sağolasın... valla hanımla anlaşmamız varakşamları 2saat pc'de kalabiliyorum. şu anda o okulda olunca akşama kadar kalabiliyorum
![]()
valla Sinan'ı türk oldugu için ilk 2-3 sezonluk almıştım. yavaş yavaş miyadı doluyor sanırımLloiris'i alabilirsem almaya çalışacagım ya da Renan'ı
![]()
sorma taylanson maçlarda ya biz atamadık ya da bizim attıgımız maçlarda Sinan geleni geçeni aldı
GALATASARAY'DA KAN DEĞİŞİMİ GERÇEKLEŞTİ...
Asistan menejerliğe İsveç asıllı Tord Grip'i isteyen Hasan Hüseyin Coşkun'un bu dileğini yönetim gerçekleştirdi... Son maçlardaki formsuzluğun bu değişime sebep oldugu düşünülüyor...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
MORALSİZ ASLAN AZ DAHA YİNE HÜSRANA UĞRUYORDU
Ligde son iki maçını kazanamayana, Şampiyonlar ligine evinde beraberlikle başlayıp deplasmanda Genoa gibi sıradan bir takımdan 5 gol yiyerek İstanbul'a dönen cimbom ligde de az daha yine kaybediyordu.Adana Demir Spor gibi zayıf bir ekibe karşı ilk dakikada kalesinde gol gören cimbom sonra 1-1'i yakalasa da son dakikaya kadar galibiyet golünü atamadı.89. dakikada gelen penaltı golüyle 3 puana ulaşan Galatasaray oyuncularının maç sonrası gergin oldugu gözlendi
![]()

Başarılarının ve güzel maceralarının takipçisiyim.. Senden namağlup herhangi bir kupa kazanmanı bekliyorum...
Sevgiler... You Will Never Walk Alone!
akşamları 2saat pc'de kalabiliyorum. şu anda o okulda olunca akşama kadar kalabiliyorum