Milwall:1 Leeds:3
Lig 1.si ve 2.sinin kapısmasında gülen taraf Leeds oldu..
Milwall 20.dakikada Ali Fuseini ile öne geci.Ama sevincleri kısa sürdü.
Defansta yapılan hatayı affetmeyen Showunmi esitligi getirdi..
İlk yarı 1-1 bitti.2.yarıya hızlı baslayan taraf Leeds United oldu.Nitekim 55.dakikada gol geldi.
Golün adı Showunmi..
dakikalar 68i gösterdiginde Sohowunmi sowunu noktaladı.Hat-trick yaparak gecenin yıldızı oldu..
Macın yıldızı secilen Showunmi mac sonunda yaptıgı acıklamada hafta kaybettikleri FA Cup mücadelesi icin taraftardan özür diledi.
Bundan sonra lige konsantre olcaklarını acıklayan Showunmi kendisine güvenen hocası Ayanoglunu mahcup etmemek icin calıstıgını söyledi.
Kendisine yönelten transfer sorularını tereddütsüz cevaplayan Showunmi sunları söyledi:"Ben burada mutluyum ayrıca bizim takım olarak bir misyonumuz var o da takımızı en kısa zamanda tekrar Premier lige cıkartmak.
Misyonumu tamamlamadan hic bir yere gitmiyorum!"
Tranmere:3 Leeds:1
Bu takımın kupa alerjisi var sanırım.Kupa maclarında öyle kötü bi performans sergiliyolarki tanıyamıyorum.Sonucta 3 Kupanın 3ündende elendik!
Tek lig kaldı tutundugumuz..
Leeds:2 Oldham:1
Southend:1 Leeds:0
Leeds:2 Stockport:0
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Transfer Sezonu acıldı....
Takımda düsünmedigim oyuncuları listeye koydum bunlarda 2 si icin Postmouth dan teklif geldi..
pazarlıkla bu oyuncular total 1 Milyon euro koparmaya calısıcam bakalım taksitle felan ne kadar alabilirsek..
bu oyuncular Peter Swenny ve Luciano Becchio...oyuncuların özellikleri yukarda mevcut...
Peter Swenny ve Luciano Becchio Porstmouthta.
İki oyuncu icin Leeds takımının kasasına toplam 1.15 milyon euro girecek..
Kanu Leeds e Dogru!!!
Arsenalde forma giydigi dönemde Dünyaya nam salan Kanu son olarak Porstmuth ta oynamıstı.
Becchio ve Swenny transferleriyle gelisen Porstmuth Leeds Diyologunun meyvesi olarak Kanu transferi dogmak üzere.
Takımıyla anlasılan Kanu Leedsin Önerdigi sözlesme teklifini düsünüyor..
Postmouthta yedek takımda oynayan 32 yasındaki yıldızın Leedse gitmeye sıcak baktıgı ögrenildi..
![]()
![]()