Mehmet Güzel Olmuş
Mehmet Güzel Olmuş
Hazırlık maçları:
Lyngby0-6Beşiktaş
Süper oynadığımız maçta 6 gol bulmamıza rağmen Tello'nun sakatlanasına çok üzüldük Tello 5 ay yok.
Erzincanspor0-1Beşiktaş tam anlamıyla kartal faciaydı. Galiba Erzincan önceki rakipten daha zor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hazırlık maçları:Erciyes0-1Beşiktaş
Sakarya2-3Beşiktaş:Hazırlık maçlarında ilk gollerimizi yedik.
![]()
Last edited by sertanbaba : 29.Kasım.2008 at 17:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Skybet'e göre şampiyonluk oranları:Beşiktaş'ımız şampiyonluğa favori gösteriliyor.Fenerbahçe ve Galatasaray 5-2 ile oranları eşit.
Hazırlık kampı değerlendirilmesi:Kara kartal hazırlık maçlarında tam 6maça çıktı ve hepsini kazandı 15 gol atıp sadece 2 gol yemiş.Kara kartal iyi performans çizmiş gibi görünüyor ancak küçük kulüplere karşı zor kazandığımızı görüyoruz bir yandan Tello'nun ve Ekrem'in sakatlanmasına üzüldüm sol açığa ilk hafta Galatasaray derbisi var ben Aydın'ı oynatıcam bir yandanda 2gol yememize sevindim çünkü az gol yememiz geçen seneden ders aldığımızı gösteriyor.Golleri hakan arıkan ve rüştü reçber birer gol yemiştir.Kampın yıldızları bence Hakan ile Rüştü sizce kim bilmiyorum isterseniz sizde sslere bakarak kampın yıldızını yazın .
İşte bu sezon oynayacağımız sistem 4-4-2 hücum:![]()