1 ile 30 arası toplam 77 sonuç

Konu: Aşırı Sakatlık Problemi

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

senin verdiğin sadece bir antrenman programı ve bunları piyasada bulmak kolay, şahsen ben kendi yaptığımı kullanıyorum sezon yarısına gelmek üzereyim toplam 2 sakat verdim. Biri Kewell 2 ay öldü Diğeri de Buonanotte 2 hafta
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Quote Originally Posted by taytopcuoglu View Post
    senin verdiğin sadece bir antrenman programı ve bunları piyasada bulmak kolay, şahsen ben kendi yaptığımı kullanıyorum sezon yarısına gelmek üzereyim toplam 2 sakat verdim. Biri Kewell 2 ay öldü Diğeri de Buonanotte 2 hafta
    eh be kardeşim;

1- ben "bu bir sakatlık çözücü süpersonik yazılım" demedim. Training programı oldugunu söledim zaten onu biliyoruz rahat ol

2- ben bu programlardan piyasada bulunmadıgını yada bu programın bana ait oldugunu söylemedim. bende aynen sizin gibi zamanında fm08 için bulmuştum 09 da denedim ve işe yaradı o yüzden diğer arkadaşlara önerdim

3-kendi programın işe yaradıysa onu da paylaşabilirsin

lütfen yazdıgımız cevapların içeriğine dikkat edelim zira istemeden de olsa laf yanlış yerlere gidiyor bazen !

Mesaj Yetkileri