1 ile 30 arası toplam 314 sonuç

Konu: Fransa'da Monica Duellosu

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kone'min üzerine Palayı koklama kankacım.Bak ne kadar güzel çaktı golü nerdeyse doksana.Olmuyor ama

Bu arada yaptığım geçmiş hayatta kimdiniz testinde bile doğma büyüme aşağı Bordolu çıktım kankacım yani sen en iyisi yol yakınken bu hatunu bana bırak.Sana ara ara kartpostal atarız
    "Şarap Üreticisi

Bir önceki hayatınızda Güney Fransa’da üzüm bağları olan bir şarap üreticisiydiniz. Maddi açıdan varlıklı fakat bulunduğu çevreden hoşlanmayan biriydiniz. Bu nedenle sık sık kendi dünyanıza çekilir ve hayat üzerine bir filozof edasıyla düşünceler geliştirirdiniz. Hatta bu düşüncelerinizi yazıya döküp bir kitap halinde yayınlamayı bile düşündünüz fakat beklenmedik bir aşk macerası sizin hayata bambaşka bir gözle bakmanıza neden oldu ve daha önce yazdığınız ve düşündüğünüz herşey size yavan gelmeye başladı. Bu nedenle bu yazıları hiç bir zaman yayınlamadınız. Büyük aşkınızla hiç bir zaman evlenmediniz ama ömrünüzün sonuna kadar birlikte yaşayarak, hayatınızın tadını doya doya çıkardınız. Ölümünüzden sonra sevgiliniz sizin yazılarınızı evin bir köşesinde buldu ve her akşam sizinle konuşur gibi hissederek o yazıları tekrar tekrar okudu."

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Neden hatunun senle evlenemediğini de araştırdın mı kankacım

Kone mevzusunda onun Niangla yeri sağlam 3. forvetim samassa ile olmayacak galiba ya güçlü fiziği olan bir adam alıp şu an işlemeyen sistemi işletmeye çalışacağız yada Palacio gibi birini alıp 3 Hızlı forvet ile yerden oynayacağız. Şu an gündemimizde çok klas oyuncular var zaten 1 forvet alıp transferi noktalayacağım

Mesaj Yetkileri