villareal ı elersın rahatlıkla ligde de aldıktan sonra guzel gtmıssın devamını bekleriz
villareal ı elersın rahatlıkla ligde de aldıktan sonra guzel gtmıssın devamını bekleriz
Başarılar kardeşim umarım elersin villereali
mete barcelonayı elemen buyuk basarı
bu basarını villareal önunde de devam ettırmen dileğiyle
Villereal'i elesen bile daha ileri gidemeyebilirsinBaşarılar maçta
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
saoL abi Eleyecegim ins.
Valla Kardesim Bence Barcelonayı elemek bile cok buyuk bi basarıki DiyeLimki VillareaL'i Eleyip Yarı FınaLe Kaldım Kısa zamanda yapıLan buyuk bır basarı olmus olur gelir gelmez HSV ve Barcelona macları oynadım Kupada gozum yok FınaL oynamak isterim fakat oynayamasakta buda buyuk basarıdır bana gore ama tesekkur ederim yorumun ıcın
You'll Never BeatThe Irish !
Elbetteki de büyük bir başarı ama bundan sonraki rakipler çok zor
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Villareali Kesin Elersin
stuttgart deplasmanda mı? öyleyse villareal maçını düşünüp takımı fazla yormuyacagını ve berabere kalcagını dusunuyorum.
villareal maçıda 2-1 yada 1-0 la geçeceğini düşünüyorum. yani kısır bir maç olabilir![]()
Bundesliga
Bundesliga
3-1 Kazandık Ama Bordon Halil jermaine ve Ze Roberto'yu kaybettik...
Ze Roberto ve Jermaine Jones 2 Ay sahalardan uzak kalacaklar
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Villareal Macı Oncesi Halil Ze Roberto J.Jones ve Bordon'suz olan Schalke'nin Genc Turk Hocası Soyle Konustu...
4 Onemli Eksigimiz var evet ama onlarda sahaya 11 kisi bizde 11 kisi cıkacagız Barcelona'yı nası burada evimizde yendiysek onlarıda yenecegimizden kımsenın suphesi olmasın.
Schalke'de eksikler goze batıyor Fakat Villareal'dede eksik cok.
Senna,Matias Fernande,Cygan ve G.Rodrigez de Villareal'in Sakatları.
2 Takımında onemli eksikleri var Schalke bu sene Sampiyonlar Liginde Almanyada hıc yenilmedi Villareal ise Deplasmanda sadece 2 Mac kazanabildi bakalım ne olacak..
Last edited by Mete07 : 01.Aralık.2008 at 21:17 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Hepiniz Man.City-Orduspor maçına davetlisiiniz.Başarılar!!!
Bu Bir Rüya oLmaLı
Edim Adımlar ile Fınale gidiyoruz
G-E-L-İ-Y-O-R-U-Z
..SchaLke Final Yolunda..
Bravo......
Futbolcu Bilgileri
Tarih Yazmaya Devam Ediyoruz
Sıradaki Lutfen !
Schalke Tarih yazmaya devam ediyor.
Sıra Sızde !
Bu sefer yenilirsin![]()
Futbolcu Bilgileri
süpersin![]()
Güzel Gidiyorsun Mete...
Önceki Sayfaya Bak Ne Demişim...
Schalke Final G.Ö.R.E.C.E.K....
BundesligaBundesliga
Evet Arkadaslar 2 Mac'da Rafinha Kobiasvili Asamoah Ve Farfanı dinlendiridim Arsenal Macına Zımba gıbı cıkacagız ArsenaL'den korkmuyoruz Wenger Korksun ona ozeL Taktık yaptım =D Geliyoruz Peki Tahmınleriniz Ne Mac ne olur?
![]()
buraLara kadar iyi geLmişsin vaLLa ArsenaL' i de yenip finaLe çıkarsın artık![]()
Maçı bekliyorum![]()
Futbolcu Bilgileri
Haydi maçı bekliyoruz.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Schalke Tarih Yazıyor Schalke Destan Yazıyor
Bu Schalke'yi Kimse Tutamıyorr !!!
Weltins-Arena'da Yine Kaybetmedi Schalke Ne Barcelona Ne Villareal Nede Arsenal Cıkamadı Arena'dan Simdi Gozler Emirates'deki 2. Maca Cevrildi Schalke Tarih mi yazacak yoksa Buraya kadar mı diyecek?
Mete Gulsenın Ogrencileri Ne olursa olsun Gonullerin Sampiyonu.
Emirates'e gömerler seni.Merak etme.![]()
![]()
Bu bile büyük başarı.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Orada yersin 5 tane![]()
Futbolcu Bilgileri
Yorum yok =D
Saol Kardesim.
Ne kadar Dogru ne kadar yanlıs bılmıyorum Fakat Ligde Yedek agıırlıklı bir kadroyla oynuyoruz Kobiasvili Rafinha Asamoah Farfan Kuranyi Ve Halil'siz oynadık Berabere kaldık.
Arkadaslar takip edilmek guzel bir duygu o yuızden bu ss'yi koyuyorum hepinize tesekkur ederim.
Geldi Cattı Rovans Macı Emirates'de Schalke Ne yapar tahmınLerinizmi?
Emirates'den Finalemi Gideriz?
Eve mi Döneriz?
Bu arada Emirates'deki Maca 4.1.3.1 İle cıkıcaz bıraz defansifoynayacagız Korku yok sadece Tedbir
![]()
Eve dönersin.Olsun buraya gelmekte büyük başarı.
![]()