Kazimin bi topu direkten dondu, gol olsa super gol olacakti.
Sabri kenarda oynadimi iyi oynuyo ortada varligini goremedik. Ingilterenin Tuncayi ne kadar gelistirdigini goruyoruz
Kazimin bi topu direkten dondu, gol olsa super gol olacakti.
Sabri kenarda oynadimi iyi oynuyo ortada varligini goremedik. Ingilterenin Tuncayi ne kadar gelistirdigini goruyoruz
şımardı bizimkiler
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Helal olsun Tuncay Şanlı, artık Boro ona küçük gelmeye başlayacak.
Bitti.
Hazirlik maciydi, artik biz ne kadar yorum yapsakta Fatih Terim bizi yine suprizleri ile sasirtacaktir
Hamit ve Nihat tamamen iyilesti sanirimonlarda ispanya macina kadar form tutabilirseler cok iyi olur
Özellikle 2. yarı mükemmel oynadık. Yediğimiz 2.gol de yaptıgımız hata dışında pozisyonları yoktu.
Tebrikler Milli Takım.
Avusturya gibi pek etkili oyuncularının bulunmadığı bir takımdan 2 gol yemek biraz düşündürücü.
Tebrikler, Tüncay çok klas goller izlettirdi inşALLAH galibiyet serimiz sürekliliğe döner.
Eren Güngör beni hiç şaşırtmadı ve ilk maç için göz doldurdu diyebilirim..Yeni stoperimiz hayırlı olsun..![]()
Milli Takım'da sürekli Eren Güngör-Emre Güngör oynasa yanyana çok memnun olurum.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Helal olsun Tuncay'ıma, hat-trick yaptı...
Milli takım forması altında devleşen, nadir oyunculardan biri. Milli takım adına kariyerindeki 19. golünü attı bugün...
Kazımın başka bir maçta bu kadar mücadele ettiğini hatırlamıyorumçok beğendim şutu gol olsa jeneriklik bir gol olurdu..
Eren güngörde çok iyi gözüktü soyadı gibi oyun stilide emre güngörün kopyası..
Tuncay sabri aurelio h.baltada çok iyi oynadılar oyuna tutuk başlamamıza rağmen 'uğurumuzu' deneyip golleri bulup istediğimiz oyunu oynadık..
Bu takım ispanyayıda yense şaşırmam..![]()
Aurelio'nun etkili olmasıyla Fenerbahçe'nin ŞL Çeyrek Finali ile olan bağlantıyı çözemedim (: Aurelio Fenerbahçe'de hep geride oynuyordu ataklara çok katılmıyordu.Betis'te frikik kullanmaya başladı ileri gitmeye başladı ve birçok gol attı.Bu maçtada Ayhan'ın geride durması nedeniyle ileri gitti ve golünü attı birçok kez de ceza sahası içine kadar geldi.
Milli takim beni dün cok sasirtti , bekledigimden cok iyi oynadilar...
Dün hiç beklemediğim bir şekilde iyi top oynadık ve kazandık.Yediğimiz gollerde çok piyango gollerdi.Bi kontra-atak birde uzaktan gol ile 2 tane gol yedik ama Allah'ı var güzeldi adamların golleri.
Tuncay Premeire oyuncusu olduğunu kanıtladı.Toplara dan dun vuran Tuncay gitmiş yerine serinkanlı,oturaklı Tuncay gelmiş.Umarım kendisini geliştirmeye devam edip daha iyi takımlara gider.
İkinci yarıdaki güzel oyun beni sevindir.Bizden Eren Güngörüde çok iyi gördüm yine ilk defa oynamasına rağmen Terim bu oyuncuyu artık hep almalı
Çarşamba akşamı her ne kadar rakibimiz bize göre zayıf bir ekip olsada güzel bir hazırlık maçı oldu diye düşünüyorum.Ayrıca bizim özel maçlarda rakip kim olursa olsun kazanamama sorunumuz vardı.Bu sorun son dönemde rafa kalkmış gibi gözüküyor.
İlk 30 dakikaya kadar etkili taraf Avusturya idi.Golü yedikten sonra toparlandık ve üstünlüğü ele geçirdik.Oyuna ağırlığımızı koyuncada goller geldi ve 4-2 kazandık.
Avusturya'nın gollerindeki vuruşlar gerçekten çok iyiydi.2 vuruştada Volkan'ın yapabileceği hiç bir şey yoktu.Kalecinin uzanamayacağı yere tabiri cuk diye oturur gollerine.Bizim gollerde güzeldi.1.goldeki Kazım-Aurellio verkaç organizasyonu,2.golde Gökhan'ın topu indirmesi Tuncay'ın tamamlaması,3.golde Sabri'nin topu kapıp ceza sahasına kadar getirmesi,Halil'in topu Tuncay'ın önüne çok iyi bırakması,ve Tuncay'ın harika bitirici vuruşu,ve son golde Tuncay'ın pozisyonu inatla takip edişi hepsi çok hoşuma giden hareketler oldu..
Ve son olarak Tuncay'a değinmek istiyorum.Fenerbahçe'den gitmeden önce ligimizin üstünde bir kaliteye sahip olduğu yönünde bir çok kişi hem fikirdi.Fakat İngiltere'de yapamayacağını düşünenlerin sayısıda az değildi.İlk zamanlarda gösterdiği performansta böyle düşünenleri haklı çıkaracak cinstendi.Ama ben hep Tuncay'ın uyum sürecini aştığı zaman çok iyi işler çıkartacağını düşündüm ve şimdi haklı çıktığımı görmek Türk futbolu adına sevindirici bir olay.Tuncay gerçekten çok geliştirdi kendisini.Böyle devam ettiği takdirde kendisini ileride çok daha iyi yerlerde görebiliriz..
So what?
Saike