Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 112 sonuç

Konu: İki renk ve asalet (Bordo-Mavi)

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Mustafa abi iyi gidiyorsun.Ftk da ne olmus öyle ya
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Mustafa abi iyi gidiyorsun.Ftk da ne olmus öyle ya

bende anlamadım ali ne olduğunu adamalr sankı takmadı kupayı

sakary Ali Misafir

beşiktaş maçı süper olmuş abi devamını bekliyoruz

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

süper lig 21-22-23. haftalar

Derbide maç gitti dediğim anda attığımız gol 1 puanı almamıza neden oldu takım olarak çok mutluyuz.Rakip ileri uç elemenalrını markaja aldığımız çin hep süpriz goller oldu

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

İyi gidiyorsun .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

lig kritik noktada 5.sıradan itibaren 1 maç ilk 3'ü,lideri(seni) etkiler.kolay gelsin.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

ewet kaybetmiyoruz ama kazanamıyoruzda deplasmanlarrda buda sıkıntıya sokuyor takımın durumunu

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

süper lig 24-25-26. haftalar

derbide pek iyi bi futbol ortaya koymadık ama bu yıl hiçb büyük maçıda kaybetmedik.

geleceğe yatırım

Arjantinos takımından 21 yaşındaki -9 palı Gabriel Tariffayı takıma kattık lk geleceği sezon kralamayı planlıyorum

Rivadivya takımından silili futbolcu Nicolas Mllanı takıma kazandırdık bu opyuncuda 17 yaşında ve -9 palı

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

süper lig 27-28-29. haftalar

ligde deplasman fobimiz her zamanki gibi sürüyor ama bunu birdahaki sene yeneceğimize inanıyorum

sakary Ali Misafir

puan durumu nasıl şampiyonluk yakın gibi

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

ts son 5 maç

gs son 5 maç

Son 5 maçlara bakıldığında ben gs'yi daha avantajlı görüyorum bizim dışarda maç kaybetme alışkanlığı şampiyonluğu zora sokacak gibi duruyor.

dostum eski kariyerlerini de takip ediyordum
    ...yine dokturuyosun...

...ben de trabzonumuzu aldim ilk kariyerime basladim ...

...fatih tekke ..ajaxtan leonardo..(aml) ve belesten appiahi aldim....

super bi kariyer yapiyorum ...tek yenilgim var 27 . haftadayim...

....sol acik icin aldigin bilal zayif kaldi galiba ...leonardo harika ...

...fatih umut ve gokhan cok uyumlu oynuyor...gokhanin 9 umutun 10 fatihinde 6 golu var suan ...442 ile oynuyorum genelde..

...bazen deplasmanlarda cift on libero tek forvet cikiyorum ...surekli tam saha pres yaparak oynuyorum ..tabi derin defan yapmayi unutma ...ve kesinlikle fitness coach i al 2 tane ....ve sezon basi sadece guc ve aerobik antremanini artir bi kac sakatlik oluyor ama ..sezon ici kondisyon ve her mac sakat vermeye son veriyo...

sakary Ali Misafir

son haftallar çok çekişmeli olacak gibi abi ama senin işin dahaa zor gibi kayseri,bursa ve ankaraspor deplasmanların var

bursada sercan kayseridede topuzu tut yeter....
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    bende kariyerimi yayinlamak istiyorum ama bu resimleri falan nasil koyuyonuz bilmiyorum...senin sunumun cok guzel

...nasil bu goruntuleri oyundan alicam nasil buraya aticam bilmiyorum
    Last edited by asimavi61 : 01.Aralık.2008 at 21:30 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by asimavi61 View Post
    dostum eski kariyerlerini de takip ediyordum
    ...yine dokturuyosun...

...ben de trabzonumuzu aldim ilk kariyerime basladim ...

...fatih tekke ..ajaxtan leonardo..(aml) ve belesten appiahi aldim....

super bi kariyer yapiyorum ...tek yenilgim var 27 . haftadayim...

....sol acik icin aldigin bilal zayif kaldi galiba ...leonardo harika ...

...fatih umut ve gokhan cok uyumlu oynuyor...gokhanin 9 umutun 10 fatihinde 6 golu var suan ...442 ile oynuyorum genelde..

...bazen deplasmanlarda cift on libero tek forvet cikiyorum ...surekli tam saha pres yaparak oynuyorum ..tabi derin defan yapmayi unutma ...ve kesinlikle fitness coach i al 2 tane ....ve sezon basi sadece guc ve aerobik antremanini artir bi kac sakatlik oluyor ama ..sezon ici kondisyon ve her mac sakat vermeye son veriyo...
    usta transfer bütçesi ne verdiler sana bana çok az verdikleri için transfer yapamdım ya bedava adam bulursak alıyorum ancak baska yok

Quote Originally Posted by asimavi61 View Post
    bursada sercan kayseridede topuzu tut yeter....
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    bende kariyerimi yayinlamak istiyorum ama bu resimleri falan nasil koyuyonuz bilmiyorum...senin sunumun cok guzel

...nasil bu goruntuleri oyundan alicam nasil buraya aticam bilmiyorum

önce cekmek ıstediğin görübtüyü yani ekranı (print screen)tuşuyla çekiyorsun sonra bu görüntüyü peint vs fotoshop programında jpek resım halına gtırıp sora http://imageshack.us/ vb. sitelerde upload edıyorsun orda yazan forum lınkıni kopyala yapıştır yaptığında koyduğun resim forumda görünür

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

süper lig 30-31-32-33.haftalar

33. hafta puan durumu

34.haftada şampiyonu belirleyecek maçlar

Ankaraspor-Trabzonspor
    Gaziantepspor-Galatasaray

Takımımız 1 puan aldığı taktirde şampiyon luğa ikli averjla ulaşıyoruz.son maçta sahaya en az 1 puan cıkacağız ve bu şanıs elimizden kaçırmıyacağız kupayı 25 yıl sonra Trabzon'!a getireceğiz.

cok guzel gidiyorsun....sampiyonluk an meselesi.....

...banada az verdiler 500 -600 k arasi bisey veriyorlar....

..tolgayi sattim 1.800.000. hoffenaim...

....erdinc..200k hasan400 k ..adnan..400k.. jabi 350 k...

...yani yaklasik 3.000.000 gibi bi butce yaptim...1.500.000 leonardo yu 675 k ya da tekke yi aldim....kalani maas butcesini artirdim...appiahi aldim....

...alt yapida en az iki tane potansiyelli genc oluyor onlari a takima cikar yedeklerin olsun....

gencleri aynen karadenizspra yolladim...kadroyu dar tutup ilk 11 performansini artirdim suan ersun hocanin yaptigi gibi hemen hemen ayni 11 ile cikiyorum maclara en buyuk avantajim bu...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    heyecanla sampiyon olmani bekliyorum...

...yil sonunda yilin takimi yilin oyuncusu falan bunlarida koy gorelim...istenen oyuncularin varmi ransfer dedikodilari ne yonde...
    Last edited by asimavi61 : 02.Aralık.2008 at 17:25 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Ve işte son maç

maç sonu

medyA:Sayın Bilek ilk sezonunuzda şampiyon oldunuz neler hissediyorsunuz?
    ben:Çok ama çok mutluyum.böyle b başarıyı hiç malubiyet almadan kaznamak beni gurulandırıyor.Oyuncularıma nu naşarıyı sağladıkları için öok teşekkür ederim.
    medya:Sezon başında herkez siz tecrübesz diyor ve şampiyonulkta hiç şans vermiyorlardı bu konuda neler söylüyeceksiniz?
    ben:Sezon başında açıkcası çok zorlanacağımı düşünüyordum ancak oyuncularımla birlkte kenetlendik ve herkese cevabımızı verdik.Bana güvenip bu görevi veren başanımızada çok teşekkür ederim.
    basın:Bu yıl en az gol yıyen takım siz oldunuz.bazı kesımler sizin çok defansif bi futbol oynattığınızı düşünüyor siz ne diyorsunuz bu konuda?
    ben:Bunun defansıf oynamayla bi alaksı yok.Takımızın kalecsi ve defansta görev alan oyuncuların iyi olması ve özverili oynamalarından kaynaklanıyor.hem by yıl 59 gol atarak lıgde en çok gol atan 3. takım olduk bunu kımse konusmuyor.Bıraksınlar bu işleri kimse cekemezlik yapmasın
    basın:Takımınız içerde bi hayli iyiyken deplasmanlarda çok beraberliğiniz var bunun nedeni nedir acaba?
    ben:Kendi sahamızda taraftarımızdan aldığımız güçle hçb rakp karşımızda duramadı,ancak deplamsnlardada iyi olmamıza ragmen şans yanımızda olmadığı için beraberlikler aldık ama yınede mutlu sona ulaştık önemnli olan bu
    basın:Son olarak bu yıl transferde nasıl bır politika izlemeyi planlıyorsunuz?
    ben:Bu konulara şimdi girmek istemiyorum ve oyuncularımla şampiyonluğu kutlamak istiyorum hepinize teşekkür ederim iyi akşamlar..

puan durumu

takım verileri

oyuncu verileri

yılın menejeri

arkadaşlar gırıyosunuz bakıyosun bı yorum yapmadan çıkıyorsununz yorum olmayacaksa hiçö devam etmıyım yorum olmayınca ınsanın sevki kırılıyor

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

OOO Güzel Olmuş Şampiyonluk Bu Arada Balilide Gol Kralı Olmuş 2.Sezon SSlerini Ve Transferlerini Bekliyorum

sakary Ali Misafir

İşte bu abi süper bir sezon geçirmişsin tebrikler

tebrikler cok guzel bi sampiyonluk almissin devamini bekleriz...

...simdi transfer bombalarini patlatmani bekliyoruz...

...sana tavsiyem istenen oyuncun varsa sat ..yerine alacagin oyuncu mutlaka daha potansiyelli oyuncular olsun....transfer yapip eldekileri elden cikarmazsan ...kadro siser oyuncularin performansi duser..

......oyuncu satip butce olustur ve grekirse 3 4 oyuncu satip 1 2 tane yildiz oyuncu al malum sampiyonlar ligi cetin gececek...
    Last edited by asimavi61 : 02.Aralık.2008 at 18:59 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Gökhan ayrıılacak mıı ?

Sezon başşıında Kayserispordan transfer edilen yııldıız oyuncuyu birçok avruapa klubü izliyor bunlar arsıında,Bordeux,Werder Bremen,Wigan,marsilya gibi klupler bulunmakta.takıımıın genel menejeri Hacıısalihoğğlu gökhanıın hiçbiryere gitmediğğini ancak mustafa bileğğin kendisine transfer kaynağğo yaratmak için oyuncuyu gözden çııkardıığğıı öğğrenildi.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Yııldıız imazayıı attıı!

trabzonsporun sezon içinde anşlaşşmaya vardiğği mehmet yııldıızla dün Mehemt Ali Yıılmaz tesislerinde yapıılan törenle imazyıı attıı.Mehmetle birlikte sezon arsıında anlaşşıılan Nicolas millan,hasan hüneşş ve perez tariffa mazalarıı attıı.

.................................................. ....................

Trabzonda ilk yaprak dökümü

Trabzonsporda tüm gözler gökhanla ilgili haberlerdeyken bir başşka bomba patladıı ve genç yııldıız İssac promise İİtalyanıın Genoa takıımıına 5 m ya transfer oldu Klup oyuncuya verdiğği hizmetlerden dolayıı teşşekkür eder.
    [/CENTER]

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Tolga'!da gitti

Trabzonsporda yaprak dökümü sürüyor.Takıımda 3 kalec bulunuyordu bu rakebet takııma iyi yanısıısada oyuncular oynamadıığğıı zaman üzüldükler için kaleci sayıısıınıı azalttıık ve tolga zengini 1 m €ya Fransanıın Lille takıımna yolladıık yolu açıık olsun

sakary Ali Misafir

abi niye kadrouyu bozuyonki

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Revision a gidecek herhaLde ŞampiyonLuk gerçekten süper. TransferLeri ne zamn koyarsın?

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Takımlar onun peşinde

Bu yıl şampiyonlar liginde mücadele verecek olan galatasaray ve trabzonspor geçen yıl İspanyanın Betis kulubunden Al Jazeare takımına transfer olan Rafael Sobisin peşinde galatasaray istenen bonservis bedeline sıcak bakmazken trabzonspor ise tolga ve issactan gelen parayı bu oyuncunun bonservisne ödemeye niyetli.Mustafa Bilek yonetıme onu takımımda görmek istyorum dediğ ögrenildi.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Abdurrahman'!da artık Trabzonsporlu

Sivassaporun başarılı sağ becki Abdurrahman Dereli sözleşmesinin sona ermesiyle birlikte takımımızla anlaşmaya varmış bulunmakta oyuncuya herhangi bir bonservis bedel ödemeden takımıza kattık.takıma yaralı olacagını düşünüyorum.
    Last edited by Trabzonspor : 03.Aralık.2008 at 13:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

sobis i bağlarsan.lige gelmiş en iyi forvetlerden biri olabilir..

sakary Ali Misafir

şimkovyak'ı al çok iyi topcuydu

..sobisin fiyatı ne kadar geliyormu trabzonsporumuza ....geliyorsa bende alayım paraya kıyıp...

....bende sona yaklaştım 3 maçım kaldı...5 oyuncumu ciddi takımlar istiyor ...

...sobis geliyorsa hemen alırım...çünkü ispanyada olsa kesin gelmezdi....

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri