Ve Beklenen Oldu
Mete Gulsen İstifa etti İste Mete Gulsenın Acıklamaları;
Buraya geldiginiz icin öncelikle cok tesekkur ederim.Bugun Metalist Kharkiv takımı ile olan butun ılıskılerimi bitirdim artık takıma zarar verdigimi dusunuyorum UEFA'da alınan kotu sonuc ta bu kararı vermemde olan etkenlerden 2 klup'ten teklif aldım ve birini kabul ettim daha resmi imza atmadım burdan herseyi acıkca soyluyorum
Kendimi ve takımımı dusunerek verdim bu kararı umarım saygı ıle karsılanır 19 hafta sonunda 44 puanla 2. sırada bırakıyorum takımı kotu denir ise gercekten sadece beni ve Metalisti kötulemek amacıyla soylenmis bir soz olur bu.Bundan sonra gelecek ekibe ve Metalist takımına sonsuz basarılar diliyorum Ilk Menajerlik tecrubemi Kharkiv'de Ukrayna'da yapmaktan buyuk bır gurur duyuyorum buradaki insanları ve Kharkivi asla unutmayacagım Baskanımıza taraftarımıza Kharkiv halkına ve Futbolcularıma teker teker tesekkur ederim umarım hersey gonullerince olur.
Saygılarımla
Mete Gulsen
Evet Arkadaslar Uzgunum fakat elden birsey gelmez 2 klupten teklif aldım yuzde doksan bırını kabul edecegim tahmınleriniz varmı.İpucu bu sene Sampiyonlar ligi onelemesinde elenip Yoluna UEFA'da devam eden bir takım.
Evet Tahmınlerinizden Sonra acıklayacagım..