Rica ederim.Fakat bu olay gösteriyor ki bu oyun çıkarılırken kesinlikle test edilmedi.Normalde bir üretim yapınca onun deneme çalıştırmasını yaparsın.Bir oyunu bir takım alarak direkt tatile çıkıp 1 seneyi bitirmek çok zaman alan bir şey değil eğer bir tester bir seneyi bitirmekte zorlanıyorsa diye söylüyorum,zaten onların testerları bir alem .Sonra bakıp ne olup ne bittiğini test edip eksiklikleri gözlemlemeliydiler.Hiç sevmediğim ,nasıl olsa alacaklar mantığı içerisindeler.Bu yüzden seneden seneye auto-kontrol mekanizmaları giderek azalıyor.Fakat bu sefer aşırı tepki alınca biraz toparladılar gibi.Aynı şeyi eğer 2010'da da yapmaya kalkarlarsa artık aynı talebi görmeyecekleri aşikar.Rakip firmalar atağa geçmeye başladı çünkü.

Zaten hayatta böyledir.Bir firma kurarsın çok iyi işler yaparsın.Millet der ki adamlara bak ne güzel iş yapıyorlar diye herkes o firmaya kaymaya başlar.Eğer o aşamada kendini bozmazsan aynı olay devam eder.Eğer nasıl olsa benden alıyolar zaten şurdan keseyim burdan çıkarayım şu malzemede daha kalitesizini kullanayım dersen bir alırlar iki alırlar bir bakmışsın üçüncüde sana kimse uğramıyor artık bakın ben yine eski kaliteye döndüm desen bile.

Eğer bu kafa bu şekilde devam ederse oyunun büyük yapımcı firmaları ilk bu tür bir bocalamada hizmetleri için teşekkür ederler.

Gerçekten,ordan birinin yazdığı farkedememişiz yazısı çok traji-komik. Acaba neyi farkettiler?

Bu arada oyun oklarını tahtadan ileri geri yapmanıza gerek yok.Adamlara iler koşu verince otomatik olarak ileri ok oluyor.Karışık deyince normal kalıyor.Az ileri çık deyince geri ok oluyor.Okların tek kademe ok olması mantığı o yüzden.Yazılımı direkt oraya bağlamışlar