sağol kardeşim

Turgutlu yeni ligine ısınıyor

" Isınma turları "

İki yarıda da sahada farklı kadrolar vardı tüm oyuncularım elinden geleni yaptılar ve galibiyeti hakeden taraf tabi ki bizdik sonuçtan önemlisi takımın kaynaşması ve ilk kez birarada olmasıydı.

" İşte şimdi başlıyoruz "

Rakip Ankaragücü Turkcell süper liginin gediklisi ama karşılarında kuvvetli bir ekip henüz yeni kurulmuş yer Turgutlu 7 Eylül stadı sonuç ise son günlerin moda sözü " hatıralar sarmış dört bir yanımı... "

" Kapıldım gidiyorum Turgutlu rüzgarına"

Eskişehirspor ile yapılan hazırlık maçını da kazanmasını bilen Turgutlu'da yüzler gülüyor maçı 2-1 kazanan Turgutluspor ligin ilk haftasında karşılaşacağı Fenerbahçe maçına şimdiden hazır görünüyor.

" Kerim 2 ay yok "

Büyük umutlarla transfer edilen sağ kanadın başarılı ismi Kerim son hazırlık maçına dizine aldığı darbe ile sakatlanarak oyundan alındı.Oyuncunun yapılan sağlık kontrolünde durumunun ciddi olduğu 2 ay kadar sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.Bu haberin ardıdnan gülen yüzler birden asılmaya başladı.Bunun üzerine yönetim tekrar harekete geçerek sağ bek için yeni adaylar aramaya başladı.Bu arada Ramazan'ın Eskişehir maçında aldığı darbenin çok önem arz etmediği oyuncunun Fenerbahçe karşısında hazır olacağı bildirildi.

" TSL Fikstürü açıklandı ilk maç rakip Fenerbahçe "

2009-2010 futbol sezonu fikstür çekimi İstanbul'da yapıldı.

Çekilen fikstüre göre Turgutluspor ilk maçta Kadıköy'e konuk olacak.Fenerbahçe ile İstanbul Şükrü Saraçoğlu stadında karşılaşacak olan Turgutluspor ilk TSL maçını böylesine güçlü bir rakiple oynamanın zorluğunu yaşayacak.

Fiktür çekimi sonrası kuliste yakaladığımız Turgutluspor genel sekreteri Metin Mert ile yaptığımız görüşmede fikstürün zorlu olduğunu belirten Mert ligin devleriyle ilk iki haftada karşılaşacaklarını ancak rakiplerinden çekinmediklerini ve oynayacakları futbol ile bunu ispatlayacaklarını bildirdi.

İşte ilk 11 hafta