teşekkürler,bunu başaracağım
hazırlık maçları:
maçlar hakkında yorum yapıcak olursam;a.sebatspor maçına kadar kendi taktiğimle çıktım ama atak yediğimi farkettim yeni bir taktik yapıcaktım,taylan bir taktik paylaştı ondan sonrasını o taktikle devam ettirdim.taylanın verdiği taktik,sadece tek bir sorunu var topu defansın arkasından çok geçiriyor.ama bu sorunuda pace'i yüksek olan oyuncularla çözebilirsiniz.başka bir kusuru yok gibi geldi bütün maçlar 15 üzeri şut çektim paris saint-germain maçında 1-3 yenildiğime bakmayın tamamen kişisel ve defans hatalarından kaynaklanan gollerdi.arkaya iyi sarktılar şutum 15'di psg'nin 9.zorladım zorladım 1 gol atabildim.genel olarak hazırlık kampımız iyi geçti porto'yuda ezeceğim aklıma gelmezdi rahat bir galibiyet çıkardım atakları yoktutaylan paylaşımını beğendim teşekkür ediyorum.birde dediğin gibi playmaker dmc oyuncularını yap demişsin linderoth'u yaptım atakların gelişiminde rolü büyük iyi yönlü dmc takımı götürür hangi taktik olursa olsun ve iyi bir amc gözlemlediğim bu fm 09'da.bu arada baros,nonda,lincoln,meira,sabri bu oyuncuların performanslarını çok beğendim ilk 11'deler artık sürekli.