uefada şin zor Ali
HoLosko müthiş oynuyor. Keşke kiraLamasaydın. Takımı tek başına sırtLardı. GençLere şans vermen güzeL. GeLecek yıL savunmayı ve orta sahayı güçLendirerek daha büyük başarıLar eLde edebiLirsin.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
2.5€ ya aldım...
evet çok zor
Bende Pişmanım Holoskoyu kiraladığma çünkü ingiltere ligi gol krallığına baktığımda Holosko van persiea ve adebayordan sonra en golcü 3.futbolcu tam 11 gol ile ve liderle 2 gol fark var
---------------
[CENTER]Turkcell Süper Lig 16.Hafta
Sivasspor : 0 - 1 : Beşiktaş
iyi oynadık 3 puanı aldık...
Turkcell Süper Lig 17.Hafta
Beşiktaş : 0 - 2 : Galatasaray
kötü oynadık..kazanmayı hak etmedik.Risk aldık ve 2.golü yedik işimiz zorlaştı.
Uefa Kupası B Grubu 5.Hafta
Man City : 1 - 0 : Beşiktaş
penaltı golüye kaybettik.Maç ortada gidiyordu 75.dakikada çok büyük riskler aldık.Ve City üst üste pozisyonlar yakaladı.ve kazanmasını bildiler
Bölyece sezonun yarısı bitti.Sezonun ikinci yarısı 1 günlük aradan sonra Cumartesi günü derbiden önce gelir inşallah...
Last edited by sakary Ali : 27.Kasım.2008 at 17:38
Son 2maç ne öyle ali.Çabuk düzeltmelisin !
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Uefa da şanssız bir maç geride kalmış Alican umarım Uefada biran önce toparlanırsın.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
alican mı? ben sadece Ali..birde uefada elendik bitti
-------------------
İşte Profili..
- Bu arada arkadaşlar Rüştü 5 ay sakatlanınca onla sözleşmeyi fesh ettik.
- Ve beşiktaşımız Şili li genç 17 yaşındaki Renato Gonzales Beşiktaş'ta
Fortis Türkiye Kupası 3.Hafta
Beşiktaş : 2 - 0 : Antalyaspor
iyi oynadık.ve inönüde 3 puanı aldık...
Fortis Türkiye Kupası 4.Hafta
Ankaraspor : 1 - 0 : Beşiktaş
olamaz...Türkiye kupasına veda ediyoruz.böyle birşey olmaz ya kötü oynadık ama pozisyonda bulduk ama değerlendiremedik Böylece Grubu 3. tamamlayıp eleniyoruz....
Turkcell Süper Lig 18.Hafta
Beşiktaş : 0 - 0 : Kayserispor
kötüüü..kötüüü kötü oynuyoruz.İnönüde 2 puan daha bıraktık gidişat hiçte iyi değil.Elimizde sadece lig kaldı oda elden gidiyor...Toparlanmalıyız..
biraz istikrarsız gibisin form tutman lazım..
sanırım taktiklerini çabuk değiştiriyorsun... bu formsuzluk oyuzden olabilir
eğer taktiksel değişikliğe gitmiyorsandan bi an önce git bence takımın gidişi iyi gözükmüyor![]()
Hani UEFA'da EN AZ Finaldi.
Birde ben Çeyrek Final diyince küçümsedin.
Neyse Ligde Toparlan.Şampiyonluk bekliyorum.
inşallah tutacaz abi
taktik değiştirmiyorum bence sorun taktikte değil çok şanssız maçlar çıkarttık oyun olarak iyiyz ama olmuyo işte
--------------
Turkcell Süper Lig 19.Hafta
G.Birliği : 0 - 2 : Beşiktaş
ankara deplasmanından 3 puanla dönüyoruz sevinçliyiz...
Turkcell Süper Lig 20.Hafta
Trabzonspor : 2 - 2 : Beşiktaş
ilginç bir maç oldu daha ilk 8 dakikada 2-0 geriye düştük ve iki golde aynı tip gol.Daha sonra oyunu eşitledik 2-2 ye getirdik ama hakem Sivok'u oyundan attı oyun planımız alt-üst oldu ve maçı kazanamadık.
Turkcell Süper Lig 21.Hafta
Beşiktaş : 2 - 3 : G.Antepspor
bence böyle birşey görmedim ya...2-0 öne geçtiğimiz 10 kişi kalana kadar çok iyi oynadığımız maçı kaybettik.hakem sağ olsun yine oyuncumu attı ve antepin golü ofsayt gibiydi.Kaybettik...
Turkcell Süper Lig 22.Hafta
Antalyaspor : 0 - 2 : Beşiktaş
gene iyi futbol oynadık ama bu sefer hakem adam gibi maç yönetti ve kzandık.Derbi öncesi moral depoladık derbiyi mutlak suretle kazanmalıyızz..
Derbi Heyacanı Geldi!
TSL'nin 22.haftası büyük bir mücadeleye sahne olacak.
Beşiktaş - Fenerbahçe
TSL Puan Durumu
Arayı kapatman bir hayli zor Ali. Taktik anlamda biraz eksik takım sanırım bir seri tutturamamışsın. FB maçı ile toparlanmaya başlarsın gveniyoruz sana![]()
Lig tablosunu düzelt çabuk.2. ol en azından.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Sanırım taktik konusunda biraz deneyimsizsin.Bence taktiğe biraz daha önem ver.Oyunun yeni özeLLikLeri iyi kuLLanmaLısın.MseLa DeLgadoya serbest roL verebiLirsin.Ara pasLarını fuLL açarak,şutLarı artırarak kendine bir şef hediye debiLirsin..![]()
Antep maçını kaybetmen büyük bir kayıp olmuş
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Ali durum çok vahim
Bence şamioynluk zor artık
şampiyonluk zor ama şampiyonlar lgin zorlamaılısın taktık oluşturmak ve bir seri yakalamk zor
Ali sen bu maçı al bende anında galatasaray kariyerime başlıycam.![]()
her alanda eksiğiz abi...
delgado zaten takımın herşeyi o olmasa küme düşeriz
aynen katılıyorum abi
evt artık şampiyonluk diye bi beklentimiz yok
-----------------
TSL 23.Hafta
Beşiktaş : 1 - 3 : Fenerbahçe
herşeyin bittiği an...daha 18.saniyed 1-0 öne geçtik ama 8.dakikada delgado sakatlandı herşey bitti..artık hedef fln da kalmadı diğer sezonu bekliyoruz umarım kovulmam
TSL 24.Hafta
E.Şehirspor : 2 - 1 : Beşiktaş
eskişehirdede kaybettik.artık gençlere şans veriyorum.hedefimiz diğer sezon...
TSL 25.Hafta
Beşiktaş : 4 - 0 : Hacettepe
hacettepeyi farklı yeniyoruz biraz da olsa moral bulduk...
Gelecek Sezonun Planları Yapılıyor...
Evet takım olarak kötü gidiyoruz.Bu sene için tüm beklentilerimiz bitti gibi.
Artık gelecek sezonu düşünüyoruz gelecek sene için kadroda ilk 11de forvet hattında Batuhan-Holosko ikilisine şans vereceğim.Batuhan bu sene ki maçlarla buna hazır olduğunu bana gösterdi.Holoskoda Fulham'da şov yapıyor.Bobo yu ise satacağım.
Orta sahada ise Delgado nun durumu belirsiz.İyi bir teklif gelirse göndereceğim.Ama gelmesse takımda kalacak.Onun yanı sıra Biglia ve Uğur İnceman'da takımda kalacak.Ve forma vereceğim.Bir tanede orta sahaya transfer yaparız.Delgado giderse 2
Ve en büyük revizyon defansta olacak.Tello ve Zapotocny kesin satılacak.Sivoktan memnunum.Sağ bekte ise Serdar Kurtuluş'un oynayıp oynamıyacağana daha karar vermedim.Defansa 3-4 takviye yapacağız.
Kalede Hakan var.Onun da durumu belli değil.iyi bir TÜRK kaleci bulursam anlaşırım.ama olmassa hakan'la devam...
bu sezon kötü geçmiş biraz ama gelecek sezon için şampiyonluk sözü istiyoruz senden.
ne sözü ya durduk yere söz vermeyelim..
----
Transfer Var!
Diğer sezon için transfer çalışmalarımız başladı demiştim ve bir sol bek ile anlaştık.Peki bu sol bek kim işte seçenekler?
- Malik Fathi
- Timothee Atouba
- Benoit Ekotta
- Roberto Carlos
- Patrice Evra
Siz tahminlerini yapa durun cevap sezon bittiğinde açıklancak...
timothee atouba bence
Benoit Ekotta
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Malik Fathi gibime geliyor.![]()
TSL 26.Hafta
İBB : 2 - 0 : BJK
TSL 27.Hafta
BJK : 2 - 1 : AGÜCÜ
TSL 28.Hafta
DEN : 1 - 0 : BJK
Ali Göçmen istifa![]()
Patrice Evramı Kardeş
ne istifası ya iyi günde kötü günde takımın başındayım istifa etmicem kovulana kadar burdayım
---------
TSL 29-30-31-32-33-34. Hafta Maçları
Güzel bir seri yakaladık Ankaraspor maçında yeni bir taktik denedim tek forvetli bir sistem gayet mükemmel bir taktik oldu ama iş işten geçmişti gelecek sezonda bu taktikle devam edeceğim.Onun için biraz değişiklier oldu.Gelecek sezon için oyuncu alımı satımında bunlarıda paylaşcağım..
Bu arada Yıldırım Demirören'den beklenen teklif geldi ve 2 yıl daha Beşiktaş ile sözleşme imzaladım hayırlı uğurlu olsun...
Turkcell Süper Lig Puan Durumu
Turkcell Süper Lig Oyuncu İstatistikleri
Last edited by sakary Ali : 02.Aralık.2008 at 22:29
takımdakı en golcü ismin delgado olması dikkat çekici forvetler yatmış butun yıl
puan durumuda eskıden kalma yanlıs gormuyorsam
bu görüntüler senin vasat olduğunu gösteriyor. Basit takımlara karşı kaybetmişsin.