-
ukalalık etmek istemem ama bu sezon hariç, eren i son 2 senede 5-6 kere tv den en az 10 kez de canlı izledim... -7 PA yı da ben girdim, inanın Eren bile bu sene bu çıkışı yapacağını beklemiyordu, şöyle ki sene başında Eren için Altay a teklif geldiğinde Eren kulübe gitmek istemediğini söyledi, çünkü gidince yedek kalacağını düşünüyordu açıkçası ama maddi sıkıntılar nedeniyle Altay Eren'i de ikna edip (ki eren e devre arasında biz seni kiralık alırız merak etme dediklerini biliyorum) Kayseri ye yolladı... Eren in en önemli ve ayırt edici özelliği soğukkanlı olmasıdır ve kafası yukarıda oynamaya çalışmasıdır, bunların dışında da liglerdeki diğer stoperlerden pek farkı yoktur açıkçası, Eren in her zaman yanında (savunma göbeğinde bir abiye ihtiyacı vardır) ümit milli orhan sam, altay da hakan turan ve bursaya giden ibrahim turan bu görevi 2 sezon boyunca yapmışlardır, tabi ki Eren in zamana ihtiyacı vardır ama daha yeni parlamış bir adama türk stoperlerinde yeni bir nesil olarak bakmak ve ilerde kesin A milli takımın değişmezi olur demek için henüz erken (bakınız toraman)...
ayrıca yanındaki stoper in kötü oynadığı maçlarda eren in performansıda belirgin şekilde düşmektedir, bakınız gruptan çıkamadığımız Toulon turnuvası...
puerta kalbimizde...
Mesaj Yetkileri