Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 34 arası toplam 34 sonuç

Konu: F.Bahçe Barcelona ve Milan'ı solladı!

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by VoLkaN BaROs
    Lütfen hiçbir şeyi aşağılamayın, arkadaşımız böyle bir haber görmüş bizimle paylaşmak istemiş. Buna saygı çerçevesinde yorum yazarsak daha ılımlı bir sohbet ortamı oluşturabiliriz

Ayrıca bu forumda Fenerbahçe kötülenmiyor. Forumda Galatasaraylıların sesi daha çok çıkıyor o kadar. Kötüleme adına atılan her mesaja müdehale ediyoruz. Bu ister Fenerbahçe adına olsun, ister Galatasaray, ister Beşiktaş, ister diğer takımlar...
    haklısın çok saol

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Quote Originally Posted by hurmet
    dünyanın en iyisi biziz denirmi şimdi bu araştırma için
    YA hurmetcm ztn dünyanın en iyisiyiz diyen yok ki..Sadece hoş bi tablo.. Kötü mü yani GSnin FB nin avrupa takımlarını gol atmada geçmesi...Avrupa takımları bile bu tür istatistikleri inceliyolardr... Ok ligler arasında tabiki kalite farkı var ancak bize göre samsunspor ney ise juventusa göre de siena o...(örneğin)
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Quote Originally Posted by Neron_FB
    YA hurmetcm ztn dünyanın en iyisiyiz diyen yok ki..Sadece hoş bi tablo.. Kötü mü yani GSnin FB nin avrupa takımlarını gol atmada geçmesi...Avrupa takımları bile bu tür istatistikleri inceliyolardr... Ok ligler arasında tabiki kalite farkı var ancak bize göre samsunspor ney ise juventusa göre de siena o...(örneğin)
    kardeş sen beni yanlış anladın ya ben fenerin istatiği için demedim. orda bi arkadaş galatasaraya böyle bişey olsa dünya nın en iyisi gibi şeyler dersiniz demiş bende ona istinaden yazdım yoksa kimse burda fener en iyi demedi ona lafım yok...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Quote Originally Posted by hurmet
    kardeş sen beni yanlış anladın ya ben fenerin istatiği için demedim. orda bi arkadaş galatasaraya böyle bişey olsa dünya nın en iyisi gibi şeyler dersiniz demiş bende ona istinaden yazdım yoksa kimse burda fener en iyi demedi ona lafım yok...
    ok abi pardon o zmn görmemişm dediğn yazıyı
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri