Paf'lar 4-1 kazanmış.
Batuhan hat-trick yapmış.
Darısı aslar'ın başına![]()
Fenerbahçe
Beşiktaş
Beraberlik
Paf'lar 4-1 kazanmış.
Batuhan hat-trick yapmış.
Darısı aslar'ın başına![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
FENERBAHÇE
Volkan
Gökhan
Lugano
Edu
R.Carlos
Selçuk
Kazım
Deivid
Uğur
Alex
Guiza
BEŞİKTAŞ
Rüştü
Ekrem
İbrahim Toraman
Zapatocny
İbrahim Üzülmez
Sivok
Cisse
Holosko
Tello
Delgado
Nobre
İlk 11 ler belli oldu..
FENERBAHÇE
Volkan
Gökhan
Lugano
Edu
R.Carlos
Selçuk
Kazım
Deivid
Uğur
Alex
Guiza
BEŞİKTAŞ
Rüştü
Ekrem
İbrahim Toraman
Zapatocny
İbrahim Üzülmez
Sivok
Cisse
Holosko
Tello
Delgado
Nobre
Aragones +2 hakkını Josico ve Maldonado'dan yana kullanmış.Açıkcası bu kadar ofansif bir kadro ile çıkacağını beklemiyordum.Deivid'i orta sahada Selçuk'un yanında düşünüyorda olabilir.Yada Alex'i..Bizde ise Mustafa hoca son haftalarda oynattığı 11'i değiştirmemiş.Bakalım nasıl etki edecek hocaların seçimleri hep beraber göreceğiz..
Bu arada paflarda 4-1 yenmişiz.Darısı asların başına..
Batuhan, F.Bahçe'yi yıktı!
PAF Ligi'nin 13. haftasında Beşiktaş, Fenerbahçe'yi deplasmanda 4-1 mağlup etti. Fenerbahçe Dereağızı Tesisleri'nde oynanan karşılaşmanın 10. ve 35. dakikalarında Batuhan Karadeniz, 17. dakikasında da Saim'in attığı gollerle Siyah-Beyazlılar, 3-0 üstünlüğü elde etti. 44. dakikada ev sahibi ekip adına Yasin'in kaydettiği golle devre 3-1 üstünlüğü ile sonuçlandı.
Siyah-beyazlılar 71. dakikada Batuhan'ın golüyle 4-1'lik üstünlüğü elde etti. 73. dakikada Fenerbahçeli Nuh ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kaldı.
PAF Ligi'nde bu sonuçla Fenerbahçe 29 puanda kalırken, Beşiktaş ise puanını 25'e yükseltti.
Kaynak : DHA
So what?
Saike
Tribünde az önce komik bir anons yapıldı. Lütfen tezahurat yapmayınız, sesinizi maça saklayınız.![]()
BEŞİKTAŞ
Rüştü
İbrahim Toraman
Gökhan Zan
Zapatocny
İbrahim Üzülmez
Sivok
Cisse
Ekrem
Delgado
Serdar Özkan
Nobre
Rakibimiz tüm hücum oyuncularını ilk 11'e sürerken, biz Tello,Holosko,Bobo'yu yedek bırakıyoruz.Serdar Özkan, Gökhan Zan ilk 11... Bu maç hakkındaki beklentilerim biraz azaldı...
Volkan
Gökhan-Lugano-Edu-Carlos
Selçuk
Kazım-Deivid-Uğur
Alex
Guiza
Fenerbahçe böyle bir sistem ile oynayacak. Haydi hayırlısı...
Çıkartılabilecek en iyi kadro çıkartılmıştır bana göre.. Umarım futbolcularda ellerinden geleni yaparlar.. Guiza yine ilerde yalnız kalacak. Kazım olsun Uğur olsun Deivid, Alex olsun hücuma sık sık katılacaklardır. Edu veya Gökhan Gönül'den gol bekliyorum bu maçta..
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Mustafa hoca ne yapmış böyle.Herhalde Aragones'in kadroyu öğrenince böyle bir seçim yaptı.Açıkcası bu kadar defansif bir kadro ile sahada olacak olmamız pek hoşuma gitmedi.Aragones sezon başından beri oluşturduğu en ofansif kadro ile takımını sahaya sürüyor,M.Denizli'de aksine bugüne kadarki en defansif kadrosunu sahaya sürüyor.Off bakalım ne olacak.Umarım kazanırız..
So what?
Saike
Serdar Özkan secimi radikal bir secim olmuş. Holosko sagda Carlos'u cok daha fazla zorlayabilirdi, zor durumda bırakabilirdi. Fenerbahce galibiyete yakın bana göre.
Beşiktaş bu kadroyla yenemez..
http://canli.sporx.com/live2/20081129_fb_bjkkkk/ maçı canlı olarak buradan takip edebilirsiniz.
Fenerbahce 1-0 önde,golü Selcuk atti.
Rüstü ne zaman topa cikmayi ögrenecek,yine hatali bir cikis ve yine bir gol ...
Ayrica Zapo´nun sutu direkten döndü ...
Holosko bu macta nasil oynamaz ? Fbnin göbegi bos,Bjk iyi ataga cikiyor ama degerlendirecek adam yok ...
Gol geldi.1-1 oldu.Maçın çok heyecanlı geçeceği belli.
Sahada 2 top vardi,birisi kaleye girdi,Bjkliler bagiriyordu goool diye![]()
çok ilginç pozisyondu![]()
maçta tempo şu ana kadar hiç düşmedi kanat mücadelesi geçiyor oyunda.
2-1 oldu muhteşem derbi gol guiza
Güiza gol atar mıydı30 dakikada 3 gol.Daha çok gol olur böyle giderse.
Hatalar maci oluyor,Zapo Güiza´yi kacirdi.Güiza güzel bir gol atti.
Fenerliler Pascal Nouma icin yapilan tezahürati Güiza´ya uyarlamislar
2 takimin da defansi berbat,orta sahasi berbat.Orta sahayi iki takim da rahat geciyor,hemen kaleciyle karsi karsiya kaliyorlar.
Cisse kırmızı gördü
Bu maç bence burda biter bizim için.Çevirsin bakalım maçı çevirebiliyorsa sayın Denizli..
So what?
Saike
degisik bir mac besiktas oynuyor fener gol atiyor.. spikerin dedigi gibi bu macta oyundan cok hakem konusulcak herhalde
Suclu Rustu bence bakin Rustu Fener'deyken Galatasaray en azindan Ali Sami Yen'deki maclari garanti aldirdi ve Besiktas orda burda Fener'i yenerdi simdi Rustu Besiktas'a gecti Fener aynisini Besiktas'a yapiyo![]()
![]()
İki takımda birbirinden kötü oynuyor. Toplam üç golde kalecilerin ve defansın hatası yüzünden geldi. Maçtan önce demiştim Rüştü yan toplarda zaafi var diye ve zaaf ile golü yedi. Cisse'nin kırmızı kartı görmesi birbirinden kötü olan iki takım içinde Fenerbahçe'yi avantajlı konuma çevirdi. Artık Fenerbahçe'de bir zahmet şu maçı vermesin...
Hakem'i tebrik ediyorum. Bir maçı bu kadar güzel yönetir. Helal olsun. Verdikleri bütün kararlar doğru idi. Herhalde Polis'lik eğitimi sırasında aldığı dersleri sahada yansıtıyor.![]()