1 ile 30 arası toplam 51 sonuç

Konu: Not well-formed(invalid token)at line1 of last_saved_game.xml

Hybrid View

vistada nasıl yapıyoruz arkadaşlar yardım lütfen

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by lliinnccoollnn View Post
    vistada nasıl yapıyoruz arkadaşlar yardım lütfen
    Vista'da da aynı şey yapılıyor. Yalnız Vista'da gizli klasörleri görünür yapmayı adım adım açıklamış. Şu anda vaktim olmadığından çevirisini yapamayacağım ama gizli klasörleri görünür hale getirebilirseniz, sonrasında;

C:\Users\<User Name>\AppData\Roaming\Sports Interactive\Football Manager 2009\

kısmına gelin ve Settings klasörünü silin.

Tabii ki bu tarz hataları yaşamamak için yukarıdaki mesajlardan birinde linkini verdiğim Microsoft XML Parser programını da indirip kurun ki bir köşede bulunsun.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Default çok saolun

[quote=Aydoğan;1302784]Vista'da da aynı şey yapılıyor. Yalnız Vista'da gizli klasörleri görünür yapmayı adım adım açıklamış. Şu anda vaktim olmadığından çevirisini yapamayacağım ama gizli klasörleri görünür hale getirebilirseniz, sonrasında;

C:\Users\<User Name>\AppData\Roaming\Sports Interactive\Football Manager 2009\
    kısmına gelin ve Settings klasörünü silin.
    Tabii ki bu tarz hataları yaşamamak için yukarıdaki mesajlardan birinde linkini verdiğim Microsoft
    XML Parser programını da indirip kurun ki bir köşede bulunsun.[/quote

çok saolun siizn sayenizde açabildim bu yüzden sitenize kaydoldum allah razı olsun
    hayırlı günler ve siteler

Mesaj Yetkileri