Abi evli olduğunu bilmiyordum![]()
Abi evli olduğunu bilmiyordum![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Günaydın, gece oynayamadıgımız oyun açıgını kapatmak için karga pisliğini yemeden PC başına geçtikSS'leri toplu bir şekilde basarız öğleye dogru...
bir de forumda bu ay sanırım ayın üyesi adayı olarak gösterilmişim. orada bana oy veren tüm kardeşlerimize teşekkür edeim. normalde ben bir foruma üye oldugumda sohbet alanını çok kullanırım ama bu forumda oyun oynarken takıldıgım için bu bölümden dışarı pek çıkamıyorum, o yüzden sizlerle burada oyun hakkında paylaşımlar yapmak isterim... taktik yapma, antreman hazırlama, oyuncu transferi, maç içinde giden maçı nasıl getirebiliriz... vs vs gibi FM 2009 hakkında kafamıza takılan herşeyi paylaşarak oyunun mantıgını belki daha iyi kavrayabiliriz...
bu seneki FM biraz daha farklı çünkü... mesela geçen yıllarda taktikte geriye okla uzattgımız adam top rakipteyken okun uzatıldıgı bölgeye gidiyordu fakat bu sene o okun anlamı forvet koşusu yapmayacağı yönünde olmuşbu yüzden DC'lere mutlaka koyulmalı geriye ok
eski oyunlardaki şekillere göre biraz ters gibi görünüyor ama anlam bakımından düşünülürse bence gerekli....
Last edited by nannar : 30.Kasım.2008 at 09:37
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc