Ukraynadaki Takımlar Çok İyi Metalisti Zayıf Bir Takım Olarak Algılamayın Arkadaşlar Gruptan 2.veya 3. olarak çıkarsın
Ukraynadaki Takımlar Çok İyi Metalisti Zayıf Bir Takım Olarak Algılamayın Arkadaşlar Gruptan 2.veya 3. olarak çıkarsın
Grubun ılk Macı Besiktasla Mac Ukraynada arkadaslar yıne kazancam iddalıyım![]()
You'll Never BeatThe Irish !
11.HAFTA
12.HAFTA
13.HAFTA
UEFA Group Stage
First Match
Beşiktaş'I yenmişin![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Tebrikler ligde son derece iyi gidiyorsun ayrıca Beşiktaşı yenmişsin.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Beşiktaşı Yine Yenilmiş Son Maçların Gayet İyi
13 Hafta sonunda kendi evimde puan kaybım yok hedeflerime emin adımlar ile ilerliyorum guzel bir kura cektik Grubun bana gore en zor takımını yenmemiz iyi oldu Ligde 2.ciyim yorumlar ıcın saolun arkadaslar.
Taytupcuoglu :birader napsaydım
Yunus ve Bugra tesekkurler
beşiktaşı yenmilsin tebrikler
saoL SakaryaLı
devamını bekliyoruz
ben jajayı göremiyorum.tam adını yazabilir misn?iyi gidiyorsun.başarılar
Jakson Avelino Coelho
Ukrayna Premier Ligi
UEFA Group
Match
Ukrayna Premier Ligi
Tebrik ederim Uefa gruplarında iyi gidiyorsun.
Ukraine Premier League
Ukraine Premier League
UEFA GROUP MATCH
UEFA GROUP MATCH
UEFA GROUP
Hertha Berlini Yenerek Gruptan cıkmayı garantiledik Hererenveen ve Steua son macta karsı karsıya gelecekler eger berabere kalırlarsa grubu birince tamamlıyacagız fakat macı bırı kazanırsa grubu 2. olarak tamamlıyacagız.KADIKÖY BEKLE GELİYORUZ !!!
Lig Tablosu
OO Harika Gidiyorsun Ligde Shakhtar İle Çekişirsin Avrupadada En Kötü Çeyrek Final Yaparsın
çok iyi gidiyorsun
uefada iyi bir sonuç alacağından eminim.
uefadaki rakipler belli oldu mu?
Bugra ve Butabi yorumlarınız ıcın teskkur ederim UEFA grup macları daha bıtmedi bu yuzden rakipler belli olmadı Beni Takip Ettiniz icin tesekkur ederim Rakipler Belli olur olmaz SS'ler gelcek arkadaslar.
tmm Mete takipçinim. ben sana emeğinden dolayı teşekkür ederim.
başarılar
Ve Grup Macları Sona Erdi
UEFA 'da ve Sampiyonlar Liginde Grup macları sona erdi Sampiyonlar Liginden UEFA'ya kalanlar ve UEFA gruplarından cıkan takımların katıldıgı kura cekimi az önce sona erdi Kopenhag'da cekilen kurada 4 Ingılız 4 Alman ve 3 Italyan takımının olması bu 3 ulkenin bu sene UEFA'da sanslı oldugunu gostersede bu sene UEFA Finaline Ev sahipligi yapacak olan Fenerbahce Klubude UEFA'da devam edecek yoluna bakalım neler olacak iste Kura sonucu.
Cluj UEFA'ya Bu gruptan geldi
CFR 1907 CLuj Sampiyonlar liginde cok zor bir gruptaydı buna ragmen UEFA'ya kalma basarısı gosterdiler fakat ole birsey goze carpıyorki burya sadece 3 puanla gelmisler buda bıraz garip geliyor nese Cluj'u tanıyalım...
CFR 1907 CLuj
CFR Cluj, Romanya'nın futbol kulüplerinden biridir. 2007-2008 sezonunda Liga 1'i şampiyon olarak bitirdiğinden dolayı Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılma hakkı kazandı ve 2008-2009 sezonunda Romanya'yı Şampiyonlar Ligi'nde temsil etti fakat 3. olarak bitirdikleri grup sonunda UEFA'da yollarına devam edecekler.
Tam Dişine Göre Rakip Elersin
Tebrik ederim Uefada tur atlaman ve ligde başa baş gitmen son derece güzel CFR Cluj'a dikkat et ne yapacağı belli olmayan bir takım.
arkadaslar Transfer Sezonu Basladı 1.1 MN Butcem Var Acil Forvet Lazım Sag acık ve Sol Bek önerinizide bekliyorum
çok güzel bir kura olmus.
rahat geçeceğini düşünüyorum
başarılar
çok iyi gidiyorsun,tebrikler...
mete oyunu daha oynamadıgım için yardımcı olamıyacagım.
ama olan biri illa çıkar
Secan yıldırım hala çıkış yapmamışsa hemen transfer et...Yaser Yıldız veya Özgürcan da gelecekte işine yarar
Transfer Sezonu
Metalist Kharkiv 18 mac sonunda Ligde 2. sırada bulunuyor ve UEFA'da yoluna devam ediyor.Mete Gulsen ise devre arasında transfer gerekli diyordu ve Metalist Transfer sezonu ile birlikte 3 ismi kadrosuna kattı ıste o 3 ısım
1-Nicolas Cordova
Orta Saha'nın yeni beyni Şili'li...
2- Isaac Boakye
Kharkiv Forvet sıkıntısını GanaLı Boakye ıle cozmeyi umuyor.Abreu ile iyi bir 2'Li olurlarsa Kharkivi tutmak cok zor olucak
3-Sami El Nounou
Nounou'da forvette oynuyor takıma katkısı olacagından suphemiz yok ona guvenıyoruz.
ligde çok iyisin uefada cluju rahat elersin diye düşünüyorum başarılar dilerim