Quote Originally Posted by ozzy
bak arkadaşım sen fener ile ilgili ne yazılsa burda muhalefetsin herşeye bir kulp buluyosun.her şeyle dalga geçiyosun ve anladığım kadarıyla bundan zevk alıyosun sen git kendi takımınla ilgili açılan yazılara yaz.bak bakalım orda benim bir yazımı görecekmisin?aynı istatistik galatasaray için açılmış olsaydı ne yazacaktın merak ediyorum.dur dur söyleme inanmam ne yazacaktın ben tahmin edeyim süper istatistik galatasaray bir numara dünyada vah vah vah..
ben istediğim yere yazı yazarım gel sende Galatasaray konularına yazı yaz. sana yazma diyen seni engelliyen oluyor mu??? ben burda dalga falan geçmedim biraz düzgün okursan anlarsın. ben saçma buldum istatistiği ve bununla ilgili yorum yaptım. Ben yazdıklarımda fenerle dalga geçen bir üslup göremiyorum. Bu istatik Galatasaraya olsaydı aynı yorumu yapardım. Çünkü tarafsız bakıldığında anlamsız ve saçma bir karşılaştırma. Tarafsız bakarsan sende ne demek istediğimi anlarsın. Beni tanımadan etmeden konuşma. Ayrıca burda Fb-Gs maçından sonra feneri ilk tebrik edenlerdenim. Ben hak edildiği yere hak eden takımı savunurum öyle ayrımcılık yapmam. Bu yazdıklarını git başka zihniyetlere anlat. Son olarakta üslubuna dikkat et. Burda adamın sinirlerini germe.