Quote Originally Posted by EreN View Post
Affınıza sığınarak sormak istiyorum. Galatasarayın formasındaki o arka kısım. Ense kısmı, defo mu yoksa formanın orjinalindede var mı o minik kumaş fazlası?

Maça gelince berlin sonlara doğru açılsa da ilk yarıdaki oyunuyla maçı hakeden taraf galatasaraydı. Gsnin penaltı pozisyonunun birebir kopyası denilebilecek şekilde son dakikada berlin lehine geldi, devam kararı verildi. Gs iyi kurtardı yani maçı son dakikada...
Hee defo lu mal satmışlar bize Hemde ne tesadüf her maç aynı defo Orjinalinde var o ama neden olduğunu çözemedim. Sanırım Metin Oktay zamanında öyleydi orjinalliği bozulmasın diye aynısını yapmışlar.

Maçta süper oynadık tam bir lincoln şov vardı. Kewell gene bildiğimiz gibi süper. Barış geri döndü Sabri ye diyecek söz bulamıyorum. Aynen böyle devam et inşallah satılırsın yada kovulursun. Adam tam güzel top kapıyor sonra bi vuruyor stadyum dışına atıyor topu. Son dk larda onların kalecisinin gelmesi komik bir durum yaşattı

Taraftarımız gene mükemmeldi Almanca Güle Güle size tezahuratı yapıldı

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
Arkadaşlar adamlar çok haksız yenildi bence. Penaltıları verilmedi.
Ne haksızlığı yahu. İzlemedinmi maçı kat kat üstün oynadık. Sahadaki 11 aslana haksızlık ediyorsun.