Mac baslamadan önce her spor sitelerinde muhtemel kadroda Meira-Topal ikilisinin ön liberoda olacagı; defansın da Emre- Servet olacagı yazılıyordu. Bu beni düşündürüyordu. Meira cok formsuz ve Barış gibi bir oyuncunun yedekte tutulmasını anlayamamıştım. İlk 11 i gördüm ve rahatladım. Ön libero Barıs - Mehmet; Defans da Servet - Meira idi.

Tribünlerde ezici üstünlüğümüz vardı. Hertha deplasmanda oynadı adeta. İlk 11 ler gelirken Lincoln'ün kaptanlık pazubandını görünce cok sasırdım. Macın ilk yarısı tamamen bizim üstünlüğümüz ile gecildi. Kacan pozisyonlar, müthiş paslasmalar, defansta yerinde mudaheleler. Hertha yarı sahasından cıkamıyordu. Golü bulmalıydık aslında bu baskılı oyun ile ama olmadıı.

2. yarı yine iyi baslamıştık aslında. İlk 5-10 dakika yine cok iyiydik. Rakip dengeyi yavas yavas kurdu. Oyunu dengeledi derken Kewell'ın ortasını eliyle kestiler ve penaltı kazandık. Baros yine cok soğukkanlı bir vuruşla top ve kaleciyi ters köşelere yatırdı. Öne gectik.

Bu dakikadan sonra rakip bastırmalıydı. Nitekim de bastırıyordu. Golü atmış olmanın rehaveti de üzerimize çöktü. Üst üste kornerler ile boğdular ama Santis ve defansın yerinde müdaheleleri golü engelledi. Daha sonra oyunu dengeledik ve ortasahada Barış, Topal ile toplar kaptık. Hızlı cıktık 3 e 2, 2 ye 1 pozisyonlar yakaladık ama yararlanamadık. Son dakikalarda bastırması gereken rakipti. Gol için her seyi denediler ama olmadı. Son 5-10 dakika üstündüler sadece. Genelde üstündük, hakettik ve hakettiğimizi aldık...

Macta gözüme carpan 4 oyuncu vardı. Lincoln, Barıs, Hakan ve Servet...

Lincoln: Maca kaptan çıktı. Ben cok sasırdım kaptan olmasına. Sabri yada Arda kaptan olur diyordum; fakat Lincoln olmuştu. O bize yine resital izletti. İlk yarıda cektigi 2 sut var ki Drobny müthiş çıkardı. Estetik hareketler; pardon basınımızın tabiri ile rakibi asagılayıcı, terbiyesizce hareketleri ile bize show izletti. Ortasahaya geldi top kaptı rakibi ataga kaldırdı. Tek eksigi goldü ve kaptanlığı da bekledigimden çok iyi yaptı, O'na cok yakıştı!

Barış: Valla bu cocuga ne söylenir bilemiyorum. Kaç cigerin var senin? Bir insan sahada basmadık yer bırakmaz mı ? Sen ki daha sakatlıktan yeni çıktın ve böyle oynuyorsun. Ne denilebilir ki. Kaptıgın toplar, rakibe basman. Verdigin cok sakin paslar, kuşkusuz seni macın adamı yaptı. İyi ki varsın, iyi ki geri döndün Barış Özbek! Özlemişiz seni!

Hakan: Hucum anlamında pek katkı yapmadı; fakat kestigi toplar, karsıladıgı akınlar ile macın iyilerindendi. Yine soğukkanlılığını, kesiciliğini konuşturdu.

Servet: Herkes diyordu burada yedek olsun diye. Metal macında yaptıgı hata sanki dünyanın sonuymuş gibi herkes sallıyordu servete. Bugun yine her hava topunu aldı. Bir pozisyon var ki; Sanctis boşa cıktı , Herthalı oyuncu topu kaleye yolladı o an gözlerimi kapadım, gol sandım ki gözlerimi bi actım orada biri var. Servet Cetin! Topu kesmiş, kornere yollamış ve belkide takımını ipten almıştı. Helal olsun Servet...

Bu 4 oyuncunun dışında Sanctis de gayet iyiydi. Sabri 3 sut attı ve 3 ü de göğü deldi. Hatta uA da bir abimiz güzel birsey dedi. Artık yörüngeye bir top yerlestirdik. Sabri bunu basardı. Meira da Servet in yanında iyiydi. Kewell etkisiz gözükse de yine skora etki etti ve penaltıyı yaptırdı. Arda etkisizdi. Mehmet Topal da cok iyiydi. Barış kadar olmasada ortasahada yine bircok top kesti. Onu da cok özlemişiz. Hoşgeldin Örümcek Mehmet!

ve son olarak Berlin olimpiyatı Ali Sami Yene ceviren taraftarımıza helal olsun. Hepsinin agzına yüregine saglık...

Tesekkürler Galatasaray!
Tesekkürler ASLANLAR !