1 ile 30 arası toplam 1479 sonuç

Konu: Avrupa Fatihi Yeniden Sahnede - GALATASARAY (Hasan Hüseyin Coşkun) [ 6. Sezon ]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by ahtamara View Post
    Kardeşim satır satır bütün kariyeri zevkle okudum. Arkadaşlarım ve kendi adıma paylaşımların için teşekkür ederim. Oyunu oynarken bu kadar zevk almadığımı itiraf etmeliyim. Ayrıca evli olmana rağmen oyunu bu kadar seri oynayabiliyor ve paylaşabiliyor olman çok daha güzel. Yerinde olmak isterdim. Zira ben 20 dakikadan fazla dalınca bilgisayara hanım pc yi başıma geçirecek diye çok tırsıyorum. Başarılarının ve güzel maceralarının takipçisiyim.. Senden namağlup herhangi bir kupa kazanmanı bekliyorum... Sevgiler... You Will Never Walk Alone!
    sağolasın... valla hanımla anlaşmamız var akşamları 2saat pc'de kalabiliyorum. şu anda o okulda olunca akşama kadar kalabiliyorum

Quote Originally Posted by cureshot View Post
    İstatistikleri görmediğimden bir şey diyemeyeceğim ama kaleci vasat duruyor. Benim kadromda da var ama ben güvenemediğimden Asenjo'yu almıştım.
    valla Sinan'ı türk oldugu için ilk 2-3 sezonluk almıştım. yavaş yavaş miyadı doluyor sanırım Lloiris'i alabilirsem almaya çalışacagım ya da Renan'ı

Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
    Abi sonlarda dağılmışsın taktik değiştirmenin zamanı geldi sanırım

sorma taylan son maçlarda ya biz atamadık ya da bizim attıgımız maçlarda Sinan geleni geçeni aldı

GALATASARAY'DA KAN DEĞİŞİMİ GERÇEKLEŞTİ...
    Asistan menejerliğe İsveç asıllı Tord Grip'i isteyen Hasan Hüseyin Coşkun'un bu dileğini yönetim gerçekleştirdi... Son maçlardaki formsuzluğun bu değişime sebep oldugu düşünülüyor...

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    MORALSİZ ASLAN AZ DAHA YİNE HÜSRANA UĞRUYORDU

Ligde son iki maçını kazanamayana, Şampiyonlar ligine evinde beraberlikle başlayıp deplasmanda Genoa gibi sıradan bir takımdan 5 gol yiyerek İstanbul'a dönen cimbom ligde de az daha yine kaybediyordu.Adana Demir Spor gibi zayıf bir ekibe karşı ilk dakikada kalesinde gol gören cimbom sonra 1-1'i yakalasa da son dakikaya kadar galibiyet golünü atamadı.89. dakikada gelen penaltı golüyle 3 puana ulaşan Galatasaray oyuncularının maç sonrası gergin oldugu gözlendi

Last edited by nannar : 03.Aralık.2008 at 17:14 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Mesaj Yetkileri