Bence Oyunu Orjinal Alan Arkadaşlarım Hata Yapmışlar.Neden.?Hemen Açıklayayım...
- Bende Oyunu Orjinal Almayı Düşünüyordum.İlk Önce Demo Sürümü İndirdim Ve Oynadım.Hatalar Beni Pek Memnun Etmedi.Oyundan Tam İstediğim Performansı Alamıyordum.Neyse Full Sürümü Bekle Bakalım Dedim.Daha Sonra Full Sürüm Çıktı.Hemen Gidip Almadım Oyunu.Önce Bir Burdaki Yorumları Okudum.Oyunu Orjinal Ve-Veya Korsan Yazılım Olarak Kullananların.Baktım Ve Gördüm Ki Sadece Korsan Alan Arkdaşlarımda Değil,Genel Olarak Oyunda Çok Büyük Hataların Boy Göstermesi.Dedim Ki Free Bir Sürüm Programı Denemek Gibi Korsan Oyunu Bir Kurup Deneyeyim Dedim.Sadce Full Sürüm Hakkında Daha İyi Bilgi Sahibi Olmak İçin.Ama Gördüm Ki Yapılması Gereken Çok İş Varmış.Göze Batan Bir Çok Hata Hevesimi Kırdı Açıkcası.Daha Sonra Düşündüm Ve Dedim Ki Bu Kadar Sorunlu Bir Oyuna 80YTL Gibi Bir Rakam Ödeyip Almak Pek Doğru Olmaz Diye Düşündüm.Ve Açıkcası Elimden Tekrar Rafa Koydum Oyunu.Almadım.Beklemek Bence En Güzel Çözüm Arkadaşlar.Eğer Bu Hataları Tamamen Düzeltip Sağlam Ve Eğlneceli Bir Oyun Koyarlarsa Ortaya SI,Seve Seve Gider Alırım.Ama Şimdi Değil...Bence Burdaki Bir Çok Arkadaş Da Böyle Düşünüyor.Ama Anlatım Şekilleri Yanlış Gibime Geliyor Bence...Saygılar...
Dip Not:Oyunu Orjinal Alan Arkadaşların Hata Yaptıklarını Söylememin Sebebi Sadece Biraz Aceleci Davranmaları İdi.Biraz Daha Bekleyip,Tüm Yorumları Okuyup Karar Vermeleri Bence Daha İyi Bir Seçim Olabilirdi.Bu Benim Düşüncem Tabi.Yoksa Ben Kimseyi Korsan'a Yöneltmek İstemiyorum.Ama Mantıklı Hareket Etmekte De Yarar Var...![]()