Top Playermısın oğlum senÇok sahiplendin Top Player'ı
![]()
![]()
normaL oLsaydı zaten top pLayer oynamazdı![]()
Arkadaşlar kafede biliyorsunuz en geyik muhabbetleri çeviren adamlardan biriyimdir ben ve bu havasının bozulmasını istemiyorum. O yüzden eğer yazdığınız mesajdan rahatsız olan birileri var ise lütfen o mesajı yazmayınız. Eğer birşeyden şikayetiniz var ise kullanmanız gereken bölüm Turksportal Destek Merkezi'dir. Nahoş muhabbetler yapıp kafenin havasını bozmayınız, ben burada olduğum sürecede bozdurmam.
Kafede muhabbet, geyik, eğlence vs. gibi aktiviteler görmek istiyoruz. Mesajları sildim bu konunun daha fazla uzamayacağını umuyorum hatta muhabbeti yapan bütün arkadaşları tanıdığım için biliyorum.
Bu arada selamlar eve yeni geldim yemeğe gidip geliyorum gözüm buralarda.![]()
Hem Matden ödev yapıyorum hemde kafeye bakıyorum zor iş..
Biraz stres attık sadece![]()
Burası Kafe BebeğimBe A Legend Mod 2 sokak aşağıda
![]()
Dikkatli Abim![]()
Arkadaşlar sitemizde ki Baran adlı arkadaşımız iddaayı kaybetmesine rağmen sözünü tutmamakta istediğimi yapmamaktadırlütfen arkadaşla ilgileniniz
![]()
Arkadaşa 6 saat boyunca bilgisayar'da Cem Sultan'ın hayatını yazınca beynime kazındı adeta..![]()
Uzun zaman sonra
Selamun Aleyküm..
ALLAH'ın izniyle dönmüşsünaleyküm selam
Hoşgeldin Serhat.![]()
Become A Legend'de Manchester City'nin değişmez elemanı oldum.
Takım tek forvet oynuyor ve yedekte 6 tane daha forvet var ancak tek başıma oynuyorum
Son olarak Liverpool maçında golümü çakmışım ve ilk 11'in değişilmez elemanı olmuşum
Oy oy tadından yenmiyor valla.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Merhaba arkadaşlarHepinize hayırlı akşamlar tatlı sohbetler arada haşereler olabilir o yüzden bir kutu Detan bırakıyorum haşerelere sıkarsınız
Birde kolalar buzsuz olmaz birazda buz bırakayım soğuk soğuk iyi gider.
![]()
Last edited by King_Theoden : 18.Kasım.2008 at 00:25
Open The Guşluk![]()
Herkese ii geceler..Buradan Emre abi'ye serzenişte bulunuyorum Emre abii duyuyorsan sesime gelllhiç göremiyorum forumda özledim
![]()
Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...
Biri bana mı seslendi?
Yok yahu bu saatte beni kim çağırır kedidir heralde...![]()
İyiyim sağol Yaşar dünya telaşesi işte bir oraya bir buraya koşturuyorum. KPSS ve ALES'e hazırlanıyorum o yüzden ders çalışmam gerekiyor ekstradan o yüzden eskisi kadar takılamıyorum ama göz atıyorum düzenli olarakAncak dediğim gibi epey bir azaldı forumda geçirdiğim saat
Birde erken yatıyorum onunda etkisi var bu gece nedense hala yatamadım
Sen nasılsın nasıl gidiyor?
İyi abi vizeleri bekliyoruz kucak açtıkDers çalışmıyorum zaten yarım saatten fazla yazılara bakamıyorum yoksa beynimin arka kısmına yani holografik hafızanın olduğu kısım cok kötü ağrıyor.O yüzden bakalım nolcak
Fazla takılma abi hayatın trafiğine farketmeden insanı köreltiyor :S Sevgilerimle
![]()
takılmadan da olmuyor Yaşar sen ne kadar takılmıyorum desende kıyısından köşesinden bulaşıyorsun bşr defa bulaşıncada, elini veren kolunu kaptırır misali.![]()
Öyle tabi abi sen yinede dikkat et bize lazımsın (:
Artık vakit yatma vaktidir. İyi geceler...![]()
Bende yatıyım.İyi geceler.
İyi geceler Aygn'cüm ve Emre abi (:
Uyumak istemiyo canım ya.![]()