Burayadamı geldin Abooo![]()
Burayadamı geldin Abooo![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Deli İbrahim yaptı bi delilik, kırmızı gördü ve takımını 10 kişi bıraktı.Halbuki başa baş oynuyorduk.Her an gol atabilirdik.Gruptan çıkmamış için Litex'i kendi sahamızda yenmemiz, Setubal'in ise deplasmanda Litex'e, evinde Tottenham'a kaybetmesi lazım.Biz kazanırız da bakalım Setubal'in rakipleri kazanabilcek mi...
TSL 14. Hafta
Fenerbahçe 2-0 Ankaraspor
Maçın Yıldızı:Roberto Carlos[9.00]
Roberto Carlos'un iki füzesiyle rahat bir galibiyet aldık.
Galatasaray Bombayı Patlattı!
Ruben De La Red Galatasaray'da!
Galatasaray Kulübünden yapılan acıklama:
Real Madrid'in satılıga koydugu İspanyol Yıldız ön libero ile anlasma yapıldı..
Bonservisi için Real Madrid Kulübüne 4.1 Milyon Euro ödendi. De La Red takımımızdan yıllık 1.9 Milyon Euro alacak... Oyuncumuz ara transfer döneminde resmi sözleşmeyi imzalayacaktır...
Takımımıza hayırlı olmasını diler, kamuoyuna duyururuz.
Galatasaray Sportif A.Ş.
Bu müthiş transfer ile devre arasında Tobias Linderoth'un yollanacagı kulislerde konuşulmaya baslandı...
Emre işte budur yahu müthiş transfer tebrik ederim
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
gs GS olalı böyle kadro görmedi:P![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Zorlansak da kazanmayı bildik.
müthiş bi kariyer. de la red de çok iyi transfer...
TSL 14. Hafta
Galatasaray : 4-1 : Kocaelispor
Macın Adamı : Oscar Cardozo[9.5]
Rahat bir mac oldu. Lincoln ve Cardozo'nun 3 golü ile galibiyetlere devam ettik. Yolumuza devam ediyoruz...
edit........
TSL 15. Hafta
Trabzonspor : 1-2 : Galatasaray
Maçın Adamı : Aydın Yılmaz [7.9]
Macın basında Aydın'ın müthiş asisti topu sürüsü ve Cardozo ya al da at dedigi pozisyon ile 1-0 öne gectik. Daha sonra Lincoln'ün şutunda Sylva dan dönen topu Aydın tamamladı ve 2-0 öne gectik. 2. yarının basında Trabzon Gökhan ile umutlansa da galibiyeti bırakmadık 3 puanı Aydın'ın müthiş oyunu ile kazandık. Aydın mükemmel bir ivme yakaladı. Sag Aydın , Sol Arda oynuyoruz, Kewell yedek kalıyor...
Aydın'ın performansı:
13 Mac 3 gol 7 asist ile müthiş bir performans gösteriyor Genç yıldızımız. Ligde 9 mac 3 gol 4 asist ile göz dolduruyor.
Turkcell Super Lig puan Durumu:
12 Galibiyet 3 beraberlik ile namağlup yürüyüşümüz devam ediyor...
Ne zaman güLecek bizim bu yüzümüz.
Bu yıL şampiyonLar Ligi mücadeLesi veeLim bari.Elenmemiz daha hayırLı oLur uefaan hocam.Tek Lig daha iyi oLur bu sezon için..
tebrikler emre abi mükemmel transfer
Bravo Emre çok iyi gidiyorsun![]()
Kerem sende toparlanma yolundasın avrupada üst turu istiyoruz ona göre.
Fenerbahçe'de götürmüş ŞL'yi bravo.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
De La Red transferinden sonra bir kac oyuncu ile yolları ayırıp Yabancı bir Amr transferi düşünüyordum; fakat Aydın'ın bu müthiş formu beni düşündürüyor. Sag kanadı Sabri-Aydın koridor olarak kullanıyorlar, o yüzden bu transferi askıya aldık. Aydın ile yola devam edecegiz . İlerleyen zaman ne gösterir bilinmez; fakat Aydın ile devam edecegiz , şuanki karar bu...
Bu arada Uğur Uçar hafif antrenmanlara basladı. Takımdan ayrı düz koşulara basladı. 3-4 haftaya kadar hazır olacagı bildirildi. Hakan Balta'nın sakatlığı sürüyor. 3 hafta daha aramızda olamayacak. Aynı sekilde Hasan Şaş da 1 ay sonra takıma katılabilecek. Barıs ise düz koşularını yapıyor; 2-3 haftaya takıma dönecek...
Emre bence Aydın'a bir tane yedek düşünmelisin.Bu yabancı olmayacaksa muhtemelen Türk olacak.Bu mevkii için bence Gökhan Emreciksin'i düşünebilirsin.İyi bir yedek olabilir![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Çok Güzel Bir Kariyer Oluyor.3'ünüzüde Ayrı Ayrı Tebrik Ediyorum.Ama En İyi Dileklerim Fenerbahçe'den Yana
Bjk'nın Acil Olarak Toparlanması Gerek.
Gs'ye Diyecek Birşey Yok Koparmış Gidiyor Zaten.
Fenerbahçe Büyük Maçların Stresini Üzerinden Atarsa İşi Bitirir Gibime Geliyor.Kadro Kalitesi Olarak Fenerbahçe Daha İyi Şu Anda.(Bence)
Ama Taktik Eksiklik Yaşadığını Düşünüyorum.
Ayrıca FB'nin Gol Yollarında Pek Bir Sıkıntısı Yok Ama Fazla Gol Yiyor Gibi.Bunun Çözümünüde Orta Sahada Basan-Top Kazanan Bir Oyun Olarak Görüyorum.Isıran Bir Orta Saha İçin Fenerbahçe'ye Pape Diop'u Tavsiye Ediyorum.
]
Hem DMC Bölgesine Bir Alternatif Olur.Hemde MC'de Isıran Orta Saha İçin Büyük İşler Yapar.DMC Ve MC'de Ana Pozisyon Olarak Oynuyor.Fiatı'da Ucuz.Orta Saha'ya Birde Teknik Oyuncu Takviyesi Yaparsan Tadından Yenmez Diye Düşünüyorum.Hem Türk Hem Genç Hemde Potansiyeli Çok Olduğu İçin Nuri Şahin'i Tavsiye Ediyorum Teknik Orta Saha İçin.
Hepinize Başarılar Diliyorum Bizi Yalnız Bırakmamanızı Tam Gaz Bu Kariyer'e Devam Etmenizi Diliyorum...
TSL 15. Hafta
Hacettepe 0 -1 Fenerbahçe
TSL 16. Hafta
Konyaspor: 0-1 :Galatasaray
Macın Adamı: Sabri [7.2]
Re re re , Ra ra ra , Gassaray gassaray cimbombomGönlüm Galatasaray'ımızı temsil eden kardeşimizden yana fakat üçünüze de başarılar dilerim
ortak kariyer işi iyi de saatler uymalı işte...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
İki takımda deplasmandan 1-0 skorla dönmüş.Umarım bu 2 takımın kazandığı haftada Kerem de boş geçmemiştir
Edit : dediğim anda 5-0'lık bir avrupa maçı var bravo Kerem![]()
Malesef boş geçtik Murat abi, malesef.Ben bu kadar ruhsuz oyunculardan oluşan bir takım da görmedim.Bu sene ligden iyice koptuk.Ligin ilk yarısı bitmek üzere, takımda operasyon başlattım.İlk kurabanı da Bobo oldu.Kendisi satılık listesinde.Daha çok canlar yanacak bu takımda...
Batuhan'ları , Aydın'ları oynatmayı planlıyorum bu satten sonra...
![]()
Şampiyonlar Ligi B Grubu 6. Maç
Galatasaray: 4-3 :Porto
Maçın Adamı : Fernando Meira [7.7]
Maca müthiş basladık ve birden 3-0 öne gectik. Daha sonra rakip durumu 3-2 ye getirdi. Arda nın müthiş asistinde Baros golü attı ve durumu 4-2 ye getirdik. Porto nun 3. golü gruptan cıkmak için yetmedi ve İnter'in ardından 2. olarak bir üst tura cıktık...
Puan Durumu:
Bobo'nun yerine çok iyi forvet oyuncularının peşindeyiz.Sürprizlerimiz olabilirKadroda geniş çapta revizyon var...
müthiş bir kariyer. beşiktaş üzülmesin düzelirayrıca favorim galatasaray ve süper ilerliyor. porto galibiyeti çok güzel olmuş
![]()
Şampiyonlar Ligi H Grubu 6.Maç
Lyon 3-1 Fenerbahçe
7 puan alarak dandik takımların gruptan cıktıgı bir şampiyonlar liginde 9 puanla 3.olup Uefa'ya gidiyoruz.![]()