1 ile 30 arası toplam 679 sonuç

Konu: Beşiktaş JK

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Toraman'ın profilini beğeneceğinize eminim.

Bobo konusuna gelince, Bobo'yu hazırlamak zor olmadı ama dediğin çok doğru adamda herşeyden biraz var, fizik olarak da kuvvetli, böyle olunca profilini hazırlamak benim için zor olmuyor, ama onun profilini insanlara beğendirmek çok zor oluyor, insanlar yüksek değerler istiyor ama adamın her türlü özelliği iyi olunca bir özelliğinden kısıp diğerine yüklenemiyorsun. Ayrıca Bobo'nun finishing özelliğini ben 15 yapmadım, 14 yaptım sanırım oyunda 15 olarak çıkmış o konuda yapacak birşeyim yok, yeni yamada da 14 olacak, Bobo için 14 iyi bir rakam.

Oyunda yine iyi bir performans gösterecek, sadece finishing le gol atılmıyor, Finishing+Anticipation+Composure+Off the Ball ortalamalarında Bobo sadece Semih'in gerisinde, Güiza ile neredeyse aynı(sadece bir puan düşük) ki Güiza'nın bazı değerlerinin abartı olduğu ortada, eğer FB araştırmacıları onda indirime gidecekse Baros, Ü.Karan, Nonda, Holosko ve Nobre'yi geçtiği gibi Güiza'yı da geçecektir. Bobo konusunda kendi ağızından 'adamda her türlü özellikten var' dedikten sonra bu konuda itiraz edeceğini sanmıyorum abi, ne senin ne de başkasının, çünkü Bobo gerçekten oyunda çok iyi bir oyuncu olarak gözüküyor zaten.
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bobo bu haliyle çok iyi. Özellikle Koray'ın da belirttiği gibi striker performansını belirleyecek özelliklerde çok iyi seviyede. Ki gerçekte de öyle.

Ayrıca bu castrolindex de oyuncu hızı karşılaştırması yaparken çok faydalı olacak. Araştırmacıların mutlaka işine yarar.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Mesaj Yetkileri