1 ile 30 arası toplam 108 sonuç

Konu: Oyunda Tatil e gidemiyorum ?

Hybrid View

Bu konuda Turksportal Ailesinin yapacak birşeyi yoktur.Sonuçta oyunu Turksportal değil sigames yapmaktadır.Turksportal aracıdır ve sorunları dile getirir.Oyun içindeki tatil modu çokta önemli değil aslında zaten tatile gidip maç oynamadıktan sonra oynamanın ne anlamı kaldı.Ben korsan oyun kullanıyorum sorun yaşamıyorum ama bu demek olmuyorki sizde korsan kullanın sadece benim görüşüm sizlerden farklı ben parasal olarak düşünmüyorum icraat olarak düşünüyorum.SiGames benim önüme Türkçe oyunu sunmadığı sürece ben bu oyunun orjinalini almayacağım.Crysis oyunu Türkçe olarak çıkmıştı gittim paşa paşa paramı verdim aldım ama Türkçe olduğu için aldım ki eA destekli oyun.Eğerki sigames önüme Türkçe oyunu sürerse gidip orjinal almaya razıyım.Çok merak ediyorum acaba çokmu zor geliyor Türkçesini yerleştirmek dbsine.Eğer bu kadar zorsa Türksportal nası beceriyor bu işide koskoca sigames Türksportal'dan yardım alarak yapmayı akıl edemiyor.Yine söylüyorum Türkçe oyunu sunsunlar önümüze ben eminimki oyun severler gerektiği yerden kısar orjinal oyun alır.Ama önce icraat gerekir

Smile

Quote Originally Posted by emircanatici View Post
    Bu konuda Turksportal Ailesinin yapacak birşeyi yoktur.Sonuçta oyunu Turksportal değil sigames yapmaktadır.Turksportal aracıdır ve sorunları dile getirir.Oyun içindeki tatil modu çokta önemli değil aslında zaten tatile gidip maç oynamadıktan sonra oynamanın ne anlamı kaldı.Ben korsan oyun kullanıyorum sorun yaşamıyorum ama bu demek olmuyorki sizde korsan kullanın sadece benim görüşüm sizlerden farklı ben parasal olarak düşünmüyorum icraat olarak düşünüyorum.SiGames benim önüme Türkçe oyunu sunmadığı sürece ben bu oyunun orjinalini almayacağım.Crysis oyunu Türkçe olarak çıkmıştı gittim paşa paşa paramı verdim aldım ama Türkçe olduğu için aldım ki eA destekli oyun.Eğerki sigames önüme Türkçe oyunu sürerse gidip orjinal almaya razıyım.Çok merak ediyorum acaba çokmu zor geliyor Türkçesini yerleştirmek dbsine.Eğer bu kadar zorsa Türksportal nası beceriyor bu işide koskoca sigames Türksportal'dan yardım alarak yapmayı akıl edemiyor.Yine söylüyorum Türkçe oyunu sunsunlar önümüze ben eminimki oyun severler gerektiği yerden kısar orjinal oyun alır.Ama önce icraat gerekir
    Evet arkadaşlar emircan arkadasımız cok güzel yazmış yazdıklarına bende katılıyorum bizler tatile çıkmayı veya çıkmamayı dert etmeyelim madem tatile çıkacan ne önemi var oyunu oynamanın bizler yapımcı şirkete oyunu TÜRKÇE yapmayı dile getirmeliyiz ve bundan sonra cıkacak FM serilerinde TÜRKÇE dil olsun bizler sadece aramızda tartışırsak böle bişey sadece hayal olur ve TURKSPORTAL ailesinin çıkaracağı yamaları bekleriz benim fikrim ve önerim içimizden çok iyi ingilizce bilen birisi bu sorunu dile getirsin ve diğer senelerde oyun türkçe olsun die bir yazı yazsın ve yazdığı yazıyı hep beraber SIGAMES şirketine gönderelim bizler ne kadar birlik olursak onlarda daha hızlı ikna olabilir çünkü biri gidip orada ya bu oyun neden türkçe değil derse adamlar ee orjinal satışı düşük der geçiştiri verir tek bir kişi değil hep beraber yapalım bunu inşaallah bu önerimi göz önünde bulundurursunuz. Artık herkes şunu bilsin ki oyunu maddi durumu elverişili arkadaşlar orjinal alır maddi durumu kötü arkadaşlar alamazlar bu kadar hata varken zaten orjinal alınması anlamsız bence kimse kimseyi kırmamalı ve tatile çıkmayı sorun etmemeli

Quote Originally Posted by emircanatici View Post
    aynen katiliyorum Tükçe olsun kısarım bı yerden pantolon almam sıgara almam gider alırım orjinal fm yi saten bütün oyunları korsan almamın sebebi bu ama ne oldu kabus 22 diye Türk yapımı bi oyun çıktı gittim aldım Karanlık diye Türkçe oyun çıktı gittim aldım orjinali Türkçe olsun yeter İngilizce bilsem de Türkçe oyun ararım ama aslında bizde suç var ya elden beklemiyceksin kendin yapcan ama nerdeee

Saygılar

Mesaj Yetkileri