Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?
- Voters
- 17. You may not vote on this poll
-
Ankaragücü
-
Fenerbahçe
-
Beraberlik
-
Yahu gerçekten olmuyor.Takımda bir pisliktir gidiyor.Alex geldi diye olmadı bunlar ama yarın hep bu yazılacak.Guiza kim ne derse desin bitiricilik yeteneği yok ama çok yalnız kalıyor.Uğur'un eksikliği çok bariz ortada.
Selçuk:Nolur kimse selçuk iyi topçu demesin , adamın top kontrolü sıfır , maldonado ve josico ile kesinlikle bu konuda yarışamaz.Fenerbahçe takımında bir adam sadece iyi top kapıyor diye oy-na-tıl-maz.
Vederson:Maça çok kötü başladı , pas hataları yaptı.Oyundan düştü.Ben dahil çoğumuzun beğenmediği (Ankaraspor maçı hariç) Carlos'u arattı.
Alex:Bu adam 3 haftadır dinleniyor , antreman yapıyor ancak yine bir kere topla koşmadı!Bu kadar beklemiyordum.
Deivid:Zaman zaman iyi işler yaptı fakat oyunun tamamına baktığımızda yerini çok fazla kaybetti , sol kanatta Emre'nin yapamadıklarını yapmaya çalışınca yoruldu.Çıkarılması doğru ama yerine giren yanlış.
Emre:Koştu çabaladı , topla hep yanlış yerlerde buluştu.İki önliberodan birisi olmayınca topu hep onlara atmak zorunda kaldı.
İlyasa için birkaç şey söylemek istiyorum.Bu futbolcu kadar karaktersiz birisini gerçekten görmedim.Top açık olan eline değiyor itiraz ediyor.Bir sonraki pozisyonda hakemi aldatarak faulu alıyor -olmadığı halde- ancak yine itiraz ediyor.Sonra Lugano'yu itekliyor.Bu kadar rezillik olmaz.
Deplasmanda kazanmak iyi olurdu , Porto maçını bekleyeceğiz artık
Mesaj Yetkileri