oyundaki holiday hatasını hepiniz biliyosunuzdur çözümü varmı bide amc ve fc ye birer adam koyunca oyunda 13 adam gözüküyo sizde de oldumu
oyundaki holiday hatasını hepiniz biliyosunuzdur çözümü varmı bide amc ve fc ye birer adam koyunca oyunda 13 adam gözüküyo sizde de oldumu
aynı sorunlar bendede var bilen yokmu arkadaşlar ?
Aynı hata bende de oldu,tek forvet oynayınca AMC ve FC çiftlendi birden.Sigames'in gözünden kaçmaması gereken,çok basit bir hata olmuş.
Şu 13 kişi konusu artık sonraki yamaya fakat açılan konudaki holiday konusu bana biraz garip geldi.Orjinal olanda holiday sorunu yok deniliyordu çünkü.
ewt 13 kişi olayı çok saçma bide 8 maç gol atamadım ben galatasarayla tr liginde tüm maçlar 0-0 bitti böyle salak bişe görmedim valla
Holiday sorunu korsan kullandığınız içindir , korsan kullananlar böylelikle belli oluyor![]()
çözümü , orjinal almaktır![]()
benimki orjinal ama bende tatile çıkamıyorum.genel bi sorun sanırım...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
taktik ekranında 13 görünüyor ama sen maçı yine 11 kişi oynuyorsun.bence bu oyunu sadece çıkarmış olmak için çıkarmışlar ya da 3d yle ugraşmaktan diger ayrıntılarla hiç ugraşmamışlar.oyunda o kadar çok hata varki![]()
Last edited by byvirus : 19.Kasım.2008 at 05:45 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Dostum çok ilginç ya..Sende , bende orjinal kullanıyoruz
ama sende hatalı .. Gerçekten çok garibime gitti , herkese aynı dosyaları vermiyor mu bu adamlarHadi korsan kullansan anlayacağım ama tatile gitmeme sorunu fln. orjinalde ilk sende duyuyorum
alan tüm arkadaşlarım benimle hem fikir..Tatile gidiyor..
13 kişi sorunu daha ciddi zaten
yokmu bi çözümü
Last edited by burakofly : 18.Kasım.2008 at 23:40 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)