-
HINCAL'DAN ZEHİR ZEMBEREK AÇIKLAMALAR !

Dün , "Söz sizde" isimli programda canlı yayın konuğu olarak katılan Hıncal Uluç , Emre Sezgin hakkında zehir zemberek açıklamalarda bulundu.Bir çok kez reklama gitmek zorunda kalan programda , canlı telefon bağlantıların da araya girmesiyle gerginlik üst seviyete taşındı.
"Toy çocukları ingiltere'ye gezmeye gidiyor , bir klüp buluyor ve rica minnet başına geçiriliyor , futbol bu kadar ucuz birşey değil .. Olmamalı da. Herkes profesyonel olduğu konuda konuşmalı , o işi yapmalı.Emre bir Bilgisayar programcısı , teknik direktörlük hevesliğine kapılmış bir genç.Düşünün bir makine mühendisi , doktorluk yapıyor , tedavi ediyor hatta hastalarına ilaç tavsiyelerinde bulunuyor.Solihull , çok yanlış bir seçim yaptı.Kaybedecek birşeyi yok diyorlar , ama ellerindeki takım olgusunu unutuyorlar..Emre buraya giderek , Türkiye'nin adını kirletiyor , Eline yüzüne bulaştırıp dönecek ülkesine..Bir maçını izlediniz mi ? Berbat ötesi oynatıyor takımı , bir maçta 2 pozisyon buluyor , atarsa geriye kapanıyor ve tek gollü galibiyet alınca , taraftar tarafından ilah ilan ediliyor.."
Bu sözlerden sonra Emre , NTV'ye canlı olarak telefon ile bağlandı ve
"Sayın hıncal , Siz insanları eleştirirken seviye kavramını unutup konuşuyorsunuz.Dışardan olaylara bakmak çok basit..yıkıcı olmak çok kolay.Siz şuanda en kolayı yapıyorsunuz.Sizin muhattap olduğunuz büyük ligler varken , Fenerbahçe'nin durumunu konuşurken birden , alt lige geçip hedef olarak beni seçmenizi bir karalama kampanyası olarak görüyorum.Bu polemik oluşturmak değildir de nedir ?
Canlı bağlantılara bu şekilde katılmak istemezdim..Ancak takımım ve taraftarlarım adına bağlandım yayına..Biz "hiçbirşey yokken birşeyler yapmaya çalışan küçük ama kocaman yürekleri olan insanlarız.." Birşeyi olmayan takıma kimsenin "birşey" demeye hakkı yoktur !
Eğer Eleştiri yapacaksanız , bunu seviye ve saygı çerçevesinde yapmanızı öneririm.Bu konuda daha fazla konuşmak istemiyorum , herkese iyi akşamlar.." dedi..Bu konuşmadan sonra Hıncal , Emre'den özür diledi ancak , bu takımın bir geleceği yok diyerek ortamı biraz daha kızıştırdı , ilerleyen günlerde olayın ateşleneceği düşünülüyor.
(NTV SPOR)
Last edited by heavy86 : 25.Kasım.2008 at 12:56
Mesaj Yetkileri