Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
45. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

23 51.11%
  • Beşiktaş

18 40.00%
  • Beraberlik

4 8.89%
Sayfa 6 / 8 İlkİlk ... 45678 SonSon
151 ile 180 arası toplam 222 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Beşiktaş [ TSL 13. Hafta ]

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Tarihimizin en kötü sezonlarından birini geçirdiğimiz bir sezonda hem Galatasaray hem Beşiktaş gelip yenemiyorsa, birde üzerine yeniliyorlarsa, şapkalarını önlerine koyacaklar biz bu Fenere nasıl yeniliriz diyecekler.

Hakemlerin konuşulşmadığı daha hiç bir derbi maç görmedim zaten herkes konuşacak herkes kendi tarafından bakacak gayet normal. Çünkü bizler tarafız kimse doğrusunu söyleyemez. Maçtaydım ben hakeme feci şekilde uyuz oldum mesela bir çok pozisyonda avantaj kuralını hiç uygulamadı. Bu verdiğim en uafk bir örnek tabi.

Ama bu maçta şu vardı iki takımın oyuncularıda çok iyi niyetlilerdi hiç bir oyuncu hakemle gidip konuşmadı, taraftarları tahrik edici hareketler yapmadı, rakiplerine saygılılardı. Sahada çok iyi olmasada sadece futbol vardı.

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    Tarihimizin en kötü sezonlarından birini geçirdiğimiz bir sezonda hem Galatasaray hem Beşiktaş gelip yenemiyorsa, birde üzerine yeniliyorlarsa, şapkalarını önlerine koyacaklar biz bu Fenere nasıl yeniliriz diyecekler.

Hakemlerin konuşulşmadığı daha hiç bir derbi maç görmedim zaten herkes konuşacak herkes kendi tarafından bakacak gayet normal. Çünkü bizler tarafız kimse doğrusunu söyleyemez. Maçtaydım ben hakeme feci şekilde uyuz oldum mesela bir çok pozisyonda avantaj kuralını hiç uygulamadı. Bu verdiğim en uafk bir örnek tabi.

Ama bu maçta şu vardı iki takımın oyuncularıda çok iyi niyetlilerdi hiç bir oyuncu hakemle gidip konuşmadı, taraftarları tahrik edici hareketler yapmadı, rakiplerine saygılılardı. Sahada çok iyi olmasada sadece futbol vardı.
    Tamamen katılıyorum.

Nesil
    2006

Tarık abiye katılmamak elde değil. Kötü dediğiniz Fenerbahçe diğer hafta ikinci olma ihtimali bulunuyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Her Derbide Her zaman Hakem hatası oluyor bu maçta göremedim.Hayrettin abi senin itiraz ettigin pozisyon holosko'nun pozisyonu mu ?
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bence hakem gayet iyi yönetti maçı fenerbahçe derbi maçlara iyi konsantre oluyor bjkde dün iyi oyadı özellikle ilk yarıda ama ikinci yarıda 10 kişi kalmanın eksikliğini hissedince sonu. böyle bitti fb fark açabileceği poziyonlarıda buldu ama şanssızdı

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Hakemden daha çok hatalı olan Mustafa Denizli ve Cisse bence. İkili mücadelede topu kaybedince sinirlnip arkadan teklme atarak rakibi düşürürsen sarı kartı yersin. İlk kart ağır olabilir ama sen Beşiktaş gibi bir takımda oynuyorsan bunu düşüneceksin, orada rakibi indirmeyeceksin.

Ve Mustafa Denizli. Fenerbahçe'yi çok iyi çözdü deniyordu ama çözememiş demek ki. Hatalı bir kadro seçimiydi bana göre. Yine kimsenin düşünmediğini düşünüp kahraman olmak istedi ama bunda başarılı olamadı.

2. devre çok sinirlendim hatta berabere bitsin bile dedim bir ara. Bu kadar laubalilik olmaz, rakibe biraz saygı duy olmadı kendine saygı duy. 3. golü at ondan sonra dalga mı geçeceksin, şov mu yapacaksın yap. Bu laubalilik puan kaybına neden olabilirdi. Selçuk maçtan sonra söyledi, 2. devre kontrollü oynayıp kontraya çıkacağız diye, çünkü savunma gölümü olduğunda daha iyi oynuyoruz, rakip 10 kişi de olsa geride sağlam oynamak şu dönemde alınacak 3 puan açısından doğruydu fakat kontralarda harcanan pozisyonlar, ciddiyetsizlikler beni sinirlendirdi.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Dün akşam öncelikle son haftalardaki en formda isimimiz olan Tello'nun oynayamayacak durumda olması gerçekten çok büyük eksiklikti.Açıkcası Tello duran topları kullanışıyla,verdiği kritik paslarla hücumda en önemli silahlarımızdan birisi olacaktı ve Fenerbahçe'yi çok zora düşüreceğini düşündüğüm bir isimdi;fakat oynayamadı.Bu yönden Fenerbahçe şanslıydı..

Mustafa hocanın seçtiği sistem tartışılır.İyi yanlarıda var,kötü yanlarıda..Bol hücumculu Fenerbahçe ortasını ekarte etmek için doğru bir hamle ama topa daha çok sahip olmamızı anlamdıracak ilerideki hücum elemanlarının yeterli olmayışı bakımındanda kötü bir seçim.Fakat Cisse'nin kırmızı kart görmeside tüm planlarını alt üst ettiği yadsınamaz bir gerçek.Bünyamin Gezer'in böylesine kritik bir maçta Cisse'ye bu kadar ucuz bir kırmızı kart göstermesi gerçekten üzücü bir durum.Aynı maçta Fenerbahçeli oyuncuların ise hiç kart görmemiş olması apayrı düşündürücü bir durum.Fakat Cisse'de sarı kartı olmasına rağmen böyle fevri bir hareket yapması onunda en az hakem kadar hatalı olduğunu gösteriyor.Neyse lafın özü 10 kişi kalmamız Fenerbahçe için çok büyük bir avantajdı.Ve bu avantajı her ne kadar lakayık hareketlerle değerlendiremediselerde Beşiktaş'ın 1 kişi eksik oynuyor olmasının verdiği dez avantajlardan dolayı üstlerine daha etkili gelememesi yönünden yinede büyük şanstı onlar için..

Mustafa hocaya bozulan stratejisinden dolayı hadi bir derece eyvallah diyebilirim;fakat Holosko veya Bobo'yu oyuna almak için o kadar beklemesi yanlıştı bence.Her ne kadar takımı 10 kişi olsada.Sonuçta kaybedecek bir şeyimiz yoktu..

Ayrıca böyle kritik bir karşılaşmada son haftalarda rakiplerine pozisyon dahi vermeyen savunmamızın 2 goldede hatalı olması gerçekten üzücü bir durum.Ne zaman savunmamızla böyle kritik maçlardan galip ayrılacağız hiç bilmiyorum..

Dün şansımız yaver gitmedi.Maçın tüm kırılma anları (Sivok'un ofsayt golü,Cisse'nin kırmızı kartı görmesi,Holosko'nun ofsayt golü vs.) hep Fenerbahçe lehineydi.Hakem kararı açısından demiyorum.Bu anlardan birisinde şans bizden yana olsa ve lehimize gelişse maç farklı olurdu bence.Neyse artık olan oldu.Kaybettik.Ligin genel şimdiki genel görüntüsüne bakarsak çok büyük bir kayıp değil açıkcası.Fakat kazansaydık çok güzel olacaktı.Fenerbahçe'yi galibiyetinden dolayı,oyuncularımızı mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum..
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Bu arada tekrar tekrar eklemeden edemeyeceğim. İkinci yarıyı dikkatle dinlerseniz, dinlerseniz diyorum çünkü ses mevzusundan bahsedeceğim. Bu kadar çok dalgalanma olan bir maç daha izlememiştim son zamanlarda. Şimdi iki seçenek var. Ya tezahürat yapanlar aniden susuyor çok az kişi devam ediyor tezahüratın en çok bağrılan kısmında, ya da lig tv ses kısıyor. Nasıl oluyorda ses aniden -5 saniye yüksek geldikten sonra- düşüveriyor? Neden acaba.. Evdeki Lig TV'yi iptal ettirme kararımda gerçekten haklı olduğumu ikinci kez gördüm.
    Kendince haklı gerçi, spikerin sesi duyulmuyormuş bu da yayın kalitesini düşürüyormuş.. hayallah.
    O zaman elin ingiliz televizyonlarını örnek al? Tribün sesini kısma, spikerin sesini yükselt.
    En basit örneği chelsea maçı ;
    http://videos.sapo.pt/uCRulyEeGTEczlOHi7cm

Omuz omuza sırasında spikerin sesi duyulmayacak seviyeye gelince sesini yükseltiyorlar. Ama tribünün sesini kısmıyorlar.
    1 Aralık günü lig tv 'mi iptal ettiriyorum. Artık bu konudan gerçekten rahatsızım. Ben kendi takımımın maçında tribünler tezahürat yaparken sesin kısılmasına- ki odaklandığımız için bu konua gerçekten belli oluyor - karşıyım.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eren abi kesinlikle haklısın.Dün spikerde taraflıydı bence maç anlatırken.1 Aralık günü görecek yayıncı kurruluş.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Tabi Herkes taraflıydı.Nasıl böyle bir konu çıkarabiliyorsunuz buradan..

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Sen bi kaç kez Fenerbahçe'nin maçlarını izle..Anlarsın.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Vallahi aykutcugum bizde Az çekmedik G.Saray maçlarında M.Denizli'nin saçma sapan yorumlarını vede spikerden fazla konusmasını bizde rahatsızdık bu konudan..Ama taraflıydı filan demiyorduk

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Önceki maçlarda bende farkettim. Sanki 100-200 kişilik bi grup bağırıyomuş gibi ses çıkıyo? Hatta bizim arkadaşlar kızıyodu az bağırın fln die..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Yani bence bir kasıt yoktur..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Alican Mustafa Denizli Onu her maç yapıyodu..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Yok ya Her G.Saray maçında sanki biriyle inatlaşırcasına kalitesiz yorumlar yapıyordu , Meira ara pası atıyor spiker G.Saray ın iyi bir stoper transfer ettigini söylüyor .Denizli hemen atlıyor yok bilmem ne filan yani G.Saray maçlarında daha bi saçmalıyordu.Hele Hele denizlispor maçında
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by FenerBahceLi View Post
    Önceki maçlarda bende farkettim. Sanki 100-200 kişilik bi grup bağırıyomuş gibi ses çıkıyo? Hatta bizim arkadaşlar kızıyodu az bağırın fln die..
    Küfürlü bir tezahürat varsa LigTv sesi kısıyor dogru.
    Last edited by Alicanfmfan : 30.Kasım.2008 at 15:39 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Bu olay 1 değil 2 değil..Her maç aynı şey. ..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Küfürlü Tezahurat Derken İnleyen Nameleri mi kastediyosun?

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by FenerBahceLi View Post
    Küfürlü Tezahurat Derken İnleyen Nameleri mi kastediyosun?

Yok yani Bi küfürlü tezahürat varsa sesi kısıyor demek istedim..

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Yok ya Her G.Saray maçında sanki biriyle inatlaşırcasına kalitesiz yorumlar yapıyordu , Meira ara pası atıyor spiker G.Saray ın iyi bir stoper transfer ettigini söylüyor .Denizli hemen atlıyor yok bilmem ne filan yani G.Saray maçlarında daha bi saçmalıyordu.Hele Hele denizlispor maçında
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Küfürlü bir tezahürat varsa LigTv sesi kısıyor dogru.
    Ankaragücü maçında neden 40 dakika boyunca Fenerbahçe'ye edilen küfürlerde kısmadı o zaman. Maç boyunca takımıma edilen küfürleri dinledim ben. Yalandır, yanlıştır, fanatiksin ondan böyle konuşuyorsun diyen varsa bir şekilde maçın saf halini elde eder CD'ye çeker yollarım ona 1 hafta içerisinde.

not: Küfür ve hakaret kavramını ayırt ediyorum. Köpek demek mesela hakaret benim düşüncemde ona göre değerlendiriyorum.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Ankaragücü maçında neden 40 dakika boyunca Fenerbahçe'ye edilen küfürlerde kısmadı o zaman. Maç boyunca takımıma edilen küfürleri dinledim ben. Yalandır, yanlıştır, fanatiksin ondan böyle konuşuyorsun diyen varsa bir şekilde maçın saf halini elde eder CD'ye çeker yollarım ona 1 hafta içerisinde.
    Yok yani ondan olabilir demek istedim

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Spikeri'inde taraflı olduğu maçlar çok oldu bizde.2003-2004'te İnönü stadında BJK-FB maçında Serhat 3. golü attığında spiker Melih Şendil'in öyle bir anlatışı var ki sanki Beşiktaş Avrupa takımında gol yemiş.Videosunu bulabilirsem koyarım buraya.

Lig Tv'de yıllardan beri Fenerbagçe aleyhtarlığı vardı.Hatırlayın 2000-2001 yılında şampiyon olduğumuzda yayıncı kurluş Teleon'du ve tüm Türkiye o sene Fenerbahçe taraftarını konuşuyordu.Sonra Lig Tv bir geldi sanki taraftar buhar oldu uçtu

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    Vallahi dün gece maçın tekrarını izledim spikerin bazı yorumları oldukça yanlıydı. Birde benim bildiğim spikerin işi maçı anlatmaktır maçın yorumunu yapmak değildir!
    Spikerin yanında yorumcu bulunuyor muydu..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
    Lig Tv'de yıllardan beri Fenerbagçe aleyhtarlığı vardı.Hatırlayın 2000-2001 yılında şampiyon olduğumuzda yayıncı kurluş Teleon'du ve tüm Türkiye o sene Fenerbahçe taraftarını konuşuyordu.Sonra Lig Tv bir geldi sanki taraftar buhar oldu uçtu
    Yok yok elma ile armutu birbirine karıştırmayalım o seneki taraftar profili ile bu seneki arasından dağlar kadar fark var. O seneki taraftar maç kazandırıyordu bu senekiler kendi oyuncularıyla dalga geçiyor.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Spikerin yanında yorumcu bulunuyor muydu..
    Hayır. Maçın oynandığı anlarda yorumcular artık konuşmuyor sadecedevre arası ve sonlarında yorumlarını yapıyorlar.
    Last edited by Jesus_FB : 30.Kasım.2008 at 16:02 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Sayılmayan iki golümüz de ofsayttı bu çok açıktı ama hakem kartlar konusunda gerçekten çok taraflı davrandı bana göre Lugano Nobre'yi biçti buna kart gerekiyordu , Gökhan Gönül Delgado'nun bileğine tekme attı bu da açık bir şekilde karttı , Cisse'nin ilk sarı kartında hiçbirşey yoktu iki foul yaptı ve hiç uyarı vermeden hemen ikinci sarıyı gösterdi bu gerçekten hazmedilecek bir durum değil , sonuçta iyi bir maç oldu bir kişi eksik olmamıza rağmen gene de iyi bir futbol sergiledik skoru koruyup bir gole razı olan bir tavır içinde değildik , Holosko ile başlamamıza da bir anlam veremiyorum , Ekrem gene süperdi çok yüksek bir form grafiği var ..

Tebrikler Fenerbahçe..

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Fenerbahçe Derbi Takımı Olduğunu Gösterdi Tebrikler Fenerbahçeye

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Maç normal şartlarda ve şans faktörü eşit olsaydı Beşiktaş kazanırdı..

Maça gelirsek beşiktaş çok yanlış bir kadro ile çıksada maça fenerbahçeden çok daha iyi bir şekilde başladı pozisyonlar kaçırdı yan toptan hatalı bir gol yedi..Daha sonra tekrar oyunda üstünlüğü ele geçirip golü bulsada..Zeminin büyük kıyağıyla top guizanın önünde kaldı 2-1 oldu..Birde bunun üstüne faul olacağı bile şüpheli olan pozisyonda cisse 2.sarı kartı görünce fenerbahçenin işi yice kolaylaştı..Buna rağömen son 15 dakika doğru kadro olunca özellikle holosko fenerbahçeyi zorladı yinede golü bulabilirlerdi..Sonuç olarak beşiktaş haketti fenerbahçe kazandı..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

herseyden once rakıbımız fenerbahceyı tebrık etmek ıstıyorum galıbıyetlerınden dolayı .. burda ne kadar hakemlerden dert yansak da degısen bırsey olmayacagı ıcın profıl ımzamdakı yazıyla bırakıyorum olayı ve o yazıdan kıvanc duyuyorum .. maca gelecek olursak kadro yanlslıgı herkes tarafından bılınıyor ustne fenerbahcenın sansıda yaver gıdınce maglup olduk ben en azından holoskoyla baslamasını beklıyordum ıcerıye yaptıgı kosularla 'bana gore' eduyu surundururdu .. neyse takımımla ve de ozellıkle taraftarımla gurur duyuyorum keske evde ızlemek yerıne orda olabılseydım.. haftaya ankara macında telafı edecegız ınsallah ..

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Bu arada tekrar tekrar eklemeden edemeyeceğim. İkinci yarıyı dikkatle dinlerseniz, dinlerseniz diyorum çünkü ses mevzusundan bahsedeceğim. Bu kadar çok dalgalanma olan bir maç daha izlememiştim son zamanlarda. Şimdi iki seçenek var. Ya tezahürat yapanlar aniden susuyor çok az kişi devam ediyor tezahüratın en çok bağrılan kısmında, ya da lig tv ses kısıyor. Nasıl oluyorda ses aniden -5 saniye yüksek geldikten sonra- düşüveriyor? Neden acaba.. Evdeki Lig TV'yi iptal ettirme kararımda gerçekten haklı olduğumu ikinci kez gördüm.
    Kendince haklı gerçi, spikerin sesi duyulmuyormuş bu da yayın kalitesini düşürüyormuş.. hayallah.
    O zaman elin ingiliz televizyonlarını örnek al? Tribün sesini kısma, spikerin sesini yükselt.
    En basit örneği chelsea maçı ;
    http://videos.sapo.pt/uCRulyEeGTEczlOHi7cm

Omuz omuza sırasında spikerin sesi duyulmayacak seviyeye gelince sesini yükseltiyorlar. Ama tribünün sesini kısmıyorlar.
    1 Aralık günü lig tv 'mi iptal ettiriyorum. Artık bu konudan gerçekten rahatsızım. Ben kendi takımımın maçında tribünler tezahürat yaparken sesin kısılmasına- ki odaklandığımız için bu konua gerçekten belli oluyor - karşıyım.

EreN, bu gün öğrendiğim bir bilgi. Musa Çözen fanatik bir Beşiktaş'lı olmasından dolayı bunlar kaynaklanıyormuş. Fenerbahçe'nin her maçında bilerek kısılıyormuş.

Sayfa 6 / 8 İlkİlk ... 45678 SonSon

Mesaj Yetkileri