1 ile 23 arası toplam 23 sonuç

Konu: İğne tedavisi ile doktor gözetimi arasındaki fark ?

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Ali Sami Yen-Eski acik

Arkadaslar Dediginiz Gibi Oldu Ve Benim Luca Toniyi Juventus Macinda Igneyle Cikardim Ama 90 Dakka Oynattim Ve 1 Gol Atti Onun Sayesinde Kazandim Ama Ste Sansizlik Ya 3-4 Ay Sahalardan Uzak Kalacak Forvetim Simdi Bojinov Ve Pazzini Olsun Idare Ederim

Quote Originally Posted by crazy_aslan
    Arkadaslar Dediginiz Gibi Oldu Ve Benim Luca Toniyi Juventus Macinda Igneyle Cikardim Ama 90 Dakka Oynattim Ve 1 Gol Atti Onun Sayesinde Kazandim Ama Ste Sansizlik Ya 3-4 Ay Sahalardan Uzak Kalacak Forvetim Simdi Bojinov Ve Pazzini Olsun Idare Ederim
    kötü olmuş senin için

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by crazy_aslan
    abi yukarıda demiştim iğne tedavisi verirseniz aylarca sakat kalabilir diye... keşke iğne tedavisi demeseydin.

Nesil
    2006
    Yer
    Ali Sami Yen-Eski acik

Quote Originally Posted by LaKe
    abi yukarıda demiştim iğne tedavisi verirseniz aylarca sakat kalabilir diye... keşke iğne tedavisi demeseydin.
    yaw kardes ne yapayim juventus maci vardi ve bojinov formsuzdu luca tonide son 4 macta 5 gol atmisti sen olsan ne yapardin ama sansizlik iste ama su anda bojinov ve pazziniyle 2 maca ciktim palermo ve siena maclari iki macida 3-1 kazandim 6 golümden 4 ünü pazzini 1 tanesini fiore 1 tanesini bojinov atti

Mesaj Yetkileri