Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 38 arası toplam 38 sonuç

Konu: Bursaspor - Beşiktaş [ TSL 11. Hafta ]

İstanbul basınının beklediği ve istediği olmadı maçta küfür,taşkınlık,hakaret yoktu. Ne kadar misafirperver olduğumuz görüldü. Zemin çok kötüydü gerekli iyileştirmelerinin yapılacağı açıklandı.Maça gelince Yusuf'u ilerde tutarak topun orda kalmasını istedik ve orta sahada daha kalabalık olduk. Adriano'nun takımdan ayrılması ve Zuniga'nın sakat oluşu maça forvetsiz çıkmamıza neden oldu. Sercan sol açık gibi oynadı ama daha çok içeri kaçtı. Geçen seneden bugüne en çok aşama kateden oyuncumuz Bekir Ozan harikaydı. Ivankov son dakikalarda iyi bir refleks göstererek topu çizgiden aldı. İlerleyen haftalarda daha iyi olacağız...

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Cok zevksiz bir maçtı. Maçın büyük bir bölümünü karşılıklı ofsayt ve kornerler kapladı. Beklenen olmadı Beşiktaş alehine tek bir tezaurat yapılmadı. Maçın başında baya etkili olduk gol gelmedi, kalan bölümlerde Beşiktaş daha etkiliydi gol gelmeyince puanlar paylaşıldı.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

M.Denizli çıktığı 5 maçta 2 galibiyet , 1 mağlubiyet 2 de beraberlik almış. Yani bunun için mi gönderildi Ertuğrul Sağlam ?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    M.Denizli çıktığı 5 maçta 2 galibiyet , 1 mağlubiyet 2 de beraberlik almış. Yani bunun için mi gönderildi Ertuğrul Sağlam ?
    Metalist gibi adı duyulmamış takımdan fark yediği ve geçen seneden ders almadığı için gönderildi...

Senin takımın lider Ersun Yanal'ı yerden yere vuruyorsun biz Metalist gibi takımdan tarihi fark yemekten kurtulmuşuz,Şampiyonlar ligi tarihine geçen skorla hüsrana uğramışız,izin verde gönderelim o Hocayı...

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

İyide bizle niye karşılaştırıyorsun ki ? Biz Nuri Albayrak ve Ziya Doğan faciası yaşadık güzelim kadroyu takozlar birliğine çevirdiler. Ziya , Nuri gitti Sadri Başkan , Ersun Hoca geldi her ne kadar şuan çok iyi top oynayamasakta en azından lideriz ve üzerine koymuşuz geçen senenin . Benim için 1.lik, 2.lik önemli değil çatır çatır top oynamadıktan sonra ama o da zamanla olacaktır yeni bir takımız ve eleştiririm günü kurturma derdinde değilim.

Ama Beşiktaş namağlup hocasını gönderdi , yerine gelen teknik adamın daha iyi bir performans göstermesi gerekiyor ki gidenin niye gittiği farkına varalım.Oysa 7.haftada lider olan bir takımı , şu an liderin 4 puan gerisine düşürmüş Denizli. Bunu başarmak zor olmasa gerek.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Geçen hafta Kocaeli'yi 0-2 den 5-2 yenerkende söylemiştim. Genç arkadaşlarım kabullenememişti. Dengi takımlara kolay puan kaybeder demiştim. Denk bir mücadele ortaya koyabilecek bir takım geldi ve puan aldı. Denkten kastım şudur: Beşiktaş ile bire bir mücadele edebilecek bir ekip. Bakın İnönüde olsa Bursa Beşiktaş'ın dengi olamaz. Ama deplasmanda dengi. Kayseri dengi malüp dışarda. Sivas dengi, berabere içerde. Şimdide söylüyorum o zaman gençler, Beşiktaş kendisiyle dişe diş mücadele edecek takımlara kolay boyun eğmen zorunda kalacak. Beşiktaş sizin beklediğiniz gibi bir takım olamaz. Olmaz arkadaş olmaz.

Sıkışık oyun. Skora maça isyan eden adam yok. Bayrak adam yok. Öncülük edecek kaptanlık edecek adam yok yok yok.
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

M.Denizli yeni bir sistemi oturtmaya çalışıyor.Mustafa Denizli'nin başarılı ve ya başarısız olup olmadığını ikinci yarıda anlayacağız.Futbolcular gol atıp,üstüne yatan,sürekli kontrollü oynayan bir takım görüntüsüne bürünen takımdan sürekli hücumu düşünen savunma oyuncularının bile sık sık atağa katıldığı yeni bir sisteme geçiş aşamasındalar.O yüzden bu tip sorunlar ve puan kayıpları yaşanabilir.Puan kaybı yaşanan takımlarda zaten diğer büyük takımlarında puan kaybı yaşadığı takımlar(Kayseri,Sivas,Bursa)...

Ben kendi adıma Ertuğrul Sağlam döneminden çok daha iyi yardımlaşma,pres ve paslaşma görüyorum.Ertuğrul Hoca döneminde topla oynama yüzdeleri ya rakibin lehineydi ya da eşitti.Ama Kayseri,Bursa,Sivas gibi zor maçlarda bile,hemde ikisinin deplasmanda olmasına rağmen oyunu kontrol eden,topu ayağında tutan ve daha çok golü arzulayan ekip bizdik...

Maç yorumlarında da söylediğim gibi tekrar söylüyorum.Savunma bu yeni sisteme çabuk adapte oldu.Ama hücum oyuncuları Nobre hariç bir bocalama devresi yaşıyorlar.Holosko,Delgado ve Bobo çok formsuzlar.Zaten bu puan kaybı yaşanılan maçlarda da bu oyuncular formda olsalar,kaçırdıkları golleri atsalar puan kaybı yaşanmazdı.Nobre'nin Mustafa Hoca geldikten sonra gözle görülür şekilde formu yükseldi.Bunun en büyük sebebide ileride çoğalmamız ve kalabalık şekilde hücum etmemiz.Çünkü Nobre yalnız kaldığı zaman etkili olabilen bir forvet değil.Adam geçemez,süratli değildir.Ama ceza sahası içinde çoğalınırsa rakip defans adam paylaşımında sıkıntı yaşar,Nobre'de fırsatçılığını konuşturup pozisyona girer ve ya gol atar.İşte Nobre'de ki performans artışı bu yüzden...

Ben oynanan futboldan kendi adıma memnunum.Sadece hücum oyuncularımızın biraz toparlanmaları gerekiyor gol yollarında etkili olabilmemiz adına.Önüzümdeki 7 maçın 5'i kendi evimizde 2'si de derbi İstanbul'da.Evimizde oynayacağımız maçlarda 15 puan yapacağımızı düşünüyorum.Çok zorlu ekipler yok çünkü bu 5 maçlık İnönü serisinde.Derbi deplasmanlarından da ekstra puan alırsak çok çok iyi bir konuma geliriz diye düşünüyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Dün sahanın o kötü zemin şartlarına rağmen oyuncularımızın elinden geleni yaptığını düşünüyorum.Savunmada çok iyiydik.Bursa'nın fazla tehlikeli pozisyonu yoktu.Hücumdada çok net pozisyonlar bulduk fakat değerlendiremedik.Bazılarında şans yanımızda değildi.Bazılarında Bursa savunması dikkatliydi.Zorlu Bursa deplasmanından 3 puan ile dönmek elimizdeydi fakat bunu değerlendiremedik maalesef.Futbol bu olmayınca olmuyor.Yapacak bir şey yok..

Dün Mustafa hoca oyuncu değişikliklerinde Nobre'yi çıkartarak çok büyük bir hata yaptı.Nobre sakat olsa veya çok kötü olsa hadi bir nebze anlaşılırdı yaptığı bu değişiklik.Fakat Nobre çok iyiyken onu oyundan çıkarması çok yanlıştı.Bunu daha öncede yaptı.Nobre çıkınca ilerideki etkinliğimiz azalıyor.Mustafa hocanın bunun farkında olması lazım artık.Ayrıca Trabzonspor maçında 1 gol 1 asist ile oynayayan Bobo'yuda yedek başlatması bence hatalıydı.Hazır toparlanıyorken Bobo yedek bırakmaması gerekiyordu..

Bu puan kaybı ile artık puan kaybı kotamızın sonuna geldik.Rakiplerimizle fark açmak yerine hem onlarla fark azaldı,hemde liderle aradaki fark 4'e çıktı.Yinede 2.sıradayız ve önümüzdeki fikstürde bir çok maçımız İnönü'de.Bu maçlarda bir seri yaparsak ve derbilerde en azından yenilmeden dönersek ligin 2.yarısında önümüz daha açık olacaktır.İnşallah bu avantajı iyi kullanırız..
    So what?
    Saike

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri