arkadaslar bugun arkadasa fm yukledim hersey tamam ama oyun actım manager eklerken yabancı birsey cıktı dvd ile ilgili ok diyince kapattım sizce neden arkadaslar acil yardım bende boyle bir sorun cıkmadı
arkadaslar bugun arkadasa fm yukledim hersey tamam ama oyun actım manager eklerken yabancı birsey cıktı dvd ile ilgili ok diyince kapattım sizce neden arkadaslar acil yardım bende boyle bir sorun cıkmadı
Konu hakkında daha detaylı bir şeyler söyleyebilirsen aklımda bir çözüm varsa senle paylaşırım.Ama kapalı bir anlatım olmuş.
Yine GMA (:
Konu başlığını düzgün yazarsan ve sorunu daha açık dille belirtirsen yardımcı olmaya çalışırız sana.![]()
arkadaslar oyuna giriyorum menager eklerken start game diyorum ama dvd ile ilgili bir sorun cıkıyor yani dv ile ilgili yabancı birseyler cıkıyor ok ye basınca oyundan atıyor...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
evet arkadasdlar
Last edited by ereno : 24.Kasım.2008 at 17:14 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
arkadaslar sizi bekliyorum
Olayı resimlersen sana yardımcı olmaya çalışalım. O çıkan yazının olduğu ekranı Print Scrn yapıp buraya koyarmısın.
olaya bak resim upload edemiyorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
aekadaslar suan resim upload edemiyorum ettigim zaman gondercem resimi
Last edited by ereno : 24.Kasım.2008 at 18:04 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
@ereno: yine yardım
Kahretsin! Kimi?
Diyo ki:
Kopya koruma sistemi football manager kopyanızı doğruluyamadı.
Oyun başladığı zaman sürücünüzde geçerli dvd olduğundan lütfen emin olun.
yani?ne yapmam lazım tekrar kurdum aynısı oldu
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
offffffffffffff
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
dvd demi sorun var acaba
Last edited by ereno : 24.Kasım.2008 at 19:04 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
yardım edebilcek biri yokmu
Korsan Arkadaşım Korsan İllegal İçerik Yasak
yani burda yardım alan kisilerin yukledigi oyun orjinalmi lafmı seninkide ben sadvce yardım almak istiyorum burdaki arkadaslar korsan oyun aldıgı icin zaten yardım yerine geliyorlar haksızmıyım
Korsan kullanıyorsun diye seni suçlayamayız kimsede seni yargılayamaz ama burası resmi site olduğu için her turlu korsan ve illegal paylaşım yasak.
Şu konuda da haklı değilsin ,kullanıcılar korsan aldıkları için yardım yerine gelmiyor.Orjinal sürümde yardım edilmesi gereken pek çok nokta var.O konular hakkında bilgi sahibi olmak için geliyor.
Korsanla ilgili soru soranın mesajı zaten GMA'ya gidiyor.
neyse sorun yani dvd de degil oylemi pc de olabilir o zaman neyse tessekur ederim ama cevap verecek biri olursa buraya yazarsa sevinirim iyi günler..
OZaman hadi GMA'ya gidelim orası daha havadar.![]()