Quote Originally Posted by El Barto View Post
Elbette bizlerde oyunun bukadar hatalı olmasından dolayı mutlu değiliz. Oyundaki hataları basitmiş gibi göstermeye, yok saymaya çalışıyor olsak işimizden gücümüzden zaman ayırarak sorunların çözümlerini sorunlu arkadaşlara ulaştırmaya çalışmayız. Biraz daha mantık çerçevesi içerisinde eleştiri yaparsanız mutlu olacağım. Kimsenin birşeyleri göz ardı etmek gibi bir niyeti yok. Silinen mesajlar "korsan aldım oynuyorum" "c.rack var mı?" gibilerinden mesajlardır. Bu konu ile ilgilide defalarca kere açıklama yapılmıştır. Bu muhabbetlerin bu forumlarda dönmesi yasaktır.

Ayrıca ingilizceniz var ve yeterli ise SI Games'in resmi forumlarını kullanarak sorunlarınızı orada dile getirmeniz, Turksportal'dan SI Games'e gide şikayetlerden daha etkili olabilir.
bir benim yazdıklarımın hiç birinde korsan aldım veya ***** var mı diye birşey yoktu oyunla ilgili sorunları dile getirdiğim mesaj silindi.iki söylediklerimde mantık çerçevesinde sorunlar.sizlerin savunduklarınız ve yazdıklarınız ortada,bizimde..işinizden gücünüzden zaman ayırıyorsunuz çok güzel ama ortada somut bir şey var mı?yine aynı sorunlar,saçma işler ve yine oyunu oynayanlar tarafında mutsuz bir tablo var..sizler hala enayi yerine koyulmadıgınızı düşünüyorsanız devam edin savunma yapmaya..iyi çalışmalar..