arkadaşlar bu salak crash dumps hatasına bence yüklediğimiz ekstraler sebep oluyo (forma, huge-database,logo, isim düzeltmeleri vs.) şöyle ki; yaklaşık cm 99-00'den bu yana aralıksız cm-fm serilerini oynuyorum, demosu çıktığından beri de fm 09.. FM 09'u elimdeki 3 makinaya da kurdum, şirkette boş zamanım oldukça genç yetenek bulmak ve taktik geliştirmek için öylesine bir kariyer açtım, evdeki kardeşimin makinasina kardeşim de öğrensin diye kurdum ( artık başlaması lazım ) en son da kendi makineme gerçek kariyerime başlamak için kurdum, buraya kadar bir sorun yok. işyerindeki makinemde taktik denemek amacıyla yaklaşık 1 sezon devam etti hiç bir sorun yok, kardeşim yarım sezon oynadı hiçbir sorun yok. ben de son olarak evdeki kendi makinamda başlayayım artık dedim ve oynanabilirliği artırdığı için ne eklenti varsa kurdum (logo, forma, fut. fotoları, huge database) bu noktadan sonra oyun ağustos ayına geldiğimde crash dumps hatası verdi, kapatıp en son kaydettiğim yerden tekrar açtım, o tarihi geçti ama 1 hafta sonra yine crash dumps verdi. sonra kardeşimin makinasında ve şirkette hiçbir makinada sorun yaşamağıım aklıma gelince oyunu tamamen kaldırıp yeniden kurdum ve HİÇBİR eklenti kurmadan tekrar başladım, şimdi 1. sezonum bitti ve hala hiçbri sorunum yok allaha şükür, umarım olmaz da.. sözün özü; bu hatayı bence kurulan eklentiler ortaya çıkartıyo, normalde bu kadar uzun msjlar yazan bi üye değilim ama ekranda Crash Dumps yazısını görmenin gerçek bir FM aşığı için ne demek olduğunu iyi bilirim. Umarım herkes benim kdar kolay kurtulur bu beladan da fm 10'u beklemek zorunda kalmaz! herkese bol FM'ler..