1 ile 30 arası toplam 35 sonuç

Konu: Gaziantepspor

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Resmi site ile karşılaştırırsak birçok futbolcunun boy ve kilo bilgileri güncel değil özellikle de kilo bilgileri.Ayrıca bazı A-takım oyuncuların boy ve kilo bilgileri girilmemiş.Farkettiklerimin resmi site bilgilerini yazıyorum:

Ahmet Arı - Boy: 1.75
    I.Ferdi Coşkun - Boy:1.74 , Kilo: 67
    Mehmet Coşkun - Boy: 1.78 , Kilo: 73
    Soner Örnek - Boy: 1.92 , Kilo:82

Nesil
    2007
    Yer
    Antep

Quote Originally Posted by Prowler84 View Post
    Resmi site ile karşılaştırırsak birçok futbolcunun boy ve kilo bilgileri güncel değil özellikle de kilo bilgileri.Ayrıca bazı A-takım oyuncuların boy ve kilo bilgileri girilmemiş.Farkettiklerimin resmi site bilgilerini yazıyorum:

Ahmet Arı - Boy: 1.75
    I.Ferdi Coşkun - Boy:1.74 , Kilo: 67
    Mehmet Coşkun - Boy: 1.78 , Kilo: 73
    Soner Örnek - Boy: 1.92 , Kilo:82
    Açık konuşmak gerekirse, oyuncuların boy ve kilo bilgilerini ne kadar fazla kaynaktan araştırırsak karşımıza o kadar farklı bilgiler çıkıyor...

Geçen sezon Gaziantepspor'un resmi internet sitesinde bu bilgiler bulunmuyordu ve ben bizzat kulüp yetkililerine ulaşıp bu bilgileri istedim. Sezon öncesi çıkartılan kulüp broşürüne ulaştım ve tüm oyuncuların boy ve kilo bilgilerini bu kaynaktan düzelttim...

Fakat geçen aylarda kulübün resmi internet sitesine bu bilgiler eklendi ve evet bazıları geçen sene kulüp broşüründe bulunanlardan farklı... Hangisi doğru, bu da tartışılır... Biraz araştırırsanız mesela "turkcellsuperlig" ve "futbolig" sitesinde daha da farklı rakamlar mevcut... Ayrıca bu bilgilerin oyuna hiçbir tesiri de sözkonusu da değil...

İsimlerini yazdığınız futbolcuların bir kısmı da geçen sezon Gaziantep Belediye ve Gaski'de kiralık olarak bulunduklarından datada Gaziantepspor kadrosunda gözükmüyordu ve muhtemelen benim değil Lig A araştırmacısı arkadaşımın elindeydiler...

Şu anda Gaziantepspor datası elimde ve belirttiğiniz düzeltmeleri yapabilirim...

İlginiz için teşekkürler...

Nesil
    2007
    Yer
    Antep

Gaziantepspor'da ilk revizyon: Metin ve Cevahir gönderildi...

Gaziantepspor yönetimi, devre arasını beklemeden ilk revizyon gerçekleştirdi. Bir türlü şans bulamayan iki futbolcunun şehrimizden ayrıldığı öğrenildi. Geçtiğimiz sezondan beri kadroda olan Metin Tuğlu bu sezon hiç şans bulamadı. Mustafa Cevahir ise olaylı transferden sonra tekrar geldiği Gaziantepspor'da Nurullah Sağlam bu futbolcuya şans tanımadı. Devre arasında kadroda revizyona giden kırmızı siyahlılar, teknik direktör Nurullah Sağlam'ın raporu doğrultusunda öncelikli olarak Metin ve Mustafa Cevahir'i göndermesi, gözleri diğer futbolculara çevirdi.
    Kulüp bulmaları istenen Mustafa Cevahir ve Metin Tuğlu dün birçok takım arkadaşıyla vedalaştı. Akşam antrenmanından önce takım arkadaşlarıyla vedalaşan iki futbolcunun morali oldukça bozuktu

Mesaj Yetkileri