1 ile 30 arası toplam 37 sonuç

Konu: The Lord Of İstanbul...

Threaded View

Nesil
    2007
    Yer
    Sakarya

Fenerbahçe Zico dan boşalan Teknik Direktörlük koltuğuna kimi getirileçeği tartışılırken süpriz bir kararla Fenerbahçe Yönetimi Teknik Direktörlük Deneyimi bulunmayan 35 yaşınaki Gökhan TOKER'i Fenerbahçe'nin başına getirdi ve Taraftarlarının Beklentisini Karşılayamadı...Gökhan TOKER basının karşısında;

Muhabir: Sayın Gökhan TOKER, öncelikle Fenerbahçenin başına geldiğiniz için sizi tebrik ediyorum...İlk Hocalık deneyiminizi Fenerbahçe gibi büyük bir takımda yapacaksınız düşüncelerinizi alabilirmiyiz???

Gökhan TOKER: Öncelikle Büyük Başkan Aziz Yıldırım ve Kurmaylarına çok teşekkür ediyorum...Fenerbahçe gibi büyük bir takımın başı gelmekten dolayı çok mutluyum...Bütün beklentilerin farkındayım...Şampiyonlar Liginde Çeyrek Final oynayan bir takımın başına geçtim ve hedefim bu çıtayı yükseltmek ve 25 yıldır alamadığımız Türkiye kupasını almak...

Muhabir : Sayın Gökhan TOKER, Hangi mevkilere transfer yapmayı düşünüyorsunuz?

Gökhan TOKER: Arkadaşlar şuan transfer için birşey söylemek istemiyorum...Takımımla ilk idmanıma çıkıp gerekli değerlendirmeleri yaptıktan sonra transfer konusu netlik kazanacaktır...Hepinize Teşekkür ediyorum...Toplantı Sona ermiştir...
    .
    .
    .

Fenerbahçe ilk transfer bombasını Kayserispor'dan Mehmet Topuz'la patlatıyor... Fenerbahçe Mehmet Topuz için klübü Kayserispor'a 24 ay taksitle 7.000.000£ vermiştir...

Last edited by gtoker : 24.Kasım.2008 at 16:00 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri