde gelisme gostermesi gerekiyor bana gore.
kac yasindan sonra gelisecegi sana gore farkli bana gore farklidir bende kendi dusuncelerimi soyledim. bazi oyuncular 20 den sonra bile gelismez belkide geriler okan koc ornegindeki gibi. bazi oyuncularda 24 25 hatta 27 yasinda bile cok gelisme gosterebilir. guiza ilhan mansiz orneklerindeki gibi. bence holosko gec farkedildi ve 24 yasinda olmasina ragmen daha cok gelisme gosterecek bir oyuncu ca ile pa arasindaki fark daha fazla olmaliki daha cok gelisme gostersin.
tesekkurler gozlemlerimi begendigin icin ama yine ve yine soyluyorum ben kac senedir burda degilim ben kucuklugumden beri babam sayesinde fm oynuyorum ve ilk defa burayi farkedip yazmaya yeni basladim turksportaldan daha once sadece dosya indirirdim ve dusundumki benimde yazmam gereken seyler var.fm konusunda eminimki en az sizler kadar bilgim var futboldanda anladigimi dusunuyorum yillardir futbol oynayip avrupa turkiye besiktas her maci izlemeye calisirim.
saygilar