Bugun gördük ki bu takım anadolu takımlarına karsı, hatta Mabetteki tüm maclarda mutlak 2 forvet cıkmalı. Baska bir secenek düşünülemez. Ne oluyor tek forvet cıkınca ? Pozisyon mu vermiyoruz ? Alakası yok. Bugun gördük rakip yine golünü attı. Bunun yanında pozisyon da bulamıyorduk. 2 Pozisyonumuz vardı ilk yarıda. Biri mac basında hemen Arda'nın müthiş topuk pası, Lincoln'un vuruşunun Recep tarafından cıkarılması, yine Lincoln ün bir sutu. Bunun haricinde pozisyonumuz yoktu. İlk yarı sonunda Arda cok iyi yere kesti, Ayhan ıskaladı; Recep kacırdı, Baros attı...

2. yarıya ilk yarının kötü ismi Meira'yı oyundan aldı. Ümit'i soktu ve 2 fc ye döndük. 3-5-2 gibi bir diziliş gibi görünse de; aslında 1-7-2 gibi oynuyorduk. Olması gereken buydu. Rakip 10 kişi , gol lazım, yüklenmelisin. Servet bazı pozisyonlarda Zoko ile bire bir kaldı tehlikeli olmaya calıştılar ama elle tutulur pozisyonları bulamadılar. Bi ara oyunu yığdık rakip ceza sahasına. Üst üste kornerler, pozisyonlar, Recep'in kurtarışları vs derken penaltıdan 2-1 yaptık durumu. 2Fc ye dönünce Baros oyunda daha sık görünmeye baslandı. Tek forvet oldugunda kaybolan Baros degil, top alan, adam eksilten, pas dagıtan Baros ortaya cıktı. Tek forvetteki gibi ileride pas bekleyen Baros degil; rahatlıkla ilerde gezinen, koşular yapan etkili Baros ortaya cıktı. 3 gol atmış olması önemli degil benim için; 2. yarıdaki oyununu cok begendim Baros'un. İyi oyununu da gollerle süsledi nitekim. 2-1 den sonra baskımız devam ediyordu, Ümit in volesine kafasını sokan Baros ile 3. golü bulduk ve rahatladık. 3-1 den sonra fark cok daha acılabilirdi, Ümit biraz egoist davrandı. Sahanın Meira ile birlikte kötüsüydü. Pozisyonlarda egoist davranması kötüydü Ümit'in.

Arda'yı begendim. Cok iyi paslar attı. İyi oynadıgını düşünüyorum. Kewell etkisizdi. Meira kötüydü. Sanctis birr pozisyonda Volkan'ın geri pasında rakip araya girmişti, Sandro nun yanılmıyorsam şutuydu orada cok iyi cıkardı topu. Golde de bir hatası yoktu. İyi oynadıgını söyleyebiliriz. Lincoln bence cok iyiydi. Arda ile özellikle cok klas paslasmalar yaptı, güzel oyununu golle süsleyemedi ama yükselişini sürdürdü. Baros dan bahsettim zaten. Ümit'in girmesi Barosu rahatlattı ama Ümit'in pozisyonları hep kendi kullanma istegi iyi degildi. Bu arada sakatlıktan dönen oyuncularımız Barış ve Mehmet de bana cok iyi göründüler. Barış yine cok calıştı, bildigimiz Barıs'dı. Mehmet de aynı sekilde ortasahayı rahatlattı 30 metreden bir sut yine denedi ama Recep kurtardı topu Emre Güngör pek ortalarda görünmedi ama dönmesi sevindirici. Zira Meira böyle devam ederse Servet-Emre ikilisi göbekte daha iyi olabilir.

Önemli bir haftaydı ve 3 puan almış olmak güzel. Önümüzde Hertha macı var, inşAllah o mactan da ihtiyacımız olan sonucu alacagız...