Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 43 arası toplam 43 sonuç

Konu: Villareal ßaşarıyor..

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by EreN
    Villareal in kadrosunu ve uyruklarını yazar mı birisi ?

J.L. Vallejo (Esp)
    S. Viera (Uru)
    M. Barbosa (Arg)
    G. Rodriguez (Arg)
    R. Arrubarrena (Arg)
    Q. Alvarez (Esp)
    J. Venta (Esp)
    J. M. Pena (Bol)
    Edu (Esp)
    J. Arjo (Esp)
    Josico (Esp)
    J. R. Riquelme (Arg)
    R. Garcia (Esp)
    J. Calleja (Esp)
    J. P. Sorin (Arg)
    H. Font (Esp)
    A. Tacchinardi (Ita)
    M. Senna (Esp)
    S. Cazorla (Esp)
    J. V. Gomez (Esp)
    D. Forlan (Uru)
    A. Guayre (Esp)
    J. Maria (Esp)
    X. Nadal (Esp)
    G. Franco (Mex)
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

bir de ilk 11 ini yazın bi zahmet yanlış saymadıysam 10 dene yabancı war

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Viera* (Barbosa*)

Alvarez (Rodriguez*)
    Venta
    Pena* (Arjo)
    Arrubarrena*

Sorin*
    Riquelme*
    Tacchinardi* (Josico)
    Senna

J. Maria (Franco*)
    Forlan*

Hadi kolaylık olsun, isminin yanında kırmızı yıldız olanlar yabancı uyruklu..
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

yine saydım 10 dene yani 11 futbolcunun 10 u yabancı

7 Yabancı 4 Yerli var 11'de ( ama orada yazan yedekleri ile birlikte 10 tane )
    -

ilk 11 in 7 si yabancı bizde 6 yabancı serbest

Nesil
    2003

O yabancilarin 3 tanesinin (Forlan, Arrubarrena ve Gonzalo Rodriguez) Ispanyol vatandasi oldugunu unutmamak lazim.

Ayrica yukarida gorulmeyen bir ozellik de Villarreal'in UEFA'ya verdigi 30 kisilik kadroda 8 oyuncunun alt yapidan cikmis oldugu.

villerrealdede fenerden daha çok para vardır kardeşim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SeZeRinHo
    villerrealdede fenerden daha çok para vardır kardeşim
    Villarreal'in bütçesinin Fenerbahçe'den fazla olduğunu zannetmiyorum.

Nesil
    2006

bu sene çok iyi bir performans gösterdiler

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Arkadaşlar Avrupa'daki rakiplerimizle baş edemememizi bence yabancı sayısına falan bağlamaktan artık vazgeçmek lazım, kabul ediyorum bu bir etkendir ama yine de bu kadar fark olmasında bundan çok daha büyük etkenler vardır...

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Başarısızlığı yabancı sınırlamasına bağlamak çok mantıksız geliyor bana. Birkaç gün içinde bir teknik direktörle yaptığım röportajı yayınlayacağım ama yayınlamadan önce yeri gelmişken bu teknik direktörün yabancı sınırlaması hakkında ne dediğini aktarayım size:

-Süper Lig’deki yabancı sınırlamasına bakış açınız nedir?

Bana göre 6 yabancı bile Türk Standartlarına göre fazla. Sınırlamanın kalkması Türk futboluna zarar verir. Ama şöyle yapılabilir yabancı sınırlaması kalkabilir fakat ilk 11 içerisinde en fazla 3’ünün veya 4’ünün oynamasına izin verilebilir.Çünkü yerli oyuncunun piyasası biraz daha pahalı olduğu için özellikle Anadolu kulüpleri yerli oyuncuyu oynatmak yerine daha kalitesiz olan ama ucuza oynayan yabancı oyuncuları tercih ediyor.Bu da Türk futbolunun kalitesini düşürür.

Yukarıdaki sözler Türkiye'de görev yapan bir teknik direktöre aittir. Sanırım burada hiçbirimiz bir teknik direktör kadar bilemeyiz bu işleri.

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Tabiki kıyaslama yapacağız, kıyaslama yapacağız ki aramızdaki farkı görüp bu farkı kapamak için çalışacağız. Ama bu kıyaslama "siz yapamıyorsunuz, onlar yapıyor" mantığında olmamalı. Kıyaslamayı bu şekilde yaparsak yerimizde sayarız.

En basit örneği ise 45 bin nüfuslu Villareal kasabasının bu nacizane takımının Arjantininin köklü kulplerinden Boca Juniors takımı ile bedavaya oyuncu alma anlaşması. Bu anlaşmanın detaylarını bilemiyorum sanırım genç oyuncuları bedavaya alıp satışından pay veriyorlar. Bu anlaşmayı bizim kulüplerimiz yapabiliyor mu? yada yapabilir mi? Bence yapabilirler ama öncelikle Türkiyedeki futbol mantığının değişmesi lazım

Herşeyden spor akademileri genişletilmeli, sporcu yetiştiren liseler açılmalı. Sanıyorum bir kaç sene önce butür bir yasa çıktı, eğer o yasa uygulamaya iyi dökülebilirse geleceğimiz iyi yolda olur ama dediğim gibi; kendimizi küçümseyerek kıyaslamayalım, gelişmek için kıyaslayalım

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri