Evet
Hayır
Bugün oyunu satın aldım Cevahir'den. Evde Steam'den kurdum, ama sadece internete bağlı olunca oynayabildiğimi görünce bir de diğer seçenekten program files'a kurdum oyunu. Şimdi hem bilgisayarım'dan hem de steam'den oynayabiliyorum oyunu. 2 lisans koltuğumu da doldurmuş mu oldum?
Steam'deki oyunumu nasıl kaldırıp, lisansımı boşaltabilirim??
Mustafa Abi bir ara belirtmişti bunu, daha sonra açıklanacak bir yerden olacaktı sanırım.
http://www.turksportal.net/makale/fm/965/5 Bilgisayara kurulum yaptıktan sonra bir bilgisayardan oyunu kaldırsam bunu herhangi başka bir bilgisayara kurabilir miyim?
Evet, yapabilirsiniz. Oyunu kaldırarak lisans koltuğunu boşaltmış olursunuz. Ayrıca yakın bir zamanda açıklanacak olan bir bağlantı ile de lisansı deaktif bırakabileceksiniz.
Eğer bilgisayarım bozulursa ne olacak veya yeni bir bilgisayar alırsam, Lisans koltuğumu kaybedecek miyim?
Evet, fakat siz lisansın size geri verilmesini deaktivasyon linkini kullanarak sağlayabileceksiniz. Burada kullanmak istemediğiniz bilgisayar veya serbest bırakmak istediğiniz lisanslar için bir bağlantı kullanacaksınız.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
türkçe olsa...
Bugünde gelmedi oyun.Postacı gelmiş bi kaç bişey bırakmış ama oyun yok.İnşallah bu hafta gelir ya !!!! pffff....
Ben postacıya söyledim.Mümkünse bir süre daha postada bulamasın benim paketi.Şu anlık getirmesinin pek bir anlamı yok.
arkadaslar benim postacı simdi getirdi oyunu haberiniz olsun
Ben işyerine şöylediğim için özel kurumda olsa postanede olsa bir süre sonra kurumlar isimler haline dönüşüyor.Eve istesem ulaşamazdım yani. Aradım sordum var mı bizim tarafa bir şeyler diye.Var galiba dedi.Bakayım mı dedi bende gerek yok çok acelelik bir şey değil dedim.Artık postada kaybolur mu bilemem![]()
oyun an itibariyle elime geçti. d&r lar da satışa çıkmış durumda. hayırlı olsun.
selam acaba teknosalardan oyunu bulabilen var mı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
acaba bütün d&r lerde varmıdır suadiye ye gidip bakmam gerekicek sanırım
Last edited by paolo : 19.Kasım.2008 at 17:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
senditten siparişim bügün elime ulaştı çok mutluyem![]()
suadiye d&r dan aldım sonunda 1saat önce şu an sanırım patch yüklüo steam üzerinden update yapıo yüzde 90 da heyecan bastı beni![]()
bnde 9.1i yükledim ama keşke yüklemeseydim ljungbergi seattle almışdemoda her oyunda onu alıodum
![]()
Oyunu bugün D&R'dan aldım şimdi yüklüorum![]()
Last edited by maestro_alper : 19.Kasım.2008 at 20:01
Bende yarın D&R'dan alacağım.
Patch'i oyunu yükledikten sonra kuruyorduk değil mi?
arkadaşlar bende istanbul/pendikte'yim
orjinal almak istiyorum 5 arkadaş arıyorum bana yakın olan arkadaşlar PM ile irtibata geçebiler..
Oyunu Steam ' den oynarken İnternete bağlı olmak zorunda değilsiniz. Steam'i offline olarak çalıştırıp oyunu oynayabilirsiniz . O zaman oyunu Steam ' den alanlar laptop'uyla bir yere gittiği zaman , vb. durumlarda oyunu oynayamazdı öyle bi saçmalıkta olmaz . Ben Steam'den aldım Wireless ağıma bağlanmadan da oynuyorum. Ama aynı düşünceye ilk oyunu açtığımda bende kapılmıştım.![]()
Dolar şu anda 1.68 ytl,orjinal oyunu D&R'dan alan arkadaşlar kaç liraya aldılar ?
D&R mağazasında 79,99 YTL ama internetten sipariş verirseniz 71,99 YTL fiyat var. Ayrıca diğer alışveriş sitelerini tercih ederseniz de kuru Dolar üzerinden değil Sterlin ya da Euro üzerinden fiyat vereceklerdir.
Last edited by Bursaspor : 20.Kasım.2008 at 12:27
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Benimde bu sabah oyun elime ulaştı.Oyun belli bir ivme kazanana kadar rafa koyacağım biraz tozlansın.Bakalım yama ne zaman çıkacak?
Baba hamdi nerde oturuyosun ?
İşyerine geldi Tuzla'ya. Seninde gelmediyse bugün yarın gelir.Sanırım blok blok gönderdiler.Arada oluşan gün farkları o yüzden.
Bende pendikteyim ama gelmedi daha.
Siz siparişi ne zaman verdiniz? Sipariş gününe göre gönderiyorlar büyük ihtimalle, ben 31 Ekim'de sipariş vermiştim ama arada yaşanan problemler yüzünden haftaya geleceğini düşünüyorum.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Ben siparişi verdiğimde 6 Kasımdı.Sanırsam Bursaspor bu isteme tarihine göre değil de gönderim anından itibaren bir yığın oluşturuyolar.Örneğin şu 1000 taneyi bugun şunları yarın gönderelim gibi.Rastgele gelmeler o yüzden.İzmir'deki arkadaşımıza benden önce geldi mesela.
İşte bana da hala gelmedi, bakalım bekliyoruz. Bizim buradaki postacı da bekleteceğine göre yaklaşık 7-8 gün daha bekleyeceğim gibi duruyor.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Valla öyle.Bende aldığıma pişman oldum.Aslında gönderim tarihini veriyorlar.Sanada 13 Kasım perşembe günü yolladık mesajı 17 Kasım Pazartesi günüde yolladık ama bu mesajı alırken zaten size geldiyse dikkate almayın e-maili gelmiştir.O kadar bir bahane var ki.Normalde 3-4 gün içinde gelir ama işte diğer nedenlerden bir haftayı bulur ,malum christmas yakın karışıklıktan bir 10 gün daha uzar diye. Rahat göndersinler diye her türlü kılıfı bulmuşlarTürkiye'de hemen sağda solda bulunabileceğini bilseydim almazdım.Bu seferde oyunda amma hata var bekleyeyim diyecektim ya da vazgeçecektim.Bir bakıma iyi oldu
Zaten bu son.2009 daki bu kadar hata ile çıkardıkları oyunu 2010'da da aynı vurdumduymazlıkla çıkarırlarsa fm aşkımı bir kenara bırakıp veda ediyorum.
Beyler bu biraz şans meselesi bize zaten gönderdik diye mail yoluyorlar.Sonra mesela İstanbulda topkapıda toplanıyor bütün postalar.Ordan dağıtıma çıkıyor.Orda postalar karışıyor büyük olasılıkla.Sipariş verdiğin tarihle pek alakası yok.