Sayfa 27 / 50 İlkİlk ... 17252627282937 ... SonSon
781 ile 810 arası toplam 1479 sonuç

Konu: Avrupa Fatihi Yeniden Sahnede - GALATASARAY (Hasan Hüseyin Coşkun) [ 6. Sezon ]

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Taraftarlar yılın oyuncusu olarak sezon başında takıma dahil olan Khaaleem Hyland'ı seçti. Hyland defansta rakip forvetlerin korkulu rüyası haline geldi. Sağlam Galatasaray defansının başarılı oyuncularından biri olan Trinand&tobacco asıllı oyuncu taraftarlara şükranlarını sundugunu dile getirdi...

Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

FLAŞ FLAŞ FLAŞ!!!
    Galatasaray yaklaşık 1 yıldır takip ettiği Palmeiras'ta forma giyen forvet oyuncusu Marquinhos ile sözleşme imzaladı. Kulüp tarihinin en pahalı transferlerinden birini yapan yönetim genç oyuncu için Palmeiras kulübüne 16 milyon € bonservis bedeli ödediğini duyurdu, Genç yıldız ise yıllık 2.200.000 € ücret alacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

ARSENAL'DEN WILSHERE'DEN SONRA 1 OYUNCU DAHA KAPTIK

Kontratı biten Nacer Barazite artık sarı kırmızılı forma altında... Hasan Hüseyin Coşkun'un takipçiliği ve yönetimin işbitiriciliğiyle gelen bu transferler taraftarın yüzünü güldürmeye devam ediyor....

DUNCAN JONES GALATASARAY'DA

Barazite'nin ardından Galatasaray 1 bomba daha patlatarak Everton'da oynayan Genç oyuncu Duncan Jones ile sözleşme imzaladı.

İki oyuncu için de Galatasray bonservis bedeli ödemeyecek!!!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abi tek kelimeyle süpersin; süper transferler yapmışsın kasa da dolmuş tek kelimeyle önünde saygı ile eğiliyorum
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
    Abi tek kelimeyle süpersin; süper transferler yapmışsın kasa da dolmuş tek kelimeyle önünde saygı ile eğiliyorum

sağol taylan da 1 transferim daha olacak... maddi kaynak oluşturmaya çalııyorum,eğer parayı denkleyebilirsem ve adam ad gelirse dehşet bir takıma kavuşacağız hücum adına inşallah
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    İLK KUPA GELDİ...

Last edited by nannar : 03.Aralık.2008 at 12:34 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

abı guzel gıdıorsun valla bızde bıraz ekleme yaptık kariyerde gerisini gece koyacam bnm karıyerede gelın beklerım

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

VE İŞTE YILIN BOMBASI!!!!

Matias Fernandes ile anlaşan yönetim Ocak ayından yıldız oyuncuyu Türkiye'ye getiriyor. Transferin son gününe oyuncuyu yetiştiremeyen yönetimin bu transfer için Villareal kulübüne 17 milyon € bonservis ödeyeceği bildirildi...

Ancak bu oyuncuyu almak için yönetim Banega,Mehmet Topal ve Servet Çetini bonservisleriyle beraber satmak zorunda kaldı... Fakat satılan oyuncuların hepsinin de mevkisinde kaliteli oyuncular mevcut...

Bu sıcak gelişmeden sonra FM keyfine biraz ara... Aradan sonra lig maçları, türkiye süper kupası maçı ve Avrupa Süper kupası maçının sonuçlarının SS'leriyle buradayız....

Abi gerek yoktu Marquinhos ile aynı mevkide oynuyor.Yıldız transferi gözünü kör etti herhalde.
    Yıldız olmak kolay değil, ışık saçmak için önce yanmak gerek.

"PAS VEREBİLECEĞİNİZ BİR ARKADAŞ"

Nesil
    2006
    Yer
    PANAMA CİTY

abi sen ne yaptın yaa...kndindesin dimi
    bu arada catanzaro yu seri b ye cıkarmama 1 mac kaldı...benim toplam butcem bu transfer kadar degil

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by hhkahraman View Post
    Abi gerek yoktu Marquinhos ile aynı mevkide oynuyor.Yıldız transferi gözünü kör etti herhalde.

marquinhos forvette oynayacak... matias ise sol açıkta...

Quote Originally Posted by alisefer View Post
    abi sen ne yaptın yaa...kndindesin dimi
    bu arada catanzaro yu seri b ye cıkarmama 1 mac kaldı...benim toplam butcem bu transfer kadar degil
    geçen yıl avrupa şampiyonu olunca bu apoleti (düzeltilmiştir ) taşıyacak oyunculara sahip olmak lazım...

Quote Originally Posted by nannar View Post
    geçen yıl avrupa şampiyonu olunca bu aparatı taşıyacak oyunculara sahip olmak lazım...
    aparat mi ona apolet derler esasen sayin hocam

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Bu arada trasnferlere dalınca maçları basamadım buraya... Sene başından beri oynanan resmi karşılaşmalarda aşağıdaki sonuçları aldık

Fenerbahçeyi önce Türkiye Süper kupasında sonra da ligde kadıköy'de mağlup ettik (ki bence gayet normal bir sonuç ) Ligde gençlerbirliği deplasmanından 2-0 galibiyet aldık ama sezonun tek kötü skoru Süper Kupa maçında Juventus'a 1-0 yenilerek Avrupanın en büyüğü olma fırsatını kaçırdık

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by gulerba View Post
    geçen yıl avrupa şampiyonu olunca bu aparatı taşıyacak oyunculara sahip olmak lazım...

Sezon başı çok sakat verdik, bu sefer de Leo gitti hem de 2 ay
    aparat mi ona apolet derler sayin abim [/quote]

ben de tam olarak dogru hatırlayamamıştım bak dogru apolet aparat başka bir anlamda kullanılıyor pardon gençler hemen de yanlışımızı yüzümüze vurdunuz yaww
    Last edited by nannar : 03.Aralık.2008 at 15:40 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Skorlar güzel. Mati, Barazite ve Marquinhos transferleri de çok iyi. Duncan hakkında pek emin değilim, yaşı nedeniyle gelişme potansiyeli olabilir mi göreceğiz. Juve'ye takılma. Kulüpler sıralamasında 1.liği istiyoruz senden ona göre.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

TSL 3. HAFTA MÜCADELESİ

VS
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    CİMBOM 2. DERBİDEN DE GALİP AYRILDI

Sezonun 2. haftasında Fenerbahçeyi deplasmanda 2-1'le geçen Galatasaray ,Trabzonsporu ağırladığı maçtan da 3-1'lik galibiyetle ayrılarak 3 maçta 9 puana ulaştı...

.
    .
    .

ASLAN TEKRAR ARENAYA ÇIKIYOR
    vs

........GALATASARAY ................................ CSKA MOSCOW
    Last edited by nannar : 03.Aralık.2008 at 15:56 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Aynı bana benzemisin abi.Aferin benim yolumdan devam et
    Şaka bir yana Hasan abi oyuncular süper,birde bedavaya aldın sanırsam.Çok güzeller tebrikler!!!

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Haygary View Post
    Aynı bana benzemisin abi.Aferin benim yolumdan devam et
    Şaka bir yana Hasan abi oyuncular süper,birde bedavaya aldın sanırsam.Çok güzeller tebrikler!!!

Matias Fernandes'e 17 milyon saydık,ne bedavası? diğer 2 si bedava

GALATASARAY TARAFTARI ÜZDÜ

Ş.L. grup maçlarının ilk maçında cimbom CSKA ile berabere kalarak gruba kötü bir başlangıç yaptı ancak geçen sezondan da biliyoruzki sarı kırmızılı ekip deplasmanlardan rahat puan almakla ünlü...

Geçmiş yıllara oranla daha kolay bir grupta mücadele veren Galatasaray'da 2. maç için hedef mutlak 3 puan...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hehe yedin yani paracıklaarı

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Haygary View Post
    Hehe yedin yani paracıklaarı

17 milyon da marquinhos aldı ama değer koçuma

Goller : Hyland,Fenin, Marquinhos
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    BU NE BİÇİM FİKSTÜR

Galatasaray ligin 5. haftasında tüm derbileri bitirmek üzere.Bu garip fikstürü düzenleyenleri Allah bildiği gibi etsin

VS
    Last edited by nannar : 03.Aralık.2008 at 16:21 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İşallah Değmiştir

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

HERKES ŞAŞKIN

Galatasaray taraftar,yönetim ve oyuncuları hala şaşkın! Nasıl olur da böyle bir maç berabere bitebilir? Beşiktaş kalecisi Krul resmen Beşiktaşı tarihi bir farktan kurtardı. Kaleyi ablukaya alan cimbom 1-1 le sahadan ayrılırken suratlarda üzüntüden ziyade şaşkınlık ifadeleri vardı...

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    GÜLER MİSİN ? AĞLAR MISIN?

Geçen hafta ligde derbide yaşanan skorun bir benzeri de Denizlispor maçına yansıdı . Rakip kaleyi şuta boğan Galatasaray gol atamadan sahadan ayrılarak 2 haftada 4 puan kaybetti.

Last edited by nannar : 03.Aralık.2008 at 16:39 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Kardeşim taktikte 1-2 ufak ayarlama yapmanın vakti geldi sanırım. Bir de CSKA'ya üzülme. Deplasmanda Liverpool'u yenen, 10 kişi 3 sakatla Milan'la berabere kalan ben adamları yenemedim 2 maçta da. Sen o gruptan rahat çıkarsın.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by cureshot View Post
    Kardeşim taktikte 1-2 ufak ayarlama yapmanın vakti geldi sanırım. Bir de CSKA'ya üzülme. Deplasmanda Liverpool'u yenen, 10 kişi 3 sakatla Milan'la berabere kalan ben adamları yenemedim 2 maçta da. Sen o gruptan rahat çıkarsın.

SİNAN BOLAT'IN KABUL GÜNÜNE BUYRUN

Nesil
    2006
    Yer
    Varşova

Kardeşim satır satır bütün kariyeri zevkle okudum. Arkadaşlarım ve kendi adıma paylaşımların için teşekkür ederim. Oyunu oynarken bu kadar zevk almadığımı itiraf etmeliyim. Ayrıca evli olmana rağmen oyunu bu kadar seri oynayabiliyor ve paylaşabiliyor olman çok daha güzel. Yerinde olmak isterdim. Zira ben 20 dakikadan fazla dalınca bilgisayara hanım pc yi başıma geçirecek diye çok tırsıyorum. Başarılarının ve güzel maceralarının takipçisiyim.. Senden namağlup herhangi bir kupa kazanmanı bekliyorum... Sevgiler... You Will Never Walk Alone!

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

İstatistikleri görmediğimden bir şey diyemeyeceğim ama kaleci vasat duruyor. Benim kadromda da var ama ben güvenemediğimden Asenjo'yu almıştım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abi sonlarda dağılmışsın taktik değiştirmenin zamanı geldi sanırım
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by ahtamara View Post
    Kardeşim satır satır bütün kariyeri zevkle okudum. Arkadaşlarım ve kendi adıma paylaşımların için teşekkür ederim. Oyunu oynarken bu kadar zevk almadığımı itiraf etmeliyim. Ayrıca evli olmana rağmen oyunu bu kadar seri oynayabiliyor ve paylaşabiliyor olman çok daha güzel. Yerinde olmak isterdim. Zira ben 20 dakikadan fazla dalınca bilgisayara hanım pc yi başıma geçirecek diye çok tırsıyorum. Başarılarının ve güzel maceralarının takipçisiyim.. Senden namağlup herhangi bir kupa kazanmanı bekliyorum... Sevgiler... You Will Never Walk Alone!
    sağolasın... valla hanımla anlaşmamız var akşamları 2saat pc'de kalabiliyorum. şu anda o okulda olunca akşama kadar kalabiliyorum

Quote Originally Posted by cureshot View Post
    İstatistikleri görmediğimden bir şey diyemeyeceğim ama kaleci vasat duruyor. Benim kadromda da var ama ben güvenemediğimden Asenjo'yu almıştım.
    valla Sinan'ı türk oldugu için ilk 2-3 sezonluk almıştım. yavaş yavaş miyadı doluyor sanırım Lloiris'i alabilirsem almaya çalışacagım ya da Renan'ı

Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
    Abi sonlarda dağılmışsın taktik değiştirmenin zamanı geldi sanırım

sorma taylan son maçlarda ya biz atamadık ya da bizim attıgımız maçlarda Sinan geleni geçeni aldı

GALATASARAY'DA KAN DEĞİŞİMİ GERÇEKLEŞTİ...
    Asistan menejerliğe İsveç asıllı Tord Grip'i isteyen Hasan Hüseyin Coşkun'un bu dileğini yönetim gerçekleştirdi... Son maçlardaki formsuzluğun bu değişime sebep oldugu düşünülüyor...

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    MORALSİZ ASLAN AZ DAHA YİNE HÜSRANA UĞRUYORDU

Ligde son iki maçını kazanamayana, Şampiyonlar ligine evinde beraberlikle başlayıp deplasmanda Genoa gibi sıradan bir takımdan 5 gol yiyerek İstanbul'a dönen cimbom ligde de az daha yine kaybediyordu.Adana Demir Spor gibi zayıf bir ekibe karşı ilk dakikada kalesinde gol gören cimbom sonra 1-1'i yakalasa da son dakikaya kadar galibiyet golünü atamadı.89. dakikada gelen penaltı golüyle 3 puana ulaşan Galatasaray oyuncularının maç sonrası gergin oldugu gözlendi

Last edited by nannar : 03.Aralık.2008 at 17:14 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

abicim takım oturuyor yeni oyuncular en fazla 1 maç sonra işi bitirirler yine coşku dolu maçlar oynarsın merak etme artık bir seri vakti GALATASARAY'ın real madrid den ne eksiği var?! hatta fazlası var hadi abi merakla bekliyoruz...

Nesil
    2006
    Yer
    Varşova

Ohoooo... Olmaz böyle hocam. Nerde geçen sezonki Galatasaray... Bizi başarılara alıştırdın yakında istifa sesleri yükselir önlemini al bence Biz namağlup kupa isterken galibiyetlere hasret bırakacaksın gibi geliyor...

Yenilsen de Yensen de Taraftarın senle!...
    İyi Gününde Kötü Gününde Seninle Birlikte!...
    Lay Lay Lalaylaylayyy!...

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by dogancanoz View Post
    abicim takım oturuyor yeni oyuncular en fazla 1 maç sonra işi bitirirler yine coşku dolu maçlar oynarsın merak etme artık bir seri vakti GALATASARAY'ın real madrid den ne eksiği var?! hatta fazlası var hadi abi merakla bekliyoruz...

evet sabır lazım ama benden daha çok taraftara sabır lazım

Quote Originally Posted by ahtamara View Post
    Ohoooo... Olmaz böyle hocam. Nerde geçen sezonki Galatasaray... Bizi başarılara alıştırdın yakında istifa sesleri yükselir önlemini al bence Biz namağlup kupa isterken galibiyetlere hasret bırakacaksın gibi geliyor...

Yenilsen de Yensen de Taraftarın senle!...
    İyi Gününde Kötü Gününde Seninle Birlikte!...
    Lay Lay Lalaylaylayyy!...

merak etmeyin bu kadar kalite takımla bu ligi domine etmemek biraz ayıp olur

CİMBOMA "GRİP" YARADI

Sakatlık Raporu :

Marquinhos (3 Hafta)
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ASLAN BU SEFER 3 PUAN İSTİYOR

VS

..........GALATASARAY..................... BENFİCA
    Last edited by nannar : 03.Aralık.2008 at 17:32 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Varşova

Quote Originally Posted by nannar View Post
    ASLAN BU SEFER 3 PUAN İSTİYOR

VS

..........GALATASARAY..................... BENFİCA
    2 - 0 Alırız bu maçı Tarih tekerrür etsin hadi bakalım... Başarılar...

(Kardeşim bu arada sonuçları yazarsan sevinirim. Zira ben işyerinin bilgisayarından engelli olduğu için SS leri göremiyorumda...)

Sayfa 27 / 50 İlkİlk ... 17252627282937 ... SonSon

Mesaj Yetkileri