Giresunspor'dan Peker açıklaması!
Giresunspor yönetim kurulu, Kulüp Başkanı Olgun Aydın Peker hakkında ulusal basında yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.
Giresunspor yönetim kurulundan konu ile ilgili yapılan açıklamada, Olgun Aydın Peker hakkında ulusal basında çıkan haberlerin asılsız olduğu belirtilerek, "Kulüp Başkanımız Olgun Aydın Peker'in yargılandığı ya da mahkemede görülen hiçbir davası yoktur. Geçmişte gördüğü bütün dava ve mahkemelerden de beraat etmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadeleri kullanıldı.
05.12.2008Kaynak : İHA
Sinan Engin'den Giresunsporlulara büyük söz
Türk futbolunun tanınmış ismi Giresunspor'da asbaşkan olduktan sonra ilk açıklamasını yaptı. Sinan Engin,takımın devre arasında güçlü isimlerle takviye edileceğini, seneyede süper lig için yola çıkılacağını açıkladı.
Giresunspor’da Aydın Olgun Peker başkanlığında oluşturulan yeni yönetim kurulunda as başkanlık grevine getirilen Sinan Engin,bundan sonra menajerlik yapmayacağını aktif olarak yöneticilik yapacağını söyledi.
Giresunspor yönetim kurulundan görev almaktan mutluluk duyduğunu da söyleyen Sinan Engin,ligde zor günler geçiren yeşil beyazlı Karadeniz ekibinin bu yıl ligde kalması için ne gerekiyorsa yapacaklarını,önümüzdeki sezonda hedeflerinin süper lig olduğunu açıkladı.
Engin, Giresun’a Giresunspor’un maçları geleceğini ve takımı yakından takip edeceğini de belirterek” Devre arasında Giresunspor’u çok güçlü isimlerle takviye edeceğiz. İstediğimiz futbolcuyu alabilecek durumdayız”dedi
Müthiş iddia... Yeniden buluşuyorlar
Sinan Engin'in Giresunspor'un Asbaşkanı olmasının ardından Ertuğrul Sağlam'ın da Karadeniz ekibiyle anlaşmak üzere olduğu belirtildi
Müthiş iddia... Yeniden buluşuyorlar
Olgun Peker'in başkanlığında güçlü bir yönetim kuran Giresunspor'un Sinan Engin'in ardından Beşiktaş eski teknik direktörü Ertuğrul Sağlam'a da imza attıracağı iddia edildi. Giresunspor'un Sağlam'a teklif yaptığı ancak genç teknik adamın düşünmek için zaman istediği öğrenildi. Beşiktaş Menjeri Sinan Engin ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam 1 yıl 3 ay birlikte görev yaptıkları Beşiktaş'tan başarısız olduklarını gerekçe gösterildikleri için yaklaşık 2 ay ay önce istifa etmek zorunda kalmışlardı.