fatih tekke yerine Mehmet Yıldız'ı alsaydın daha yaralı olurdu. Bence çift forvet oyna.
fatih tekke yerine Mehmet Yıldız'ı alsaydın daha yaralı olurdu. Bence çift forvet oyna.
dişciyemi gitcen geçmiş oldun
Bugün başka maç ekleyemeyeceğim arkadaşlar.Kusura bakmayın.Artık Yarına(Cuma'ya).![]()
Başarılar Berkay.İnşl. şampiyon olursun![]()
Hocam Beşiktaş maçında DeLgadoyu göremedim acaba sattıLarmı yoksa sakatmıydı bir biLgiLendirebiLirmisin beni ?![]()
Başarılar Berkay. İnşallah hedefine ulaşırsın...![]()
I'm back...
Sağol Tolga.
Yok satmamışlar.Herhalde o maç sakattı o yüzden oynamadı.
İnşallah ulaşırım abi.Bu sizlerin desteği ve yorumlarıyla olacak.Çünkü siteye eklediğim SS'lerle eş zamanlı gidiyorum(bilerek).Çünkü öbür türlü bir zevki çıkmıyor.1 Sezon bitirip Upload edip linkleri depolamak zevkli değil.Eskiden öyle yapıyordum ve kariyerlerimden zevk almıyordum.
Avrupa'da başarı istiyorum Berkay![]()
Şampiyonlar Ligi D Grubu 3.Maç
İlk 11'ler
Maç Sonucu
Zevkli Bir maçtı.Uğur Boral 2 golüde neredeyse boş kaleye attı.Gökhan Gönül'den 2 orta Uğur Boral 2 Şut ve Gol.
Turkcell Süper Lig 7.Hafta
İlk 11'ler
Maç Sonucu
Sonradan oyuna giren Semih Şentürk 2 Gol ile yıldızlaştı.Güiza gol orucuna devam ediyor.
Fortis Türkiye Kupası D Grubu 1.Maç
İlk 11'ler
Maç Sonucu
Güzel maç olduğu söylenemez.Bütün maç yattık.
Turkcell Süper Lig 8.Hafta
İlk 11'ler
Maç Sonucu
Kazandık.
Şampiyonlar Ligi D Grubu 4.Maç
İlk 11'ler
Maç Sonucu
Bu galibiyete çok sevindim.
Turkcell Süper Lig Puan Durumu
Şampiyonlar Ligi D Grubu Puan Durumu
Bugünlük bu kadar.![]()
Güzel maçlar çıkarmışsın tebrikler
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Lig lig lig ne bu haL düzeLmeLisin![]()
Aragones'ten iyi olduğu kesin![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Arkadaşlar Fikirinizi almak istedim.
Milan,Sevilla,Lyon ve daha sayamadığım 5-6 takım Alex'i istiyor.10 M Dolar Peşin para var.
Sizce satıyımmı?Satarsamda kaç para istiyim.
NOT:Alex şu anda takımda oyun kurucu ve o olmadığı maçlar genelde kötü geçiyor.
Berkay güzel gidiyorsun ayrıca şl de grubundan çıkacagına inanıyorum tebrikler...
Berkay Alex i satıp .Vaart ı almayı dene süper olur![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
hadi Berkay biraz daha zorla çıkacaksın gruptan![]()
Turkcell Süper Lig 9.Hafta
İlk 11'ler
Maç Sonucu
İyi Oynadık Kazandık.1 Topumuz direkten döndü.Oyundan memnunum.
Fortis Türkiye Kupası 2.Hafta
İlk 11'ler
Maç Sonucu
Yine aynı takım.Bu sefer tarife farklı.
Turkcell Süper Lig 10.Hafta
İlk 11'ler
Maç Sonucu
Güiza formda olunca iyi oynuyorum.Bu maçta Alex'i dinlendirdim.
Fortis Türkiye Kupası Puan Durumu
Turkcell Süper Lig Puan Durumu
![]()
Çok çok iyi gidiyorsun Berkay![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
alex i satabilirsin onun yerine genç yıldızlardan mehmet ekici var celco borges var onları alıp ılerıye bır takım kurmus olursun ama tercıh senın![]()
Alejandro Gomes de var![]()
Futbolcu Bilgileri
Berkay sasırtıyorsun beni![]()
tebrikler berkay çok iyi gidiyorsun
alexi sat derim yerine juan manuel mata yı alabilirsin. Valenciadan 2.5m sterline aldım.
SAğol Taylan.
Valla ileriye takım kurmak istiyorum.Kariyerim uzun olacak.Ama yabancı sınırlamasını gençlerle doldurmak istemiyorum.Mehmet Ekici'yi ise Listeye ekledim.Takipçisiyim.
Şimdi baktımda Fenerbahçede o adam iş görmez Taylan.
Sağol Ali.
Çok sağol arkadaşım.Önerini dikkate aldım ve teklif yaptım.Cidden Alex'in yokluğunu aratmaz.
Maçları akşam eklerim arkadaşlar.Daha oynayamadım.
Kulüpten yapılan açıklamada:
Alex De Souza'ya şu anda RESMİ olarak sadece Marsilya'dan teklif gelmiştir.Bu takımlada Bonservis konusunda anlaşılamamıştır.Eğerki bonserviste anlaşılırsa ve Alex giderse.Yeri Juan Manuel Mata ile doldurulacaktır.
mata alexi aratmaz bence
Berkay Alan Dzagoeve bir bak.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !