1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: Hakketmediği Yerde [Manisaspor]

Threaded View

Ve ligdeki uzun maraton başladı.

Basın Toplantısı :

Muhabir: Emir Bey yeni bir teknik direktörsünüz sertifikanızı yeni aldınız.Hedefleriniz neler?

E.Atıcı: Evet yeni bir teknik direktörüm bunun için başarıyı çok arzuluyorum.Başarıyı yakalamak için çok çalışacağım.Hedeflerim tabiki büyük.Belki hayal gibi ama Manisaspor başındayım ve Manisaspor'u Avrupada kupa almadan bırakmayacağım.Ve gönlümde hep Beşiktaş yatmıştır ama Manisadaki hedefime ulaşmadan böyle birşey olamaz.Tabi sonrasında milli takımıda yönetmeyi her antrenör ister.
    Muhabir: Manisaspor'da ilk tecrübenizi yaşıyacaksınız.Bu sene Manisaspor neyi hedefliyor ?
    E.Atıcı: Öncelikle Süper Lige çıkmayı çok istiyoruz.Türkiye Kupası'nı alacak gücümüz var ve bu kupayı kaldırıp UEFA ya gitmek istiyoruz.Bu sene için hedefimiz bu.
    Muhabir: Taktik anlayışınız nasıl olacak ?
    E.Atıcı: Maçlara göre değişken yapıda olacak ve en önemlisi Manisaya yakışır atak futbol oynayacağız.

Muhabir : Bu sezon 1 transfer yaptınız.Takımda transfere ihtiyaç duyulmuyormu?
    E.Atıcı: Sistemimde eksik bölge 1 taneydi o eksik bölgeyi kapatacak oyuncu aldık.Transfer takımı kuvvetlendirebilir.Ama bizim önceki hedefimiz takım olmak.Takımımızda zaten gayet kaliteli futbolcu kardeşlerimiz var.
    Muhabir: Bu ufak söyleşi için teşekkürler
    E.Atıcı: Ben teşekkür ederim.

1.Maç

Türkiye Kupası 1.Eleme

2. Lig Maçı

3.Lig Maçı

Türkiye Kupası 2. Eleme

4. Lig Maçı

5.Lig Maçı

6. Lig Maçı

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
    Yoon Bit-Garam, Vadlav Kadlec, Mehmet Ekici, Osei bunları almaya çalış oynatmasanda
    saol zaten oyuncu arıyordum
    Last edited by emircanatici : 03.Aralık.2008 at 23:49 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri